The Weakest Link
הגמר

shaharEB

New member
The Weakest Link
הגמר

מצטערת על הטעות

זה מה שנשאר :

The Family of Blood
VS
Blink

הצביעו
למנצח שלכם מבין הפרקים שנשארו
!

ailag

New member
family of blood

כי בלינק נהדר אבל נמאס מהסגידה אליו (כבר דיברנו על זה. חלק פה חושבים שהיא לא עיוורת אלא צודקת. אני מאוד מכבדת את זה. אבל לא אוהבת את הקטע של ״מנצח ברור״ כי בשביל מה)

ודייויד בתפקיד כפול. והוא ממש שני אנשים שונים. ג׳ון סמית בהלם מהדוקטור. ג׳ון סמית מועד בחללית על הכפתורים וברור לנו מה הולך שם, אבל זה לא *נקלט*. ודינגל דונגל, בליפיטי דו, בליפיטי דה. שניהם טובים. אני לא יכולה לבחור באמת.

shaharEB

New member
Blink

כי זה בלינק. כי משפט דוקטור זה דונט בלינק, כי ללכת ליד פסל זה מקריפ, כי זה הפרק הראשון של דוקטור הו שראיתי, כי הוא מפחיד והמוזיקה מצמררת,
כי סאלי ספארו..כי ככה.

People assume that time is a strict progression of cause to effect, but actually from a non-linear, non-subjective viewpoint
its more like a big ball of wibbly wobbly... timey wimey... stuff

D:

ItsMeiri

New member
BLINK

כי זה פרק אדיר, מלאכים אדירים, דמויות אדירות. והפרק הזה מוכיח שהדוקטור לא מוכרח להיות בכל הפרקים שהם יהיו טובים.

Oukami Kun

New member
Blink
+ קצת
ים לעונה 7

עזבו שזה הפרק הכי טוב בעונה הזאת, הוא הפרק stand-alone הכי טוב של כל הסדרה. הוא ייצר את המפלצת הכי מפחידה אי פעם, עם הקונספט הכי מעניין, ייצר את הדמות החד-פעמית הכי אהודה (אולי חוץ מאוסווין, אבל כולנו יודעים שהיא חוזרת), מצליח להפתיע אותך כמעט כל דקה, ייצר חלק מהמשפטים הכי זכורים בסדרה (דונט בלינק, טיימי ווימי, דה אנג'לס האב דה פון בוקס... ועוד).
עכשיו ללא ספק שדיוויד משחק מצוין בפרקי המשפחה, אבל בלינק הוא פשוט יצירת מופת ב40 דקות. מפתיע אותי שהוא לא זכה בשום פרס רציני. (אשמח אם תתקנו אותי)

limors2

Active member
בלינק.

כי גם בצפיה שביעית/שמינית, הוא מקריפ לי את הצורה ונשאר מבריק וגאוני ונפלא ומרתק.

Blink

אני באמת חושבת שהוא אחד הפרקים הכי טובים של הדוקטור והכי טוב בעונה השלישית.
אני יודעת שהרבה חושבים שהוא אובר-רייטד בדיעבד וזה בסדר גמור, אני עדיין חושבת שיש לו את אותה ההשפעה עליי עכשיו, 5 וחצי שנים אח"כ, ושהוא נפלא.

symptoms

New member
בלינק.

כי רציתי להצביע לפרק סופעונה ולקחו לי אותו
.
אה, וכי הוא פרק טוב. (ופרק המשפחה שנשאר הוא הפחות חביב עלי מהשניים).

יאללה לעונה 4. זה הולך להיות קשה במיוחד לדעתי. שילוב של מלווה אדירה, עלילה נפלאה, סופעונה שכולל בערך כל הופעת אורח אפשרית (ובנייה נהדרת לאורך כל העונה) וכמובן פרק אחד כפול וגאוני של מופאט (וריבר
).

רעות

pennylane11

New member
The Family of Blood

פרקי המשפחה אלמותיים בעיניי, הרבה יותר מבלינק. עדיין עושים לי צמרמורות באווירת הצפייה הנכונה.

OKDeSign

New member
בלינק

אני פשוט שמחה שסוף העונה לא הגיע לפה. וכמה שאני אוהבת את פרקי המשפחה יש סיבה למה בלינק הוא כ"כ (אובר) רייטד!
פרק מעולה, מפחיד ומותח והכל ב45 דקות

סטיבן מופת במייטבו!

Lhuna1

New member
בלינק

ולא בגלל המלאכים.

יותר בגלל שיש בו את לולאת הזמן מהמוצלחות והמגניבות ביותר שיצא לי להתקל בהן. סאלי ספארו, קלטת הוידאו... עשוי מבריק, ואני באמת צריכה לראות אותו שוב, בשביל להזכר בכתיבה המעולה והמתוחכמת שלא מזלזלת בצופה, שהיתה בימים ההם ברוב פרקי הסדרה, ובפרק הזה במיוחד.

למעלה