The Stranger

Christable

New member
The Stranger

מצאתי באינטרנט את הסיכום של הספר The Stranger שעליו נכתב השיר Killing an Arab. אני מוסיפה קובץ word של התקציר וגם את הכתובת של האתר וכתובת של תקציר ממש קצר של הספר Charlotte Sometimes. תהנו.

את שארלוט

אפשר למצוא רק באנגלית באמזון.קום וזה ספר ממש חמוד... קראתי אותו ממש מהר. ממש ספר מתוק. הזר טיפה יותר בעייתי. אפילו בעברית.
אבל הוא נורא קצר...

Christable

New member
את האמת...

קראתי תקציר יותר ארוך של שארלוט באינטרנט אבל משום מה אני כבר לא מוצאת אותו. זה סיפור באמת ממש חמוד, אפילו אם זה עצוב. אין אותו בספריות עירוניות או משהו? מה בעייתי ב The Stranger?

הלוואי

שהיה את הספר הזה בספריות עירוניות. אבל האמת היא שהוא מעולם לא תורגם לעברית והפעם האחרונה שבה הוא יצא היה בהוצאת "פינגווין" בשנת 92, רק לאנגליה (משהו כזה) במן הוצאה מוגבלת. לפני זה... הוא יצא מייד אחרי ששארלוט יצא כסינגל (ב81 ואז ב83) ולפני זה רק בשנות ה-60, בהוצאות המקוריות שלו. אני לא יודעת למה היה כל כך קשה להשיג אותו, בסך הכל ספר לילדים, אבל עובדה... כשסוף סוף מצאתי אותו קניתי אותו מבלי לחשוב פעמיים. אפילו ששילמתי יותר על המשלוח מאשר על הספר...
ואת הזר אני פשוט לא אוהבת כי זה סיפור קשה על בנאדם מאוד אדיש וחסר רגשות. זה נחשב ליצירת מופת, אבל אני לא הצלחתי להתחבר אליו.... היה לי ממש קשה לקרוא אותו.

Christable

New member
פשוט קונים מאמזון

גם אני לא כל כך אהבתי את הזר. כל האדישות הזאת בהגזמה וזה ממש מעצבן.

blckswan

New member
הזר

אני חושב שזו יצירת אומנות, שמבטאת את האטימות של החברה האנושית.. הבחור היה בן אדם ממוצע ומתוסכל והיה נוח לחברה להפוך אותו למפלצת...

למעלה