The Truth

The Truth

אז ככה... קשה לי לבטא את עצמי במילים. אני לא מאמין שזה נגמר. הקלטתי את הפרק ביום ראשון וראיתי אותו רק היום כי חיכיתי להזדמנות המתאימה שיהיה לי זמן לראות את שני הפרקים ברצף בלי הפרעות. אחרי הכל צריך לתת לפרק האחרון את הכבוד המתאים לו. אני חושב שרק המעריצים הבאמת ותיקים יוכלו להבין את ההרגשה שאני מדבר עליה. אחרי שהפרק הסתיים פשוט נשארתי ובהיתי במסך הטלוויזיה עוד עשר דקות פשוט מריץ את הכל עוד פעם בראש. קשה לקלוט שזה נגמר. אחרי 9 שנים של אהבה עמוקה כמו שמעולם לא אהבתי אף סדרת טלוויזיה אחרת וגם אף פעם לא אוהב בעתיד עוד סדרה כמו שאני אוהב את תיקים באפלה - זה נגמר. אם לא הייתי כזה גבר קשוח הייתי מזיל דמעה אבל אסור לגברים לבכות. בעצם אולי רק בלילה כשאף אחד לא רואה... ונעבור לפרק עצמו - שמחתי לראות שוב את גיבסון פרייז, את איש הסיגריות ואת שלושת האקדוחנים הבודדים שהיו הדמויות האהובות עלי ביותר. בקשר לעלילה - זה היה ממש יפה שבכל החלק הראשון פשוט הריצו קטעים מכל 9 העונות וחיברו פיסות מידע כדי ליצור את הסיפור השלם שמאחורי הפלישה החייזרית והקנוניה הממשלתית שמאחורי הפלישה. בקשר לפרט החדש שהוסיפו, תאריך הפלישה, זה די מוזר כי זה לא מתאים לתיקים באפלה... תמיד דיברו על הפלישה אבל לא האמנתי אף פעם שזה באמת יצא לפועל... עצוב... אני מקווה שיסגרו את הכל בסרט הבא ולא ישאירו אותנו שוב עם סוף פתוח כמו עכשיו. תיקים באפלה - היית לנו חברה טובה במשך שנים רבות, אני רק מאחל לך שיהיה לך טוב איפה שאת לא נמצאת עכשיו... תמיד תשארי בלב של כולנו לעד. תנוחי על משכבך בשלום. "תיקים באפלה", 1993-2004, יהי זכרה ברוך.

o c e a n

New member
אני מרגישה

כמוך אבל בדיוק כמוך אני כל כך עצובה אני ממש מרגישה ריקנות חצי מהחיים שלי ראיתי תיקים באפילה זה כל כך קשה לי עצוב לי אני לא יודעת איך להגדיר את זה במילים אני לא יודעת מה לומר אבל אל תצחקו באמת הרגשתי שמאלדר וסקאלי הם חלק ממני חלק מהמשפחה (כמו שאומרים) גם אם הייתי בקצה העולם ראיתי את הסדרה או הקלטתי לפעמים היו לי קטעים מסובכים בחיים ומצאתי את התשובות שמה אוי עצוב לי כל כך אוהבת מאוהבת ומתגעגעת

Chens15

New member
אני מרגישה קצת עצובה

כי אחרי שהתחלתי לראות תיקים הבנתי שאני והאקס שלי היינו די דומים למאלדר וסקאלי... הוא היה כמו סקאלי יותר עובדתי ואני הייתי כמו מאלדר עוסקת יותר ברוחניות ופילו' ופסיכו'....:) אל תצחקו!!!! זה באמת נכון כמו שאני מרגישה כל החיים שלי הזדהות עם הולדן מהתפסן משדה השיפון אבל אני בול הוא תמונה ממש ממש יפה=>

scoutlavie

New member
גם אני ממש עצובה

כבר ראיתי את הפרק קודם, אבל ראיתי אוות ביו ראשון , והכרחתי את אמא שלי לראות איתי , כי יש ניקיונות לפסח והיא היתה אז ערה ף והסברתי לה מה הולך, ופתאום ראיתי שזהה כבר הסוף , ומולדר מחבק את סקאלי, ואז זה פשוט נגמר... וזה היה כ"כ עצוב. פשוט ישבתי מול הטלויזיה באחת וחתי לפנות בוקר, פשוט בוהה בה ..ואין לי מושג מה לעשות. ראיתי את הפרק הראשון שלי שם לפני 6 וחצי שנים וזה היה פשוט מוזר לדעת שאין עוד תיקים בערוץ 2, אין יותר הטרדות של דובר טלעד וסגניתו על מתי יביאו עונה חדשה... אני מנסה להתנחם בסדרה הבית הלבן, אבל זה ממש לא אותו דבר . לגבי הולדן - אני בת 20 ואני מתה עליו , זה לא קטע של גיל , זה ספר מעולה. אה , וגם אני רוצה מישהו כמו מולדר, כמה מוזר שזה ישמע , לא בקטע של מד"ב אלא בקטע שיהיה כזה מתוק כמוהו...יש רגעים שאני רואה את הסדרה ופשוט אומרת שמהו כמו " למה לעזאזל סקאלי לא מתחילה איתו" כאילו, הבנאדם פשוט מציאה . כמובן, יש אפשרות שאני אומרת זאת כי היתי השבוע בדוכובני נט ושם יש אנשים איך נגיד, קצת משוגעים עליו.... למשל , הם שמים תמונה שלו בלי חולצה ואומרים כמה הוא חם , ואז מישהי אמרה , עוד יותר חם והוא יתפוס אש....אז עזבתי כל עוד אני שפויה...

1Shir

New member
אני לא עצובה, כי הסוף היה מושלם.

הוא חיזק אותי בצורה מדהימה.

אני לא יודעת.....

אצלי זה היה הפוך אני הייתי כמו מאלדר וחבר שלי היה כמו סקאלי......זה לא מוזר?? כולם כזה שרואים את הסדרה לדגומה לפני כמה ימים דיברתי עם מישהו פה מהפורום למה התחלתי לראות תיקים אז הוא כזה פאום מביא לי יציאה מצחיק אני מרגיש כמו שקאלי שמדברת אל מאלדר וזה גרם לי עצב בגלל שנזכרתי באקס ובפרק האחרון של הסדרה..): תמונה מוזה...=>(אם כי יפה-נורא דומה למאלדר לא?)

scoutlavie

New member
מה בדיוק היה מושלם?

כאילו, אני אהבתי אותו גם , אבל איכזב אותי שויליאם לא חזר, ועוד קצת שיפיות לא היתה מזיקה...סתם לידע , איך ההוא חיזק אותך?

orityemini

New member
עצוב בהחלט עצוב....

למרות שעברו שנתיים מאז שראיתי את הפרק האחרון (לא יכולתי לחכות לטלעד) אבל עכשיו שראיתי את הפרק האחרון שוב הפעם בערוץ 2, הבנתי שזהו, הסידרה אכן נגמרה...אחרי שנים של צפייה שבועית וקיטורים אינסופיים לדובר של טלעד על כל פאשלה שנעשתה, עכשיו השבוע יהיה אחר לגמרי. לפחות נשארו הזכרונות הטובים, החברים שנוצרו במהלך השנים וכמובן השידורים החוזרים של AXN (לא יכולה לסמוך על טלעד בנושא הזה)

1Shir

New member
לא התאכזבתי שויליאם לא חזר כי...

א. לא היה לי מושג שהוא נמסר ושהוא הבן של מולדר עד הפרק הזה... ב. אני מעדיפה שהם יהיו רק שניהם בלי אף אחד אחר... דווקא סוף הפרק היה מאוד בסימן היחסים של מולדר וסקאלי. מה ציפית שיראו, חתונה? סקס? (הלוואי, כן? אבל זה לא ריאלי) זה חיזק אותי מפני שזה בעצם סימל שהאמת הגדולה ביותר (מעבר לדברים שמולדר אמר שהזדהיתי עם כל מילה) היא להיות יחד עם מי שאתה אוהב... וברשותך אי אנצל את ההזדמנות לשאול כמה דברים שלא ברורים לי: 1. התינוק הוא כתוצאה מסקס או שזו היתה תרומת זרע? 2. ממת הם נהיו "ביחד"? מה קרה ביניהם אם בכלל לפני הפרק האחרון? תודה למי שיענה

o c e a n

New member
אז ככה הנה תשובות

התינוק אכן הוא תוצאה של סקס לפני זה סקאלי ביקשה ממנו תרומת זרע אך זה לא הצליח ואז אחרי כמה זמן הם שכבו ואז מאלדר נחטף מדובר בפרק סוגר עונה של העונה השביעית הם לא היו בדיוק ביחד כי הם לא ממש הספיקו אבל בעיקרון הם מהעונה השמינית נחשבים זוג פחות או יותר

1Shir

New member
../images/Emo7.gif לראות...

אז למה זה לא היה ידוע שזה הילד שלו? הבינו את זה רק בדיעבד?

scoutlavie

New member
זה כריס קרטר, מה ציפית?

הבנאדם השאיר אותנו במתח עונה שלמה, למרות תחנונים רבים. אפילו ג'יליאן אמרה שהיא כבר לא בטוחה מה קורה . הקטע הכי מצחיק זה שאחרי הפרק האחרון בעונה ה-8 שהם התנשקו , כריס יצא לחופשה , והדובר של פוקס התקשר אליו ושאל אותו מי האבא , כי הוא אמר שזה עדין לא ברור , ואז כריס פשוט אמר ביובש : זה מולדר"...כאילו דהההההה, אז למה לעזאזל החזקת אותנו במתח?הוא ציפה שנבין מהנשיקה שמולדר האבא, אבל חס וחלילה שנקבל משהו ישיר...אפילו הצהרת אהבה הדדית עוד לא קיבלנו הקטע הכי מצחיק זה שאמרו לו שאנו רוצים סוף טוב, אז הוא אמר שאנשים לא תמיד יודעים מה טוב להם... בסוף הוא כן ריצה אותנו,אבל רק בעונה ה-9 קיבלנו הצהרה ישירה . נ.ב. שלא ישמע מזה שאני לא אוהבת את כריס, אני דוקא כן.

LoLo16

New member
CC אמר שלא היה סקס... ../images/Emo12.gif

לפחות ככה היה כתוב ב"פורום הרשמי" של XF. וזה דיי מסבך תעניינים, כי אם לא היה סקס, מאיפה צץ וויליאם??.. (תסמונת מריה הקדושה?
)

scoutlavie

New member
הוא אמר את זה ממזמן ...

הציטוט המדויק, ואני לא מאמינה שאני זוכרת כי זה ישן אבל זה משהו כזה "there will never be a romance between scully and mulder, there will never be a romance between scully and skinner, and for that matter , there will never be a romance between mulder and skinner" הסיבה שאני זוכרת את זה כי זה ציטוט ישן וזה דיכא אותי שנים , אבל בסוף כריס נכנע וויתר על אחד מהשלוש...אז לא , לא ממש הראו משהו , אבל אמרו בפירוש שהיה וגם זה בהחלט משהו.

Chens15

New member
אני חושבת שאני מבינה גם למה

כי אם הוא היה עושה את הרומנטיקה בין כולם אז זה היה ממש טלנובלה ואת זה הוא ניסה להסתיר....

למעלה