The X Factor: UK - שבוע 7.

is00

New member
גם וגם.

והנה הגיע שבוע ההדחה הכפולה האחרון העונה, כפי שצפיתי עוד בתחילת ההופעות החיות. מזל שזה נגמר.

הופעות:

לורן פלאט – המוזיקה ברקע לטעמי הייתה גבוהה מדי, והיו חלקים שבקושי הצלחתי לשמוע את לורן מבעד לה, אבל עדיין זאת בהחלט הייתה ההופעה הכי טובה שלה ב...חודש האחרון. אולי יש סיכוי שהיא לא תמצא את עצמה בתחתית השבוע. ציון: 8.

בן היינאו – אני מנסה להחליט האם בשבועות האחרונים סיימון החליט לנסות להיפטר מבן לטובת פלר.
למה? כי שוב נבחר לו שיר שממש, אבל ממש לא הלם את הקול שלו והוא אחד השירים החרושים ביותר אי פעם בתכניות כאלה. ציון: 3.

"רק הצעירים" – חבל לי שהם מיחזרו את השיר. לטעמי זה לא ממש עבד להם על הבמה הגדולה כמו באודישן הראשון שלהם. לא רק זה, לטעמי, הבנים לא נשמעו כל כך טוב במהלך השיר. אולי היה עדיף לתת את זה לבנות. חבל. ציון: 5.

אנדריאה פאוסטיני – זה.היה.ביצוע.ממש...צורם. מה קרה לאנדריאה? עכשיו הוא היה חולה? בכל מקרה לי נשמע שהביצוע היה מלא ביותר מדי תווים צורמים ולא מעט זיופים. אולי הגיע הזמן שמישהו יסביר לו שהמקום שלו הוא לא במוזיקת הפופ, אלה בתיאטרון? ציון: 4.

פלר איסט – ההופעה הייתה שיפור משבוע שעבר, אבל לדעתי עדיין לקתה בחסר. בעיקר בצד הקולי שלה, אבל ידוע שהקול של פלר זה לא הצד החזק שלה. מה שכן היא נשמעה טוב בפזמון, אבל אני לא בטוח אם זאת הייתה היא או זמרות הליווי.
ציון: 6.

סטיבי ריצ'י – טוב זה היה פשוט...גרוע. אין לי משהו נוסף להגיד על זה. ציון: 1.

סטריאו קיקס – הסולואים היו מוצלחים ברובם, גם חלק מהפזמונים, אבל הביצוע עצמו היה קצת חיוור ולא ממש המריא לאנשהו, לטעמי. ציון: 7.

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטיבי. ברור. לצערי לא נראה לי שהולך להיות לנו פה את מקרה ג'יי משבוע שעבר. טוב אולי בערב ההדחה השני, אבל בטוח לא כאן.
מי הלך הביתה? "רק הצעירים", לצערי. חבל.

עכשיו מי צריך ללכת מאלה שנותרו אחרי ההדחה? סטיבי...כמובן. אליו אני חושב שבן צריך להצטרף, אבל אני חייב להגיד שאני דווקא יותר חושש לגורלה של לורן, למרות שאחרי ההופעה הערב זה ממש לא מגיע לה.

תוצאות:
מה ההיגיון לארח את "Take That" לבכורה של שיר חדש כשרק 3 מהם שם? אלא אם הם הפכו מחמישייה לשלישייה בקאמבק שלהם...

בכל מקרה התוצאות- כשלורן, אנדריאה וסטיבי נשארו להיות ה- 3 האחרונים הייתי בטוח שלורן הולכת להיות בבוטום. אפילו כבר הכנתי את עצמי משבוע שעבר לזה, אבל כשהתברר שהבוטום2 היה מורכב מסטיבי ואנדריאה... חשתי הקלה גדולה ולא ממש הייתי מופתע, האמת. כמה זמן אני חוזר וטוען שאני לא חושב שאנדריאה יגיע לגמר?

הופעות ההצלה של שניהם היו מוצלחות. את של סטיבי אולי אהבתי קצת יותר, אבל תשכחו מזה – שסטיבי ילך הביתה כבר. די, מספיק! סטיבי אכן הודח, אבל אני חייב להגיד שתהיתי האם הוא אכן היה האקט שצבר את הכי מעט הקולות או לא מהשניים. נו, נגלה את זה אחרי .הגמר כשיפרסמו את התוצאות המלאות.

danlevin1

New member
דווקא עכשיו

אני בטוח שאנדריאה יגיע לגמר , דווקא בגלל שהוא היה פה בבוטם 2
(ע"ע ג'יימס ארתור)

לורן פלאט – שיפור משבוע שעבר. ציון: 7.

בן היינאו – לקח את זה למקום שלו ושר מעולה , ציון : 9

"רק הצעירים" – אני שמח שהם בחרו את השיר הזה, הם עשו את זה נפלא , ציון : 8.5

אנדריאה פאוסטיני – נמאס לי משירי הדיוות האלה והוא לא שר כל כך טוב הפעם , ציון : 4

פלר איסט – היא כל שבוע מביאה ביצוע כיפי אבל קולית זה לא מספיק , ציון : 5.5

סטיבי ריצ'י – לתת לו אחד זה מחמאה, ציון : 1

סטריאו קיקס – הם בהחלט צוברים מומנטום ,הופעה לא רעה ציון: 7.

is00

New member
זה לא יהיה אותו הדבר.

אני בטוח שלהרבה אנשים נמאס שכל שבוע הוא שר כמעט אותו הדבר, ובגלל זה פחות מצביעים לו. גם נאמר על זה משהו באקסטרה פקטור שעקב לתכנית התוצאות.
אבל נראה.

snirf

Active member
להיפך! בסיכומים שלי אני מדגיש

כמה אני מייחל שהוא לא יזכה...לא מסמפת אותו, ולא נסחף כמו כולם שהוא מדהים.
אתאכזב לגמריי אם הוא יזכה...זה יהיה כ"כ צפוי!

spirt20

New member
אישיות כובש וקול שנכנס ללב

אהבתי את האותנטיות שלו, את הרוק הסקסי, את הקול המיוחד.. את החיוך.. לדעתי יש לו פוטנציאל

Hadar07

New member
לגבי טייק דאת

אז הם באמת כרגע שלישיה, לצערי הרב.
רובי חזר לקריירת הסולו שלו וג'ייסון אורנג' החליט לעזוב לפני כמה חודשים.
זאת הייתה ההופעה הראשונה שלהם כשלישיה וזה לא בדיוק קאמבק כי הם כבר
חזרו רשמית ב2006 פשוט לא הוציאו אלבום חדש ב3 שנים האחרונות.
&nbsp
כן גם אני הייתי בטוחה שלורן תהיה בבוטום השבוע, אני מקווה שהיא תשאר עוד כי מגיע לה.

Hadar07

New member
הופעות ותוצאות

ושוב נושא הזוי שהיה השבוע,זאת בעצם הייתה הזדמנות לחרוש על שירים
שנעשו כבר מיליון פעם בערך.

לורן- אהבתי מאוד, שיפור מהשבועות האחרונים שהיא נחלשה קצת, אהבתי את העיבוד שהיה בהתחלה שקט ואז הקצב התגבר,
היא רקדה ממש יפה ונראתה באמת שמחה ואח שלה ממש חמוד ורוקד יפה.

בן- לא כך כך אהבתי את בחירת השיר בשבילו, אולי כי נמאס לי כבר לשמוע קאברים לשיר הזה שלא משתווים למקור.
הוא עדיין נשמע טוב ואהבתי את השינויים בשיר, אבל באמת היה חסר לו קצת רגש בשיר, סך הכל בסדר אבל לא אחד הטובים שלו.

אונלי דה יאנג- לא אהבתי את העיבוד הזה של השיר, יש שירים שלא צריך לשנות לפי דעתי,
שוב הם חמודים אבל לא עושים לי כלום גם הביצוע הקולי היה פחות טוב מבעבר.

אנדראה- טוב זה היה השבוע בשביל אנדראה שוב לשיר שיר של דיווה אהובה עליו
אבל האמת שזה היה הביצוע הכי גרוע
שלו לפי דעתי בתחרות, הוא צרח כל כך והיו הרבה זיופים, אולי שוב כי המקור כל כך טוב שקשה להשתוות אבל לא אהבתי
והוא גם מתחיל לשעמם אותי כי הוא נשמע אותו דבר כל שבוע.

פלור- זאת הייתה ההופעה שהכי אהבתי שלה עד עכשיו, שוב מבחינת הופעה על במה היא אוכלת את כולם, עדיין הקול שלה
לא מספיק מיוחד מבחינתי בגלל זה לא הייתי רוצה שתזכה אבל כן מגיע לה עוד להשאר בתחרות.

סטיבי- טוב מה יש להגיד, זה היה נוראי בכל צורה שהיא

סטריאו קיקס- בחירת שיר טובה להם, אני חושבת שהם משתפרים משבוע לשבוע, הסולואים היו טובים וגם כשהם
שרו ביחד, סך הכל נהניתי מהביצוע.

ולתוצאות- לא חושבת שהופתעתי שאונלי דה יאנג הודחו, אני חושבת שהגיע הזמן שלהם, אני רואה אותם מצליחים כלהקה ששרה
שירים לילדים. קצת הופתעתי שאנדראה היה בבוטום 2 למרות שהיה לו את אחד הביצועים הגרועים של הערב אבל חשבתי שכולם
מתים עליו באנגליה ומלא מצביעים לו, אבל תודה לאל שסטיבי סוף כל סוף הודח.
ואיזה כיף היה לראות את טייק דאת מופיעים את הסינגל החדש בפעם הראשונה.

snirf

Active member
לשם שינוי היה שבוע מוצלח
...אבל למה הדחה כפולה?

וכן אני יודע שהם היו צריכים להתאפס מבחינת מס' השבועות, אבל עדיין בשלב כזה מתקדם הדחה כפולה...זה מבאס, על אחת כמה וכמה שמי שהודחו היו OTY
שוק!
כ"כ לא הגיע להם לעוף, כ"כ חבל...אני מאוד מקווה שהם יצליחו להשתלב בתעשייה, כי יש בשבילם מקום בשוק (יאללה סיימון תחתים אותם!)
מוזר לי שהשופטים היו די אפתיים לנוכח ההדחה שלהם, השופטים שלא הפסיקו להגיד כמה הם טובים(מלB, שריל) ושיהיה משעמם אם הם יודחו(סיימון)
שמתם לב שסטריאו קיקס חמקו מתחת לרדאר? לא הועמדו להדחה השבוע בכלל! וכך גם לא שבוע שעבר...בקצב הזה הם יגיעו לגמר

וול, אז...לגבי הביצועים-לשם שינוי אחרי השבוע המשמים בשבוע שעבר, השבוע היו בחירות טובות של שירים
נהניתי
לורן-
לדעתי ההופעה הכי טובה של הערב, דווקא בגלל העובדה שהיא סוף סוף עשתה משהו אפ-טמפו וגם רקדה!(וכן אני יודע שגם היה את קייטי פרי לפני כמה שבועות, אבל השבוע משהו בה נפתח וזה היה יותר זורם וצעיר)...גם הביצוע הקולי היה טוב. אבל יש לי בעיה איתה-היא כ"כ לא עקבית...יש שבועות שאני יורד עליה-ויש שבועות שאני אוהב אותה...לא בטוח שמגיע לה להגיע לגמר, למרות שהיא תהיה שם לדעתי.
פלור-
תותחית
אף פעם לא מאכזבת. אהבתי את בחירת השיר, את ההופעה ואת הביצוע הקולי שהיה ממש טוב! מסכים לגבי הלבוש שלא החמיא לה
בן-
אומנם הוא לקח סיכון עם השיר הזה, אבל זה לא היה טוב לצערי...נכון שאף גבר לא שר את השיר הזה, וזה היה יכול להיות WOW...אבל זה לא היה...השיר פשוט לא התאים לסגנון הקולי הזה, ודי חששתי לבן אבל טוב שהוא ניצל מהדחה...מקווה שמעכשיו ועד לגמר-ייבחרו שירים מוצלחים יותר.
OTY-
אהבתי
שוב, פספוס לתוכנית שהם הודחו...

תוכנית התוצאות-

השיר של טייק דאת' עלול לגרום להתמכרות...אני בטוח שאם אאזין לו עוד פעם-פעמיים זה יקרה

אנדריאה VS סטיבי
הייתי בטוח שלורן תעמוד מול סטיבי...כך או כך-סטיבי לא היה שורד את ההדחה הזאת גם ככה...מוזר לי שאנדריאה הגיע לבוטום...או שהצופים בבית שאננים ובטוחים שהוא יעבור, או שזה תרגיל של ההפקה לעורר את המצביעים ולסמן שהזכייה העתידית שלו לא-כזאת מובטחת

שבוע הבא-רבע הגמר.
הבנתי שיהיו בחירות שירים של הצופים בבית...מקווה שיהיה טוב
העונה קרובה לסיום

spirt20

New member
הייתה עונה עם זמרים מדהימים

חוץ מסטיבי שהוא על תקן בדרן. אני חושב שלפלור ולורן יש מקום בתעשייה ובו פשוט כובש לבבות , לאנדרה יש כל מדהים וסטריאו קיקס חמודים

danlevin1

New member
לא מסכים לגבי בן

גם אני בהתחלה חששתי אבל זה עבד , הוא לקח את זה לכיוון שלו וזה עדיף
על לעשות אותו סגנון כל שבוע, ביצוע חזק!

למעלה