The Women of Qumar

The Women of Qumar

מצד אחד, יקירתו של למון מופיעה על הבמה, הלא היא איימי גארדנר, שבשביל המבט שג'וש תוקע בה לקראת סוף הפרק הייתי משלמת לא מעט. מצד שני, CJ המופלאה. אין לי מילים. אישה מדהימה. מצד שלישי, נושאים פמיניסטיים בשפע. מה עוד בחורה יכולה לבקש? [תשובה: גלידה מרשמלו. לא, לא שכחתי מזה]

באיזה שהוא שלב

באיזה שהוא שלב את בוודאי תשימי לב שזה פורום עם כל מיני אנשים. לא רק את ואני. אבל באמת פרק טוב. ברגע ש-CJ אומרת "They're beating the women" מבינים מאיפה באים כל פרסי האמי שלה.

אני אישה פשוטה

וכל מי שיכול לספק לי גלידה בפורום זה או אחר, יבורך. למה, מישהו מרגיש כאן מוזנח ?

Popeye78

New member
../images/Emo135.gif

למון, לא הגיע הזמן שנקבל לפחות את המתכון לגלידת המרשמלו? אני יודע שישנן בעיות טכניות לשים גלידה בפורום אבל נראה לי שמתכון זה המינימום שבמינימום.

o n o f f

New member
בהחלט פרק מעולה....

ן cj תמיד מדהימה...ויש עוד פרק שמתעסק בנשים בסעודיה, שסי ג'י דופקת איזה נאום קטן במסיבתעיתונאים ואמרת קצ יותר מידי....אם אני לא טועה זה היה על קבוצת בנות בבית ספר בסעודיה...משהו זוכר איך קראו לפרק...(עונה 3 לדעתי...)

Enemies foreign and domestic

זה אי-שם בסוף העונה, קבוצה של תלמידות בי"ס נשרפות למוות כיוון שמשמרות הצניעות של קומאר לא נותנות להן לצאת ללא כיסוי ראש או לבוש צנוע. אני זוכרת שיש לפחות 3 פרקים סביב הנושא, כיוון ש-CJ לא רק (סופסוף) פותחת את הפה שלה, אלא גם זוכה למכתבי איומים ולהופעתו המלבבת (ומותו בטרם עת) של Agent Sunshine (מארק הרמון). רבאק, עד לאישה יש רומן של אמת... ז'תומרת, נראה לי שחוץ מסאם ולורי בתחילת עונה 1 וג'וש ואיימי עכשיו-- הנשיא הוא היחידי בממשל הזה ש-is getting any. אם אתם יודעים למה אני מתכוונת. ואם זה לא נימוק נגד עבודה בפוליטיקה... אבל אני סוטה מהנושא. בכל מקרה, כן, מגיעים הפרקים הטובים. ואי-שם בעונה הזו גם חבוי הפרק עם LemonLyman.Com ועם המתיחות ההדדיות בין CJ וצ'ארלי שהתחילו בגלל הלו"ז של הנשיא ועוד הרבה פנינים. אני אישה מאושרת.

למעלה