The Symphonic music of pink floyd

Tomish

New member
The Symphonic music of pink floyd

מישו שמע על זה? היום קניתי את זה... ואת אין דה פלאש (אההה) ואני מוכרח להגיד שזה ממש נחמד גרסאות שונות לגמרי

CrazySheep1

New member
בדיוק אתמול שמעתי את זה! זה מעולה.

in the flesh לדעתי לא שווה ת'כסף.. ואני אומר את זה אחרי שגם אני קניתי אותו.. אבל טוב נו..

Tomish

New member
כן האמת שהתאכזבתי

אחרי פולס, ווטרס לא מגיע לקרסוליים של גילמור בהופעה... ובכללי גם לא אהבתי את הסטליסט בכלל ושלא היה את כל הדארקסייד רק חלק אז תכלס הלכו 150 שקל כי על הדיסק השני לא שילמתי היה מבצע אבל בסדר

in the flesh גדולל

יש שם סטליסט מדהים... הוא לקח חצי מופע לשירי סולו שלו זה מה שהרס לכם? השירים שלו מדהימים וזה שהוא עשה את וויש יו וור היר חוץ מהב א סיגר בכלל מדהים ואת דוגס אין מילים... אחת ההופעות הטובות שראיתי...

Pete Best

New member
בגלל זה לא קוראים לסיבוב DSOTM

יש עכשיו אחד כזה.. ורוג'ר כן יכול להתעלות על גילמור לדעתי, גם בהופעות.. יש לו כוח חזק מאוד עם ווייט ודויל, סטליסט מעולה (גם בסיבוב הנוכחי, והוא אולי הטוב ביותר מהשלושה), ורוג'ר עצמו כמובן. זמרות הליווי מעולות, ויש מגוון רחב של שירים מתקופות שונות - תכלס השירים הטובים. הבעיה בפולס שהרבה שירים שהם בין הטובים של הפלויד לא נכנסו לסטליסט בגלל שהם Waters כמובן שאי אפשר להוריד מערכו של פולס האדיר, בכל זאת גילמור-ניק-רייט...

The Walrus

New member
In the flesh עולה בהרבה על pulse

הסטליסט של in the flesh מוצלח הרבה יותר. מה לעשות ששירי amused to death טובים בהרבה משירי הdivision bell והmomentry שמאיישים את כל הקטע הראשון. בקשר לשאר, אני מעדיף את סט דה קונטרולס על פני one of these days, שלא לדבר על זה שבפאלס אין כלל התייחסות לאנימלס, שהוא אלבום נהדר. אבל מה שהכי מעצבן אותי בpulse זה העריכה - פשוט 80% מהדיסק הם תמונות מרחוק? כמעט ואין קלוזאפים! לדוגמה בסולו הנפלא שבסוף comfortably numb, כמעט כל הזמן רואים רק את התפאורה מרחוק, לא רואים כמעט אף פעם קלוזאפים על הגיטרה של גילמור - דבר הרבה יותר מעניין לדעתי מהתפאורה... in the flesh, לעומת זאת, הוא דוגמה לאיך צריך להיראות סרט הופעה...

למעלה