The Within Temptation Chart

TheImpactBoy

New member
The Within Temptation Chart../images/Emo124.gif

לקח לי האמת 3 דקות לחשב הכל, כי אני דיי סגור על עצמי כבר ממזמן מה המצעד שלי. אז שנתחיל?! אוקי, מהסוף להתחלה
מקום 20 Somewhere השיר האחרון בDSF, שיר פשוט כ"כ וככה הוא יפה. נגע בי מההתחלה והלחן פשוט גרם לי לשיר אותו ללא הפסקה. מקום 19 Our Solemn Hour הפנינה היחידה מהדיסק האחרון. שיר סוחף וקטלני עם כל מה שהוא מביא למאזין. הקריין על השיר בהחלט מוסיף עומק וכוח לשיר המאסיבי הזה. מקום 18 Neverending story השיר הראשון מתוך ME במצעד, והוא ללא ספק אחד היפים. ליריקה מדהימה [!!], לחן קולע בדיוק, ונגינת קלידים פשוטה וחודרת. הקול של שארון, מדהים. מקום 17 The swan song למרות שיצא רק B-side שיר לדיסק TSF, הוא עדיין אחד הבלאדות המצמררות. האורקסטרה עושה עבודה מעולה והקול הצלול של שארון מצליחים לרגש אותך. מקום 16 Bittersweet נעימת חליל מדהימה פותחת את השיר הכ"כ יפה הזה! אין מה להרחיב, פשוט עושה לי את זה. שיר יפיפיה. מקום 15 Pearls of light השיר הראשון במצעד מהדיסק הראשון. גות' במיטבו. גות' יכול להיות נורא דביק וצבוע,אבל פה הוא פשוט עצוב כמו שאמור להיות. מקום 14 The Dance אחד האהובים עלי!! הקול המכשפי של שארון והגראולים של רוברט תופסים פיקוד, והם מדבקים! האווירה השטנית של השיר מעולה. ווית'ין- שיר ענק!! מקום 13 Memories עד כמה שהבלדה הזאת מיינסטרימית ודביקה, היא פשוט יפה. פה אני בהחלט מוכן לתת להם קרידיט על שיר יפיפה ומרגש שיכול בקלות להתנגן בגלגל"צ.. בעצם כבר שמענו אותו בגלגל"צ. מקום 12 Jane Doe עוד שיר שלא נכנס לשום דיסק, אבל לא גורם לו להשמע פחות מעולה ממה שהוא. הפזמון מדבק- הזהרו. והנגינה המהירה גורמת לך להשתגע. שיר טוב. מקום 11 Jilian שיר כנסיות כ"כ... חח הקול של שארון צלול פה ברמות שקשה להסביר. נגינה עוצמתית והפקה גרנדיוזית. המקהלה בהחלט מעירה אותו ומוסיפה לו נקודות. בזכות זה הוא הגיע למקום 11. מקום 10 Stand my Ground הלהיט המיינסטרימי הראשון של ווית'ין לדעת רבים! וגם לדעתי, זה בכל אופן השיר הראשון ששמעתי שלהם בטירונות, וכבר מאז היה משהו מעניין במוזיקה, ואז ישר נחספתי לME... השאר היסטוריה. מקום 9 Another day אין לי הרבה מה לרשום. שיר טוב, ממכר וכיף לשמיעה. מקום 8 The Other half זה אני זוכר רק בזכות קשת, היא שלחה לי אותו בתקופה שזה היה אמור להיות שיר הנשואין שלנו חחח. שיר ממש ממש טוב ומהיר! ווית'ין בתקופה מוצלחת. מקום 7 Enter מה לעשות, התיפוף עשה לי את זה. שיר מעולה... מקום 6 Restless הבלדה הראשונה של ווית'ין ששמעתי. מדהים ומרגש. שארון פשוט רצחה לי את הלב עם השירה שלה, וכמובן, ה"לה לי לייי לה לי ליי". מעולה מעולה. מקום 5 deceiver of fools *מעתיק את מה שאלעד רשם, כי זה בדיוק כמו מה שאני חשבתי* הנגינה המצוינת של רוברט ורוד; את היכולת שלהם לשלב את התזמורת בצורה מושלמת ובדיוק במינונים הנכונים. את הכישרון שלהם ליצור שיר ארוך (שמונה דקות) שלא משעמם לרגע (כמו Candles, Enter ועוד), מה שלצערי נראה שהלך טיפה לאיבוד; וכמובן, אי אפשר בלי לשבח את שרון על השימוש המושלם בקול עוצר הנשימה שלה, גם בשירה נקייה, גם באופרה וגם בקול ה'מכשפה' שלה. הלוואי ונקבל עוד שירים כאלה. מקום 4 our farwell השיר הכי מרגש. נקודה. ליריקה יפייפיה ומרגשת... השירה החסרת רבב של שארון. הנגינה.. ההרמוניה... פשוט שיר יפה. מקום 3 Ice queen מי פה שמעת את השיר הזה ולא נדבק אליו? לחן מעולה!!! קצב טוב ומהקהלה מעוררת. שיר קטלני. הקול היותר מידי גבוה של שארון יכול לפוצץ חלונות... מקום 2 CAGED טוב, זה כמעט השיר הכי הכי טוב של הלהקה אי פעם. בעצם אולי זה הכי טוב? אני כל הזמן משנה את דעתי. בהחלט פנינה מוזיקאלית באופן גלובאלי.בנוי בצורה מופתית ומופק בצורה ממכרת. *החליל
*
מקום 1
Mother Earth אוקי, מהמיאית שניה שהוא נפתח, ועד הסוף
יצירת מופת. זהו. סוף. הרשמיה הכוללת: 1/ Mother Earth 2/ Caged 3/ Ice queen 4/ our farwell 5/ deceiver of fools 6/ Restless 7/ Enter 8/ The Other half 9/ Another day 10/ Stand my Ground 11/ Jilian 12/ Jane Doe 13/ Memories 14/ The Dance 15/ Pearls of light 16/ Bittersweet 17/ The swan song 18/ Neverending story 19/ Our Solemn Hour 20/ Somewhere

וואי ממש שמחתי לראות שכללת את

somewhere ו- jane doe.. זה נראה כאילו somewhere לא מקבל כמעט התייחסות, ובעיני הוא אחת הבלדות הכי מדהימות של וויטי'ן (ויש הרבה
)..
ד"א, אתה התכוונת לדה פרומיס כשכתבת את התיאור ל-DOF?
כי אני חושב שאלעד תיאר את TP לא?
בכל מקרה, חבל ששני השירים (דסיבר ופרומיס) לא מופיעים
סה"כ נהניתי לקרוא

אתה נעל בית! ../images/Emo11.gif *מוציא לשון*

התכוונתי שאין גם את דסיבר וגם את דה פרומיס ביחד בדירוג
זאת אומרת, שרק אחד מהם נמצא, כי כתבת תיאור אחד לשיר אחר

Liquid Dreams

New member
נהניתי לקרוא :]

אני לא מסכימה עם ההכנסה של אנות'ר דיי :S אחד השירים היותר מיותרים ששמעתי של ווית'ין... סומוור לא עושה לי את זה, אבל חפיף P: ME וקייג'ד מקבלים מקום של כבוד
למרות שלא הייתי שמה אותם במקומות הראשונים, אני חושבת. ++ NES הוא ה-שיר בME מבחינתי, ואני שמחה לראות שהוא מקבל מקום של כבוד :} וגם שהכנסת את ג'יין דו
עוד יותר משמח אותי! זה שיר מדהים
וסוף סוף מישהו נותן לDOF את הכבוד הראוי לו ונותן לו מקום יחסית טוב

ZuLi90

New member
אוקיי....

קודם כל טעם טוב
אבל דירוג דיי מוזר בהתחשב שמיימוריס נכנס חזק ואף פעם לא הערכתי תשיר הזה... >< כאילו זה נראה לי מוזר המקומות שלך מ-12 ומטה כי זה כאילו נשכחו שירים באמת טובים כמו פורסייקן או סי הו איי אמ. ונוו בחייך מיימוריס מעל אקווריוס?! :\ נו טוווב.... ובקשר למקומות הראשונים קייגד מקבל כבוד באמת אבל מקום חזק מידיי לטעמי....

למעלה