../images/Emo110.gif אינטואיציה
רק נאמר למי שלא יודע שהוויקנד שואו לקוחה מפורום מצעדים כמובן
(קרדיט לשם מגיע לי!)
1. שיר השבוע שלכם Sissy Wish - beauties never die Patrick Watson - Close To Paradise Patrick Watson - Giver Patrick Watson - Luscious Life Patrick Watson - Man Under the Sea Patrick Watson - Mary Patrick Watson - Mr. Tom Patrick Watson - The Storm Bread - Aubrey Bread - It Don't Matter To Me Newton Faulkner - i need something Newton Faulkner - all i got Newton Faulkner - feels like home Newton Faulkner - ageing superhero Sia - Don`t Bring Me Down Sia - Numb Cher - believe Ben's Brother - Let Me Out Tristan Prettyman - November Elbow – Forget Myself Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes
2. אלבום השבוע שלכם
Patrick Watson - Close To Paradise האלבום הטוב ביותר שיצא ב-2006 לדעתי!!! אין מילים, פשוט כביר! שבוע שעבר קיבלתי אותו אחרי שהזמנתי מארה"ב!!!
Newton Faulkner - Hand Built By Robots פנטסטי!!!! אחד מאלבומי השנה 2007!
3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם שרית חדד - כל השירים
4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם אין משהו מיוחד
5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע - מפגשי פורום!!!!!!!!!!!!!
! פורום מצעדים - אתם אורגזמה שלא נגמרת! (וכמובן גם מוזיקה בדרכים המופלאים
- עברנו את שרית חדד - נעבור גם את זה! המוטו שלי החל מהיום. צרצרית חדטוב שוב הופיעה אצלנו בקייטרינג ושוב שרדתי כמו גדול
- אינטואיצה - פוסט הסופ"ש בבלוג
קורי עכביש שלי יעסוק בזה - תמונה: אני וקארין מהמפגש!!!! (ובטח היא תסלח לי שאני מפרסם את זה כי היא אוהבת אותי
)