The Web Planet - 1st Dr. season 2

MonicaF

New member
The Web Planet - 1st Dr. season 2

כמובן ספוילרים

שישה חלקים לפרק ארוך זה. ראיתי רק שלושה.
עייפתי מהצלילים המעצבנים של הנמלים האלו. ונראה שזה מתארך יותר מדי, נכון?
הדברים היחידים שאהבתי עד כה:
- השיחה של ברברה עם ויקי על התרופה לשיכוך כאבים

- הבהלה האמיתית של הדוקטור כשהטארדיס נעלמה.
- פתיחת דלתות הטרדיס באמצעות הטבעת של הדוקטור ומתקן נוסף. מעניין! אם כך, כמה דרכים אנחנו מכירים עד כה לפתיחת דלתות הטרדיס? 1 - מפתח, 2 - טבעת, 3 - נקישת אצבעות, 4 - שלט רחוק (עם טננט ) -- האם יש עוד?

היה לי מוזר שהדוקטור לא מרגיש שצופים בו, ואילו איאן כן הרגיש. בדרך כלל הוא הראשון לדעת דברים, אבל נגיד שזה בגלל שהוא בגוף זקן יותר ואולי זו הסיבה למה הוא פחות חריף

התחפושות של הדבורים ושל הנמלים וצלילי הליכתם על רצפה בתוך מבנה - בעאאח

אם זה ימשיך להיות כה מייגע, זה יהיה הפרק הראשון שלא אמליץ עליו לאף חובב

הפרק הבא The Crusade קיים בחלקים, לכן אקרא את הספר (כתבתי פה שקניתי אותו) אז יש סיכוי שעד שהספר יגיע, אעבור לפרק שאחריו - The Space Museum.

BloodyRose

New member
אני החזקתי עד אמצע הפרק השלישי

לא ידעתי להגיד אם זה כי הם מעצבנים, או כי לי נגמרה הסבלנות

גם את הפרקים שכן ראיתי, ראיתי תוך כדי משחק בנייד וכו' (לא קורה לי בד"כ). פשוט סיפור שלא עמד במבחן הזמן.
חיפשתי ביקורות עליו ברשת, ראיתי אחד שמספר שהדוד שלו ממש פחד כילד מהיצורים בפרק הזה, וזה רק מראה עד כמה הפרקים הללו התיישנו. הסאונד מעצבן (אוי, הצלילים של הנמלים הוציאו אותי מדעתי), האיכות גם לא משהו (כנראה שאז זה היה מבריק לשים וזלין על העדשה כדי לתת לצילום תחושה חללית. היום זה סתם נראה מטושטש).
ממה שעוד קראתי ברשת, כנראה שמבחינת סיפור יש פה פוטנציאל אדיר, אבל הוא מבוזבז על נמלים ודבורים/פרפרים מעצבנים.

כמה כייף לדעת שאני לא היחידה שלא עמדה בזה

MonicaF

New member
אני ניקיתי לעצמי את המשקפיים

כמה פעמים מבלי לשים לב

את מתכוונת לדלג לפרק הבא או לנסות לראות בפורמט המצגת את החלקים החסרים הבאים?

BloodyRose

New member
את הראשון ראיתי

נדמה לי שהשני והרביעי חסרים, נכון?
ניתן לזה צ'אנס, מקסימום נדלג.

MonicaF

New member
סיימתי לצפות ב-web planet

סבל אחד ארוך הפרק הזה.
אני יכולה להבין למה פעם פחדו מזה. גם ראו פרק בשבוע בעוד אני, שמעתי את הצפצופים האלה ברצצצצצצצצצצצצצצף...

בכל זאת אהבתי עוד כמה דברים:
* בשלב מסוים הדוקטור+ויקי כמעט הפכו לאויבים של ברברה+איאן מכיוון שנתנו מידע לאנימוס הזאת.
* הטבעת של הדוקטור בעלת כוחות נוספים - מי שענד אותה שיתק את הזארבי. הדוקטור לא מוכן להסביר למה.
* היה קטע בו הדוקטור דיבר על להפוך את ה-force field. מזכיר לי את reverse polarity. יש מישהו שמבין בזה ויכול לומר אם זה סתם bubble talk (או איך שקוראים לזה) או שיש בזה משהן מדעי?

אני אפסח על crusade ואראה ישר את הבא בתור. וכן, חלקים שני ורביעי חסרים.

BloodyRose

New member
סיימתי את הcrusade, די למל"מ

אולי זה בגלל הפרקים החסרים, ואולי סתם לא התחברתי. אפשר לוותר (למרות סצינה חמודה אחת או שתיים בין הדוקטור לויקי. אני ממש אוהבת את הציוות הזה).
ראיתי את הפרק הראשון בפרקי המוזיאון - עושה רושם מבטיח! (קונספט מאוד דוקטורי ומעניין, מקווה שימשיך טוב)

(הבנתי שהcrusade זה הסיפור היחידי עם פרקים חסרים בעונה השנייה, והעפתי מבט על העונה השלישית - כמעט הכל חסר
קשה לי להאמין שאני אצליח לצלוח אותם...)

MonicaF

New member
סופש זה זנחתי את הדוקטור לצערי

ראיתי דברים אחרים, מהנים לא פחות.
בכל מקרה, לא נגעתי ב-crusade כי אני מעדיפה את הספר על פני הגמגום הטלוויזיוני הזה.
ראיתי פרק וחצי מספייס מיוזיאום, וכן, גם אני אהבתי מאד. המקום הזכיר לי קצת את פרק The Girl Who Waited, לפחות המקום עצמו, הבלבול.
כאמור עדיין לא סיימתי לצפות בפרקי המוזיאון, ואני מקווה למצוא סיבה בהמשך למה הם אומרים: בואו נחכה לעצמנו, שנגיע לכאן. הלא הם כבר שם, בתוף הויטרינות האלו.
בכל מקרה, זה נראה חומר משובח.

לגבי העונה הבאה, שרובה חסרה
אני גם לא יודעת מה אעשה.
לא מתכוונת לקרוא את כל הספרים, אם ישנם כאלה.
יש מצב שפשוט אקרא את התקצירים בויקיפדיה והטרדיס-קור.

למעלה