The Women of Qumar

אסל

New member
The Women of Qumar

פרק חזק ביותר. קראתי בtv.com שאליסון ג'אני זכתה באמי על הפרק הזה, וטוב שכך- הדמות של סי.ג'יי בפרק הזה מבריקה. אני לא יודע אם לכותבי הפרק יש עמדות נחרצות כנגד עסקאות עם מדינות כמו "קומר" הדמיונית שמתוארת בפרק*, אבל גם אם לא- הם הציגו את העמדות הללו בצורה מצויינת. הדברים נכתבים בזמן שנתיים לפני המשחקים האולימפיים בסין. *אני חייב לציין שרק עכשיו גיליתי שהמדינה היא דמיונית בtv.com; משום-מה הייתי תחת הרושם שיש מדינה כזו.

lightanddark

New member
../images/Emo99.gif איימי

כן היא זכתה באמי על הפרק הזה וגם שנה לפני ושנה אחרי לפי דעתי זה אחד הפרקים היותר טובים ובכלל כל העונה השלישית מעולה

אסל

New member
האמת היא שאיימי נראתה לי שולית

בהתחשב בעוצמות של הפרק הזה. חיבבתי אותה באופן- ויש לה גם חינניות טבעית שהיא מעבר לתסריט ותוכן בכלל, והחינניות הזו עוברת גם בפרק הזה- אבל השעשועים שלה עם זריקת הבלונים על ג'וש לא נראו לי רלוונטיים כ"כ בהתחשב בפרק, ובטח היו פרקים טובים איתה שהתאימו יותר למועמדות לאמי.

אריאל2005

New member
קומאר אכן דמיונית

לא נראה לי שהכותבים היו רוצים להסתכסך עם איסלאמים קיצוניים ממדינה אמיתית...

לדעתי קומאר = ערב הסעודית

אבל זה בעיקר הימור שלי... חשבתי במקור על קטאר בגלל הסמיכות בשמות, אבל קטאר הרבה יותר מערבית ופחות פונדמנטאליסטית, וערב הסעודית... נו טוב...

אסל

New member
נדמה לי שהיה אזכור מפורש של סעודיה

בפרק שבו סי.ג'יי מדברת על מדינה שבה הייתה שריפה בבי"ס לבנות, ולא חילצו אותן כי אז הן יהיו לבושות בלבוש לא צנוע או משהו כזה...זו לא הייתה סעודיה?

אסל

New member
מכיוון שהייתי משועמם, עיינתי קצת

בהיסטוריית הפורום, וכאן הילה טוענת שהמדינה ההיא גם הייתה קומאר. אבל פה רשום שהמדובר בסעודיה. אני אשקול להסב את התואר השני שלי מלימודים אמריקאיים ללימודי "הבית הלבן"...

אני לא יודעת מה נכון אבל הילה ידועה

בזיכרון המאוד בעייתי שלה. כך שאני לא הייתי הולכת בשום שלב לפי "מה הילה אומרת"... אני, לפחות, די נדפקתי כשסמכתי עליה.

Popeye78

New member
אם אנחנו כבר בקטע של דברים דימיונים

אז לנשיא ג'קסון לא היה גוש גבינה גדול במבואה של הבית הלבן, זאת המצאה של הכותבים.

lightanddark

New member
או זה

יותר טוב http://72.14.221.104/search?q=cache:KkExBGICDREJ:clinton4.nara.gov/WH/glimpse/presidents/html/aj7.html+Andrew+Jackson+Cheese&hl=iw&gl=il&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a

Popeye78

New member
הממ...

אני הייתי בטוח שקראתי איפה שהוא שזאת המצאה של הכותבים. My bad.

lightanddark

New member
עד Big Block of Cheese Day!

למעלה