The Wreckers ביוגרפיה

• פותח הנושא dun16
  • פורסם בתאריך

dun16

New member
The Wreckers ביוגרפיה

מישל בראנץ' גייסה את חברתה משכבר הימים ג'סיקה הראפ,עמיתה זמרת וכותבת שירים, כפרטנרית שלה בהרפתקאה מוזיקלית חדשה: ביחד, השתיים מכונות "The Wreckers". "דה וורקרס זה פרויקט שרצינו לעשות כבר זמן רב" בראנץ' טוענת. "זהו שילוב בין הרבה מההשפעות וההשראות הנפרדות שלנו" עם 4 להיטים שהיו ברשימת ה"טופ 10", למעלה מ4 מיליון אלבומים שנמכרו, גראמי וMTV Viewers Chice Award, בראנץ' השיגה הצלחה מסחרית ובנוסף גם תהילה על כתיבת השירים שלה. עם משתפת הפעולה הארפ, בראנץ' מצאה השראה חדשה וגם פרטנרית מוזיקלית פעלתנית ונמרצת. השילוב של אהבתה של מישל לפולק (מוזיקה עממית?) ומוזיקת רוק שעליה גדלה עם הזיקה של הארפ למוזיקת קאנטרי מביא לכך שה"וורקרס" בקשר עם השורשים שלהן. ומאיפה השם? ובכן, "בסיבובי הופעות תמדי אהבנו את הבחורים שהיו להם חברות ;)", הארפ צוחקת. "הם לא היו רק משולשי אהבה, אלא מתומני אהבה. זה היה חומר טוב לכתיבת שירים". בראנץ' והראפ נפגשו לפני 5 שנים כששתיהן היו זמרות-כותבות שירים עצמאיות שלא היו חתומות בשום מקום וקידמו את המוזיקה שלהן אונליין. לאחר שבראנץ' חתמה במווריק רקורדס, עצירה לשם קידומה הביאה אותה למקום הולדתה של הראפ בקנזס סיטי. "עליתי על האוטובוס של סיבוב ההופעות ואף פעם לא חזרתי הבייתה!", הארפ צוחקת. הארפ העבירה את השנים הבאות כזמרת רקע של בראנץ' בזמן שקידמה את קריירת הסולו שלה בנאשוויל. היא הייתה במכונית בדרכה לחתום על עיסקה להחתמתה לאלבום, כשמישל התקשרה אליה. "אמרתי לה:אל תחתמי על זה!" בראנץ' נזכרת. "יש לי רעיון יותר טוב - בואי נעשה אלבום יחד קודם. אם תחתמי על זה עכשיו ייתכן ולעולם לא נעשה אלבום ביחד". "זו הייתה חוויה מדהימה" הארפ אומרת. "שתינו יודעות שלא היינו מצליחות להכין אלבום כזה לבד. אני חושבת שזה מה שעושה את ההרכב "דה וורקקס" כ"כ מיוחד!" זה תרגום לביוגרפיה של The Wreckers מהאתר הרשמי שלהן. מצטערת שיצא חלק קצת עילג...על השם -דה וורקרס... כי בעצמי לה הבנתי את המשמעות שלו... מישו יודע מה זה אומר?

dun16

New member
ממ..

יש לי הרגשה שוורקרס זה הורסות, והן מדברות על כך שהסתובבו עם בחורים שהיו להן חברות... אולי הן התכוונו שהן "הרסו" מערכות יחסים בכך שהסתובבו איתם?... המממ... למישו יש השערה? :)

I Love Paige

New member
ווי, ממש יפה.

טוגלן.

למעלה