the worker
A acab123 New member 27/11/07 #2 אבל בסוף הפסדת לחיפה אה?! איזה זין שלא יהיה דרבי שנה הבאה.. \: חבל ככה הפועל יורדים...
K kros32 New member 27/11/07 #5 למה מי זאת הפועל?! ביתר שלי עד סוף חיי באש במים!! אצעד איתך לעולמים ירושלים!!!!!! אוהב אותך בצהוב ושחור! למנורה עוד נחזיר את האור! את אהבת חיי! איתך עד סוף ימיי!
למה מי זאת הפועל?! ביתר שלי עד סוף חיי באש במים!! אצעד איתך לעולמים ירושלים!!!!!! אוהב אותך בצהוב ושחור! למנורה עוד נחזיר את האור! את אהבת חיי! איתך עד סוף ימיי!
S soldendpaper New member 27/11/07 #6 לכו מכות כולכם וזהו וכשהאוהד הפועל ההזוי יכניס את כולכם לבית חולים והקבוצה שלו תרד ליגה אולי מישהו יעשה גם גראפיטי
לכו מכות כולכם וזהו וכשהאוהד הפועל ההזוי יכניס את כולכם לבית חולים והקבוצה שלו תרד ליגה אולי מישהו יעשה גם גראפיטי
E esari New member 27/11/07 #9 שימו שימו את ירושלים בירדן תנו אותה לפלשטיניםםםםםםם שימו את ירושלים בירדן, בגבולות 67 כי לא צריך את טדי ולא את ביתר לא תכותל לא תכנסת כי כל דבר בעיר הזאת הוא מיותר כי גם שמתחתנים פההה הריצפה קורסת שימו שימו את מכבי בתאים
שימו שימו את ירושלים בירדן תנו אותה לפלשטיניםםםםםםם שימו את ירושלים בירדן, בגבולות 67 כי לא צריך את טדי ולא את ביתר לא תכותל לא תכנסת כי כל דבר בעיר הזאת הוא מיותר כי גם שמתחתנים פההה הריצפה קורסת שימו שימו את מכבי בתאים
K kros32 New member 28/11/07 #10 לא שיש לי משהו נגדך אבל על מילים כאלו...צריך לתלות אותך ולזרוק אותך מהחלון
F FreNkiM New member 28/11/07 #11 הפועל הם כמו אשף נותנים לערבים מקלט אז יאללה סלים טועמה, תכין לי חומוס צ'יפס סלט
K KoLoNkA New member 28/11/07 #12 אם אשכחח ירושליים תשכח ימיני או איך שלא אומרים את זה אז אני מסכים עם סורק