The Wedding of River Song

The Wedding of River Song

אז ראיתי את הפרק האחרון של עונה 6 (אגב האם יש צרך לסמל שיש ספוילרים? כי אני לא בטוחה גם שאני יודעת איך..... ובכל אופן זו עונה שאני מניחה שכולם ראו כבר, חוץ ממני..)

בכל אופן אני כבר לא לגמרי זוכרת את כל מה שרציתי לכתוב, אבל נותרה לי שאלה אחת. זה בנוגע למשפט שנאמר באחד הפרקים הקודמים שזה
"the only water in the forest is a river".
אז מה בעצם הוא אומר? או שעוד לא אמורה להיות על כך תשובה בשלב זה של הפרקים?

יעלי1232

New member
הסבר על המשפט - ספוילר לפינאלה 6.

השם של הבת של איימי היה מלודי פונד.
פונד= בריכה/ אגם.

ביער, אין אגמים או בריכות, אלא רק נהר- RIVER. וזה הפך להיות השם שלה כשהיא בגרה. קראו לה מלודי (=סונג) פונד (=ריבר)
זה היה הרמז שהטארדיס ניסתה לתת להם.
כשהם יפגשו במלודי, אחר כך, וינסו להבין מי זו... זו בעצם ריבר.

ailag

New member
עונה 6

פרק 4 כשאידריס-טארדיס גוססת רורי אומר לה שאין פה נהרות, ואח"כ שואל למה היא התכוונה כשאמרה לו שהמים היחידים ביער הם הנהר.

MonicaF

New member
בפרק אשתו של הדוקטור

זה היה המשפט היחידי שנשאר לי לא פתור עד הפרק בו הבנו מי היא ריבר.

MonicaF

New member
פרק אחרון עונה 6

ראיתי שכבר ענו לך לגבי ריבר/פונד. ראי שאלה למטה
.
.
.
.
.
.
.
.
.
תגידי לא נשפכת מצחוק כשאיימי עם הרתיעה בעין נכנסת בדרמטיות ואומרת: פונד. איימי פונד.

ailag

New member
תוספת לגבי היער

מדובר ביערות הגאמה, שזה איפה שלורנה החיילת גדלה ב A GOOD MAN GOES TO WAR.
היא תפרה לאיימי מתנה - השם של הבת שלה "מלודי פונד", בשפת יערות הגאמה.

אבל היה קשה לתרגם את "פונד" כי בשפה של לורנה אין מילה ל"אגם", כי גוף המים היחיד ביער הוא הנהר. אז היא תרגמה את "מלודי פונד" ל "מנגינה נהר", שזה בעצם "שיר נהר" או "סונג, ריבר"

לכן המשפט ש"גוף המים היחיד ביער הוא הנהר".

מבחינת ספוילרים מסמנים רק את החצי השני של עונה 7. אבל אם את פתחת שרשור ואת לא ראית פרקים למשל מעונה 6, אני אישית אסמן בשבילך גם על עונה 6, אם כי רק בשרשור שפתחת. אבל לא חייבים.

טוב שכחתי להוסיף את השאלה

בהודעה החדשה שכתבתי, ולא מתחשק לי להציף את הפורום בשטויות שלי...
אז אני מוסיפה פה בתקווה שמישהו יראה ויענה לי.

לעונה 6

ראיתי את הספיישל של סוף עונה 6, אחרי שהדוקטור מת עם האלמנה וזה ולמה אני מסתבכת אני פשוט ארשום את שם הפרק- the doctor the widow and the wardrobe
ולא מצאתי את השרשור שנעשה עליו בפורום :( או שזה כי אין שרשור כזה? ואם אין אז למה? ואם יש אז למה לא מצאתי?

למעלה