The Wicked Messenger

Chocoholic

New member
The Wicked Messenger ../images/Emo30.gif

מסתבר שהסרט על דילן בבימויו של סקורסזה נמצא בשלבים מתקדמים: הוא יוקרן בשני חלקים בסוף ספטמבר השנה, ודילן בעצמו משתתף בפרויקט ע"י מתן ראיון
הסרט סוקר את השנים הראשונות בקריירה של בוב, החל מהגעתו לניו יורק בתחילת 61' ועד לתאונת האופנוע בקיץ 66' ויכלול ראיונות ותמונות שלא יצאו לאור לפני כן. אין מה לחשוש, זהו סרט דוקומנטרי ללא שחקנים/שחקניות המגלמים את בוב
ג'ייקוב דילן מדבר על אבא: בראיון שנערך ע"י כתב ה New York Times בביתו של ג'ייקוב לרגל צאת אלבום חדש של להקת ה Wallflowers (ג'ייקוב הוא הסולן וכותב השירים), מסביר ג'ייקוב מדוע הוא נמנע מלהזכיר את אביו ולענות על שאלות שקשורות אליו. כמו אביו, ג'ייקוב הוא קנאי בקשר לפרטיותו שלו ושל משפחתו. הוא החליט לדבר על אביו בעיקר כדי לבטל שמועות על מתחים בין השניים. ג'ייקוב סיפר על אביו שלא הפסיד אף משחק בייסבול אחד של בנו הקטן, על החיים בצל רדיפת התקשורת ומעריצים משוגעים, על המוסיקה של אביו ועל יחסיהם הקרובים כיום.
מספר הופעות נוספו לסיבוב ההופעות הקייצי של בוב, בשלושה מקומות במערב התיכון של ארה"ב. הסיבוב יחל ב 25 במאי בפלורידה ויסתיים ב 12 ביולי.

Chocoholic

New member
ממרחבי הרשת...

עבודת Flash חביבה (אם כי ללא מטרה ברורה, לא היה לי כח לחכות עד הסוף...) בליווי השיר 'Don't Think Twice...'
גרסאות כיסוי לדילן יש כמו חול במדבר, חלק לא קטן מהם מוצלחות למדי; הנה כמה ביצועים של אמנים לא ידועים (שוודים), אני אהבתי את 'Crash On The Levee' המכיל הרבה slide...
הנה קליפ של להקה גרמנית שיודעת לתת כבוד לדילן...

Yanchu

New member
~מגרה~

[מדובר כמובן על הכרטיס הזה.] מאוד אהבתי את Rainy Day Women... את השאר האמת לא הספקתי לשמוע, בהזדמנות

Chocoholic

New member
רחוב ע"ש דילן ../images/Emo164.gif

סוף סוף הוחלט על קריאת רחוב ע"ש דילן, והעיר היא לא אחרת מאשר Hibbing במדינת מינסוטה, העיירה בה גדל. ההחלטה לא התקבלה ע"י העירייה כלאחר יד, אלא לאחר איסוף חתימות ביוזמת התושבים; זו הפעם הראשונה שעיירת מגוריו המקורית של דילן פועלת באופן רשמי להוקרתו. אולם לא הכל ורוד, מסתבר. שמו הרשמי של הרחוב, כפי שימשיך להופיע ע"ג השלטים, ישאר '7th Avenue' (השדרה השביעית, היכן שביתו של בוב ממוקם); השם 'Dylan Drive' הוא של כבוד בלבד. אף פעם לא ממש הבנתי את שיטת הכבישים והדרכים האמריקאית... כתבה.

Chocoholic

New member
Don't Look Back ../images/Emo44.gif

הסרט התיעודי 'Don't Look Back' מ 1965, בבימויו של D.A. Pennebaker יוצא רשמית ב DVD
הסרט האגדי מתעד את דילן בתקופה חשובה מאוד בקריירה שלו ובהיסטוריה של המוסיקה, בעת שפרץ את עולם הפולק אל עבר הרוק וקנה לעצמו תהילת עולם. הייחודיות של הסרט היא בכך שהמצלמה עוקבת אחרי דילן ואלה שסובבים אותו, ללא הסבר ע"י קריין כנהוג בסרט תיעודי, עובדה שמשנה את חווית הצפייה ויוצרת תחושה שכאילו הצופה מלווה את דילן. בסרט ניתן לראות לא מעט דמויות מפורסמות משנות השישים, בין היתר זמרת הפולק Joan Baez והזמר הסקוטי Donovan שהיה בתקופה זו על סף פריצת דרך בקריירה, ובנוסף, קטעים משעשעים כמו קטילת עיתונאים ונודניקים ע"י דילן , מעריצים ומבקרים מעט לא שפויים, והרבה מהמתרחש מאחורי הקלעים. כתבה

Paranoid Y

New member
חחחחחחחח... והכוס שזורק דונובן...

על דילן מלמעלה.... קטע ענק:> סרט באמת מצויין, שודר לא מעט פעמים בערוץ YES+... תיעוד פנטסטי לדילן בראשית דרכו:>

Chocoholic

New member
אני לא חושב שזה היה דונובן

שזרק את הכוס לסמטה מחוץ למלון... זה נראה לי הפרחח ההוא שדילן רב איתו (ואח"כ גם השלים) , שאין לי מושג איך הוא הגיע לשם.

למעלה