The Survivors הגרסה החדשה

Zygon

New member
The Survivors הגרסה החדשה

בעקבות הצלחת דוקטור הו,הבי בי סי מעלה באוב עוד סדרת מד"ב מהסבנטיז ,מדובר ב Survivors של טרי נאישון (יוצר הדאלקים) ,וירוס קטלני מוחק 95% מאוכלוסית העולם הניצולים מתאגדים יחד בסביבה קשה על מנת להשרד. לפי החבילה לעיתונות מדובר בריימיק של הסדרה המקורית,כמו באטלסטאר גלקטיקה (לא כמו דוקטור הו) ,שיתבסס גם על הספר שטרי ניישון כתב שסוגר את רעינותיו לסדרה. ג'ולי גרהאם ("הפרס הגדול,"ויליאם ומרי") תכנס לנעלים של קרוליין סיימור מהסדרה המקורית בתור אבי גראנט,פרימה אגימן תהיי ג'ני קולינס (בסדרה המקורית קראו לדמות ג'ני ריצ'ארדס) ששיחקה לוסי פלמינג ופטרסון ג'וזף ("ג'קיל") יהיה גרג פרסטון (במקור איאן מקקלוך ,לא הזמר, כוכב טרילוגית "שואת הזומבים" למי שמכיר) דמות נוספת שכנראה תהיה הכי שונה מהמקור הוא טום פרייס במקור וולשי סטיראוטיפי ותחמן ששיחק אותו טלפריאן תומאס (הצבא של אבא) עכשיו הוא יהיה מקס ביזלי ("מלון בבילון") . הסדרה המקורית סופר מומלצת (38 פרקים של 50 דקות) ,בריימיק יש המון דמיות אחרות שאין אותם במקור.

Tristana

New member
הו, וירוסים!

א', באמת נשמע מגניב. ב', מה שמזכיר לי: היתה פעם סידרה בערוץ 3, גם שם היה וירוס וכולם מתו/נדבקו, ושלחו ספינה למרחבי החלל למצוא תרופה. מפקד הספינה היה מישהו בשם גדעון (חשבתי שלסידרה קראו "חרב גדעון", אבל לא מצאתי שום דבר ב-imdb). למישהו יש מושג מה זה?

nick at noon

New member
נראה לי שזו הסדרת בת של בבילון 5

קוראים לסדרה Crusade. לקפטן באמת קוראים גדעון. היו לה רק 13 פרקים (ביטול מוקדם).

Tristana

New member
that's it! תודה!

בחיים לא הייתי מצליחה להיזכר בזה לבד... תודה שוב!

I Tusha I

New member
באסה שזה רימייק

את באטלסטאר ניסיתי וזה שעמם אותי למוות...

Zygon

New member
זה רק מתחיל להיות מצולם עכשיו

לשישיות של הבי בי סי יש בערך זמן צילומים של חצי שנה ועוד חודש חודשיים עריכה,אני מעריך תחילת 2009 אלא אם הם יעשו הרבה קיצורי דרך בהפקה (יצלמו שני פרקים במקביל,כמו שעשו בסדרה המקורית).

למעלה