THE WIZARD פתחה בברכות. כולם מגיבים פה

THE WIZARD 55

New member
פורים שמח לכולםםם../images/Emo149.gif

פרויז ספר למה התחפשת... ואיזה מאכלים מיוחדים יש לכם לפורים? ושיהיה יום טוב, בוקר טוב ושבת שלוםם

עליזה 63

New member
חג שמח מסר

יְהוָה אֱלֹהִים צְבָאוֹת הֲשִׁיבֵנוּ הָאֵר פָּנֶיךָ וְנִוָּשֵׁעָה: (פרק פ, פסוק כ) הפסוק מתיחס לבקשת עזרה מהשם יתברך. ואז שמבקשים את העזרה כל צבאות השם בא לעזרנו. ומניסיון אישי תמיד שביקשתי השם בא. קרוב ה' לכל קוראין באמת. חג שמח חברי היקרים ובשת שלום ומבורך לכולם. ושלא נדע מצרות ורק חיים טובים. ורק שמחות ודברים טובים. ושלא נצטרך עזרה מאף אחת רק מהשם יתברך. חג שמח חברי,ותהיו מבורכים

פרויז1

New member
THE WIZARD פתחה בברכות. כולם מגיבים פה../images/Emo70.gif

אני גם מגיב לך, ויז ! שבת שלום לך ולבני משפחה שלך. פורים שמח לכווולם. לילדים וגם לגדולים. שבת שלום לכל המשתתפים בפורום ונותנים חיוּת לביחד הזה כאן להנאת כולם. אני מודה לכם שאתם פה, אני מודה לאלה שאני פוגש גם בפורומים אחרים וקומונות אחרות. הפינות האלו נחוצות לנו בלחצי החיים היומיומיים האינטנסיביים בהם אנחנו שרויים. נשמור לנו יחד את פינות החמד האנושיים האלו. שבת שלום ופורים שמח! מזל שהיו כבר אז פרסים.
אחרת לא היה לנו היום פורים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo45.gif

תודה נשמה הפינות האלה אהובות גם עליי. אתנחתא מחיי היומיום העמוסים ומקום לשוחח עם אנשים מקסימים ולחייך. פורים שמח לכל החברים ובני משפחותיהם הבת שלי הולכת לקרוע אותי בפורים, אבל בכיף
מואההההה

../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif פורים שמח ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

בקרוב נאכל אוזני אחמידינג'אד

פרויז1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

ואז ייכתב : אחמי הרשע.

פרויז1

New member
ויז ! תחפןשת? אה!

שנים לא מתחפש. אבל כשהייתי בתיכון, וואוו וואוו
התחפשתי ומה שעשיתי למנהל המפחיד?!!!
לא מספר
לא לא אי אפשר
את זה לא עשו בתקופהה ההיא
הוא לא זיהה אותי, כי חבשתי מסכה כמו זאת
כל הכפר דיברו על זה
טוב, אני מספר : בכפר הנוער יוהנה בבאר יעקב בכיתה ט', פורים, יום חופש, עושים הכנות לערב. התאפרתי יפה יפה. מסקרה לעיניים הגדולות שלי הבליטו אותן חזק., אודם, סומק עדין, חיוך וכמובן : 2 תפוסים שמילאו את החזיה שלבשתי מתחת לבגד הבנות מהכיתה שלי. נכנסנו לאולם, התקרבתי למנהל. האיש היה אכול שנאת פולנים. בקושי חייך. התקרבתי עוד. אלברט דחף את מרפקו לצלעותיי : לך בעדינות! כמו בת. השתדלתי מאוד. ניגשתי למנהל בביישנות מעושה. הרמתי מעט את ראשי וחייכתי לו. שוב חייכתי וסחטתי ממנו חיוך. צחוק. צחוקו התגלגל : מי זאת הנערה היפה הזאת? שאל. הוא התכופף וגילה את עיניי המאופרות
בחן רב ועדינות. הקפדתי על עדינות האיפור. שלא יהיה וולגארי חלילה!!! הסתובבתי בבושת כאילו אני מפנה לו את צדודיתי, ותוך כדי כך חיככתי את קצה החזיה הממולאה בתפוז לזרועו השמוטה. עיניו הזדוותו הצידה אבל הוא עצר את תגובתו וחייך. למראה החיוך שלו, קול פנימי אמר לי להמשיך צעד אחד קדימה אבל בעדינות. כיאה ל"מי זאת הנערה היפה הזאת?" שוב ושוב הוא התכופף וחקר אותי דרך החורים של המסכה.
החל לנחש שמות של בנות שחיבב במיוחד. ואני שוב ושוב צודדתי בחיוך שברירי תוך חיכוך החזיה המתופזת לגופו. והכל בשיא העדינות. הכל "מקרי" ומתוף התפנקות מעושה היטב.
ברחתי. פחדתי מתגובתו. הוא לא ידע את זה עד למסיבת הסיום של השנה. עשינו הצגה על זה וכך חשפנו את דמותה של " הנערה היפה" - היא היתה לני שעוד לא הבין : פרויז.

../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif חג שמח ../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

למעלה