The Village.

Spiritfall

New member
The Village.

או כמו שרובנו מכירים - הכפר. יחסית לתגובות שראיתי פה, שלא היו כל כך מלהיבות על הסרט הזה - אני נורא אהבתי. באמת. זה סרט נורא טוב עם עלילה באמת יפה ומיוחדת. גם הצילום עצמו [שהבתחלה חשבתי שנורא מעצבן] הביא אווירה של אותו מקום. ולא כל כך הייתי קוראת לו סרט אימה.. הוא יותר נוטה למותחן. ממולץ!

L P rulez

New member
כל אחד והדעה שלו../images/Emo13.gif

אני לא שנאתי את הסרט וגם לא הכי אהבתי אותו....משהו באמצע:|

DAN1EL

New member
לגבי הצילום

הסרט באמת נראה טוב מבחינה ויזואלית. אמנם זה לא צילום גאוני (כמו ב"קיל ביל" למשל
) אבל זה נראה טוב.
ועדיין - הסרט לא מפחיד בגרוש.

NiKi†a

New member
ברור...אני לא אגיד סתם שאני שונאת

משו עוד לפני שראיתי.

DAN1EL

New member
סבבה.

חח כי יש לי ידידה שהחליטה שהיא שונאת אותו בלי לראות אפילו...

Spiritfall

New member
הוא אמור להפחיד?

למה כל מה שאתה מחפש בסרט זה שהוא יהיה מפחיד? יש גם עלילה ותוכן.. תחשוב על זה שאם הוא היה מפחיד אז לא היו מוציאים אותו ככה סתם לקולנוע, אלא עם אזהרות וכאלה שלא להיכנס מתחת לגיל 16.. רוב הסרטים בקולנוע לא מפחידים בצורה שתשפיע עלייך.

DAN1EL

New member
תראי

הציגו את הסרט בתור משהו ממש מפחיד. ופשוט שמגיעים אליו ורואים שהוא לא זה די מאכזב. וזה לא שהעלילה והתוכן היו כל כך מדהימים...זה היה נחמד. אפשר להגיד שלא סבלתי.
"כל מה שאתה מחפש בסרט זה שהוא יהיה מפחיד?" ממש לא.

abiroad

New member
אותי הוא הפחיד..../images/Emo18.gif

שזה די מפתיע כי אני לא מפחדת בדר"כ בסרטי אימה, ועוד שזה לא בדיוק סרט אימה, אבל הסרט הזה עשה לי ממש סיוטים בלילה. זה נשמע ממש דבילי.. אני נשמעת ממש משוגעת אבל אני לא! סרט מוזר, עשוי טוב, היו חלקים ממש משעממים, שניים שישבו לידי עזבו באמצע הסרט.. אבל לקראת הסוף הוא מעניין יותר ומותח. לא יודעת אם אהבתי או לא אהבתי. משו באמצע. אבל בהחלט השפיע עליי.

avshalomariel

New member
אפילו הטריילר לא היה מפחיד...

נראה לי יותר כמו יציאת מצריים מסרט אימה...

DoctorSatan

New member
נצל"ש: לא לשכוח שיש היום ומחר

ספיישל מ. נייט שימליאן ביס 2: היום יש "בלתי שביר" ומחר "סיינס" ולפני כל סרט יש את המיני סדרה "הסוד הקבור של מ. נייט שימלייאן"

i love usa

New member
גם אני מאוד אהבתי את הכפר

לדעתי סרט ממש טוב זה סרט שגם שאחרי שאתה מסיים לראות אותן אתה ממשיך לחשוב עליו סרט טוב והעלילה טובה. שהתחלתי לראות אותו אמרתי לעצמי אווףף עוד סרט שמתקיים בשנות הרפפו...ואז מתחילים להיכנס לסרט אני מאוד נהנתי מהסרט וגם אחותי ואגב קיל ביל זה סרט פשוט מושלם (יש לי 1ו-2 ב-DVD )

למעלה