The X Factor UK - הופעות חיות שבוע 6.

is00

New member
The X Factor UK - הופעות חיות שבוע 6.

אתם יודעים מה לעשות.

snirf

Active member
התפלאתי שלא פתחתם! היה עד כדי כך...

חלש השבוע? מידידה הבנתי שהיה דווקא שבוע מוצלח...
בשישבת אצפה ואגיב

המתארח

New member
מגיב.

לפני שאתחיל...
היי אני is00. משום מה נראה שנחסמה בפני הגישה לפורומים של תפוז. נשלחה הודעה ואני מקווה שזה ייסתדר בקרוב.
&nbsp
.
הופעות:
&nbsp
אנדריאה פאוסטיני – כצפוי הביצוע היה משעמם. מבחינה קולית הוא היה בסדר, רוב הזמן, אבל גם שם היו בעיות. בכנות בדקה הראשונה של הביצוע נשמע היה ש- 4 זמרים שונים שרים את השיר. ציון: 6.
&nbsp
לורן פלאט – הנושא של הערב התאים לה בול. הביצוע הקולי שלה היה...כמעט מושלם. השיר והביצוע עצמו היו משעממים מדי. ציון: 7.
&nbsp
ג'יי ג'יימס – הביצוע היה מוצלח בחצי הראשון שלו, אבל לדעתי היו כמה צלילים ומילים בביצוע שהוא משך יותר מדי. החצי השני של הביצוע שלו, לטעמי, היה יותר חלש, אבל בסה"כ היה ביצוע מוצלח. ציון: 7.
&nbsp
סטריאו קיקס – אוי אוי אוי הם החליפו שיר ברגע האחרון...שוב! אני מקווה שזה לא יביא להם הצבעות מתוך רחמים. דבר אחד בטוח הביצוע היה בלגן לא קטן. לא היה רע, אבל היה מבולגן מאוד. ציון: 7.
&nbsp
בן היינאו – לטעמי זאת הייתה ההופעה הכי חלשה שלו עד כה. השיר לא התאים לקול שלו, הוא זייף לא מעט. ביצוע ממש חלש שלו. ציון: 3.
&nbsp
"רק הצעירים" – זה לא היה טוב כמו שבוע שעבר, אבל הם עדיין היו טובים מאוד והם יודעים בדיוק להיכן הם מתאימים ורואים את זה אצלם בשבועות האחרונים. קצת חבל לי שכמעט ולא שמעו את הבנות בשיר, אבל נראה לי שזה גם מראה עד כמה טוב הם מכירים את עצמם. ציון: 8.
&nbsp
סטיבי ריצ'י – הוא ממשיך להיות גרוע, אבל משעשע. מה שכן אני חייב להגיד שהחלק הראשון של הביצוע הקולי היה טוב יותר מהשני, ואפילו נשמע טוב יחסית בו. ציון: 3.
&nbsp
פלר איסט – למה המיחזור? את זה משאירים לגמר! בכל מקרה, עד כמה שאני אוהב את פלר, לטעמי זה היה הביצוע הכי חלש שלה עד היום. הראפ היה טוב מאוד, כרגיל. השאר...ממש לא. השיר הזה פשוט לא עבד טוב עם נושא הערב, לדעתי. ציון: 4.
&nbsp
מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטיבי ובן. כן בן, למרות שאני אעדיף שאלו יהיו סטריאו קיקס, כי הבלגן הזה חייב ללכת כבר!
&nbsp
תוצאות:
הבוטום2 הפעם היה מורכב מג'יי שחזר למעמד הזה די מהר וסטיבי.
&nbsp
הופעות ההצלה, לטעמי, שוב איכזבו. מילא סטיבי(הוא כנראה מעריץ גדול של קווין), אבל לא ציפיתי לזה מג'יי. הוא זייף המון.
&nbsp
מי צריך ללכת? ברור שסטיבי. די. הגיע הזמן. מצד שני בהתחשב בכך שג'יי שוב פה, פעם שנייה ברציפות, נראה לי שהסיכויים משחקים לרעתו. בעיקר אם זה יגיע גם השבוע לדד-לוק. זה הגיע לדד-לוק, ואין לי מושג איך. בעיקר בהתחשב בכך שמי שהציל אותו היו מל ושריל. בעיקר שריל, למרות שבמהלך התוכניות החיות נראה לי שנרמז לנו ששריל ממש לא מחבבת את ג'יי, אז אולי זה לא היה מפתיע. נראה לי ששריל עלולה לשלם על ההחלטה הזאת שלה ביוקר. בכל מקרה, כצפוי, ג'יי הודח.
&nbsp

danlevin1

New member

ערב משמים מאוד, הליב בנד הזה ממש מעפן, שונא את הנושא הזה
בן צריך ללכת הביתה? בדיחה טובה
בן נתן עוד הופעה קולית מעולה(זייף? EARS CHECK)ומגיע לו ציון 10 על שהצליח לא לשעמם בערב כזה
אני מקווה שהגמר יהיה בן , אנדריאה ופלר , בן ואנדריאה טופ 2 ובן לוקח את העונה , הכי מגיע לו
לורן - אני לא מבין את ההייפ סביבה, היא מוכשרת אבל זה עוד לא זה

המתארח

New member
הטעם שלנו מאוד שונה, כנראה.

אחרי השבועות האחרונים אני חושב שבן היה צריך להיות בבוטום. אולי זה מה שצריך לקרות כדי שהוא יחזור למה שהוא הציג בתחילת העונה.

snirf

Active member
נושא משמים...
ושוב תוצאות לא-צפויות!

כמה שאני לא אוהב את הנושא הזה "ביג-באנד", גם באיידול וגם בX פקטור חורשים עליו מדי שנה...דיי!!! זה משעמם

בחירות השירים היו לגמריי משמימות ומרדימות...היחידה שבאמת הפציצה(וכיף שהיא חזרה לרקוד ולהפציץ בהופעות) זו פלור
המלכה הבלתי-מעורערת של העונה...חלום שהיא תזכה! אני מאוד סקרן לדעת אם יש הייפ סביבה והיא זוכה להצבעות רבות

גם OTY היו טובים, ומצחיק שההערות שציינתי בשבוע שעבר-מומשו השבוע...כאילו מישהו מההפקה קרא פה
על העניין שהם חוששים לרקוד(והם הוסיפו כוריאוגרפיה השבוע שמאוד הוסיפה!) ועל זה שצריך לתת פוקוס גם לבנים

והתוצאות:

סטריאו-קיקס צברו תנופה אה? כבר שבועיים שהם לא בבוטום.
ג'יי וסטיבי מגיעים לבוטום2 והצפוי הוא שסטיבי יעוף, הרי כל הפאנל חובט בו בכל הופעה שלו...אבל הפלא ופלא-מלB מצביעה לג'יי (איך?! היא לא חוסכת ביקורת מסטיבי כל שבוע
)
הזוי מה שקרה השבוע...ושוב מגיעים לדד-לוק וג'יי עף. גם אם הוא לא היה מודח השבוע-זה היה קורה השבוע אז...נו שווין.
מקווה שזמנו של סטיבי ייגמר בשבוע הבא
אגב, אולי מורס פשוט חיית במה
כ"כ הרבה התרחשויות על הבמה והוא נשאר כזה flawless...מורגש כאילו הכול בא לו בקלות, וגם היכולות הווקאליות שלו נשארות ללא-פגע!

danlevin1

New member

מסכים, נושא מעפן
פלור אכן מאוד מגניבה ויודעת להופיע אבל עדיין לא שרה מספיק טוב
ובכל זאת , רוצה לראות אותה בגמר

limors2

Active member
לא כ"כ בלתי צפויות.

לא צפוי שדווקא מל הייתה הראשונה שהצביעה לסטיבי, אבל לא מפתיע שההחלטה להשאיר את ג'יי לא הייתה ברורה. הוא כבר היה בבוטום פעמיים (3 אפילו?), זה לא אומר הרבה על העתיד שלו בתוכנית. סטיבי בבוטום רק עכשיו ונכון שיש סיכוי ממש גדול שהוא יעוף השבוע, אבל הוא עדיין אהוב יותר על הקהל מג'יי.

snirf

Active member
אבל מל הרי לא סובלת אותו!

זה היה ברור מבחינתי שהיא תצביע להעיף את סטיבי בלי לחשוב פעמיים...בדיוק כמו לואי

limors2

Active member
אז זה היה הדבר הלא צפוי היחיד.

אבל אולי היא עשתה את זה בגלל שהיא לא טיפשה (כמו לואי
) והיא רואה שהקהל אוהב אותו.

למעלה