מגיב.
לפני שאתחיל...
היי אני is00. משום מה נראה שנחסמה בפני הגישה לפורומים של תפוז. נשלחה הודעה ואני מקווה שזה ייסתדר בקרוב.

.
הופעות:

אנדריאה פאוסטיני – כצפוי הביצוע היה משעמם. מבחינה קולית הוא היה בסדר, רוב הזמן, אבל גם שם היו בעיות. בכנות בדקה הראשונה של הביצוע נשמע היה ש- 4 זמרים שונים שרים את השיר. ציון: 6.

לורן פלאט – הנושא של הערב התאים לה בול. הביצוע הקולי שלה היה...כמעט מושלם. השיר והביצוע עצמו היו משעממים מדי. ציון: 7.

ג'יי ג'יימס – הביצוע היה מוצלח בחצי הראשון שלו, אבל לדעתי היו כמה צלילים ומילים בביצוע שהוא משך יותר מדי. החצי השני של הביצוע שלו, לטעמי, היה יותר חלש, אבל בסה"כ היה ביצוע מוצלח. ציון: 7.

סטריאו קיקס – אוי אוי אוי הם החליפו שיר ברגע האחרון...שוב! אני מקווה שזה לא יביא להם הצבעות מתוך רחמים. דבר אחד בטוח הביצוע היה בלגן לא קטן. לא היה רע, אבל היה מבולגן מאוד. ציון: 7.

בן היינאו – לטעמי זאת הייתה ההופעה הכי חלשה שלו עד כה. השיר לא התאים לקול שלו, הוא זייף לא מעט. ביצוע ממש חלש שלו. ציון: 3.

"רק הצעירים" – זה לא היה טוב כמו שבוע שעבר, אבל הם עדיין היו טובים מאוד והם יודעים בדיוק להיכן הם מתאימים ורואים את זה אצלם בשבועות האחרונים. קצת חבל לי שכמעט ולא שמעו את הבנות בשיר, אבל נראה לי שזה גם מראה עד כמה טוב הם מכירים את עצמם. ציון: 8.

סטיבי ריצ'י – הוא ממשיך להיות גרוע, אבל משעשע. מה שכן אני חייב להגיד שהחלק הראשון של הביצוע הקולי היה טוב יותר מהשני, ואפילו נשמע טוב יחסית בו. ציון: 3.

פלר איסט – למה המיחזור? את זה משאירים לגמר! בכל מקרה, עד כמה שאני אוהב את פלר, לטעמי זה היה הביצוע הכי חלש שלה עד היום. הראפ היה טוב מאוד, כרגיל. השאר...ממש לא. השיר הזה פשוט לא עבד טוב עם נושא הערב, לדעתי. ציון: 4.

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטיבי ובן. כן בן, למרות שאני אעדיף שאלו יהיו סטריאו קיקס, כי הבלגן הזה חייב ללכת כבר!

תוצאות:
הבוטום2 הפעם היה מורכב מג'יי שחזר למעמד הזה די מהר וסטיבי.

הופעות ההצלה, לטעמי, שוב איכזבו. מילא סטיבי(הוא כנראה מעריץ גדול של קווין), אבל לא ציפיתי לזה מג'יי. הוא זייף המון.

מי צריך ללכת? ברור שסטיבי. די. הגיע הזמן. מצד שני בהתחשב בכך שג'יי שוב פה, פעם שנייה ברציפות, נראה לי שהסיכויים משחקים לרעתו. בעיקר אם זה יגיע גם השבוע לדד-לוק. זה הגיע לדד-לוק, ואין לי מושג איך. בעיקר בהתחשב בכך שמי שהציל אותו היו מל ושריל. בעיקר שריל, למרות שבמהלך התוכניות החיות נראה לי שנרמז לנו ששריל ממש לא מחבבת את ג'יי, אז אולי זה לא היה מפתיע. נראה לי ששריל עלולה לשלם על ההחלטה הזאת שלה ביוקר. בכל מקרה, כצפוי, ג'יי הודח.