the walking dead

dorhaimovich

New member
the walking dead

בזמן האחרון אני נהנה יותר ויותר מהנושא של הזומבים. זה התחיל ממלחמת העולם Z, עבר ל28 יום אחרי, שלג מת, מת עליה, ולמי שמכיר גם מארוול זומביס. ועכשיו השאלה- להתחיל לראות את המתים המהלכים? את 28 יום אחרי בקושי שרדתי וסבלתי מכמה חלומות ביעותים, ואני מפחד למצוא שם דברים שלא יתאימו לי. אם הסדרה דומה בסוגיה הזו למשחק, אז ברור לי שאני איהנה, כי אני יודע שהסיפור של הסדרה ושל המשחק נהדר.

אכמו

New member
סדרה מעולה

לדעתי מבחינת רמת האימה, הפרק הראשון הוא המפחיד ביותר בה (לא פחות מפחיד מ-28 יום אחרי), והעונה הראשונה מפחידה יותר מהאחרות (כי האנשים לומדים בהדרגה לשרוד. הזומבים עדיין שם, אבל פחות מצבים מבעיתים). והם ממש לא חוסכים דם וקרביים, מבחינה ויזואלית רואים שם הרבה מאוד. עיקר הכוח של הסדרה הוא לא בזומבים עצמם, אלא באנשים, איך הם מתמודדים (או לא), איך רוע אנושי יכול להיות גרוע בהרבה מזומבים וכו'.

restored

New member
אם בני אדם היו מתאחדים במקום לחשוד בכל אחד

אחר, הם היו יכולים להרוג את הזומבים בקלות.

Berethor

New member
מומלץ ביותר, זה סדרה טובה

חוץ מזה הסדרה מתמקדת גם בהישרדות ולא רק באימה, אם כי עם כל הדמיות שמתו שם במהלך הזמן היכולת הישרדות שם היא לא מאוד גבוה, אבל עם כל כך הרבה זומבים ואנשים רעים שיש בעולם פוסט אפוקליפטי זה באמת לא פשוט לשרוד. חוץ מזה אם אמא שלי הצליחה לצפות בסדרה(למרות שפחדה בהרבה קטעים) לדעתי גם אתה מסוגל.

לא בטוח. זה ילד(ה) בן/בת 12, ואם "28 יום אחרי

עשה לו/לה סיוטי לילה, אז אני לא ממליץ על המתים המהלכים.....

אולי בעוד איזה שנתים שלוש!

איפה ההורים בעניין הזה??......

Berethor

New member
טוב אם הגיל שמצוין בכרטיס אמיתי

אז באמת כדאי שיחכה קצת עם בצפייה בסדרה למתי שתתבגר, עד אז יצאו עוד עונות, וככה הוא גם לא יצטרך לחכות לעונה חדשה כמו יתר האנשים אלא אפשר יהיה לצפות באופן רציף. באמת יש שם תוכן אלים ומפחיד ברמה של מבוגרים, וגם תוכן מיני שהוא הרבה יותר מצונזר שם מהתוכן האלים אבל עדיין, כנראה לא מתאים לגלאי 12.

Berethor

New member
אגב סתכל על הצד החיובי

לפחות לא מדובר שם במשחקי הכס או בדם אמיתי.

כריכרכה

New member
אני אומר שהעונה הראשונה היא השיא

ולאחריה הסדרה הולכת ומדרדרת. אם לא התלהבת מאוד מאוד מהעונה הראשונה אין שום טעם להמשיך.

למעלה