the traveling wilburys

yarivts

New member
the traveling wilburys

רציתי לדעת האם למישהו יש מושג אם אפשר להשיג את אחד הדיסקים שלהם בארץ... במיוחד vol.1 חיפשתי באוזן השלישית ולא מצאתי. לפי מיטב ידעתי לא מייצרים אותם יותר, אבל בראיון שקראתי מתישהו עם טום פטי הוא אמר שהם מתכוונים להוציא אותם מחד ב2005... אז אם מישהו יכול לעזור לי, אודה לו מאוד!

Chocoholic

New member
לפני כחודש

ראיתי את הראשון ב Tower Records. אולי גם ל'קצת אחרת' ליד ככר דיזינגוף יש את זה.

האמת שיש לו אותו בבית

בתקליט. יש חנות ברחובות שנקראת פאניקה זאת חנות תקליטים ודיסקים יד שניה, (אני מבלה שם די הרבה), תנסה שם. נמצא ברחוב טלר קרוב לתחנה המרכזית ברחובות אודי

עלהמצפה

New member
בעיה ידועה

קניתי את רוב החומר של דילן שלוש פעמים: בתקליטים בקלטות ובדיסקים. הסתבר לי רק לפני כמה ימים שאת גריטסט היטס מספר 2 יש לי רק בתקליט והמערכת המנגנת את התקליטים כבר לא כל כך עובדת. רציתי לשמוע את "צופה במי הנהר הזורמים" שנמצא רק בתקליט הזה ושמעתי רק הד קלוש. את הווילבוריס יש לי רק בקלטות.

ומה עם המהדורות החדשות

שיצאו בפורמט של SACD בזה אתה לא מתכוון להתעדכן? פעם שוחחתי על כך עם אחד מהחברים שלי והוא אמר לי בצדק שהיו צריכים להוסיף למהדורות הללו בונוסים בכדי להמריץ את קנייתם, אחרת קשה להאמין איזו סיבה תהיה למי שכבר רכש אותם לרכוש אותם מחדש רק בגלל השיטה החדשה. לגבי "טרוולינג וילבוריז" למרות שאני אוהב ומעריך מאוד את כל אחד מהחברים שהיו בהרכב הזה, אני באופן אישי לא ממש מחזיק מההרכב הזה. זה אולי יפה לראות אותם ביחד, אבל למעשה הם יצרו ביחד ברמה פחותה בהרבה ממה שכל אחד מהם עשה בקריירת הסולו שלו. יש לי רק את היצירה השלישית שלהם (על גבי קלטת שאותה קיבלתי בזמנו כמתנה ליום הולדת) שהיא למעשה היצירה השניה שלהם. לא טרחתי להבין את פשר העניין. אכן, השיר Watching The River Flow נמצא רק באוסף השני של Greatest Hits, אבל בכדי להיזכר באיך שהוא נשמע (כי זה רק קטע מהשיר) אתה יכול להיעזר בדף המילים שנמצא באתר הרשמי של בוב.

oridov

New member
דרך פשוטה וזולה להשיג את האלבומים

היא לרכוש אותם דרך האינטרנט בפורמט אמ-פי-3 (קרי הורדה בתשלום) המחירים מגוחכים (כדולר אחד לאלבום), והדרך, כך נראה, כשרה למהדרין. להלן הלינק: http://music.allofmp3.com/mp3/Traveling_Wilburys__The/group_6020/albref_25/mcatalog.shtml

למעלה