גם וגם.
והנה הגיע שבוע ההדחה הכפולה האחרון העונה, כפי שצפיתי עוד בתחילת ההופעות החיות. מזל שזה נגמר.
הופעות:
לורן פלאט – המוזיקה ברקע לטעמי הייתה גבוהה מדי, והיו חלקים שבקושי הצלחתי לשמוע את לורן מבעד לה, אבל עדיין זאת בהחלט הייתה ההופעה הכי טובה שלה ב...חודש האחרון. אולי יש סיכוי שהיא לא תמצא את עצמה בתחתית השבוע. ציון: 8.
בן היינאו – אני מנסה להחליט האם בשבועות האחרונים סיימון החליט לנסות להיפטר מבן לטובת פלר.
למה? כי שוב נבחר לו שיר שממש, אבל ממש לא הלם את הקול שלו והוא אחד השירים החרושים ביותר אי פעם בתכניות כאלה. ציון: 3.
"רק הצעירים" – חבל לי שהם מיחזרו את השיר. לטעמי זה לא ממש עבד להם על הבמה הגדולה כמו באודישן הראשון שלהם. לא רק זה, לטעמי, הבנים לא נשמעו כל כך טוב במהלך השיר. אולי היה עדיף לתת את זה לבנות. חבל. ציון: 5.
אנדריאה פאוסטיני – זה.היה.ביצוע.ממש...צורם. מה קרה לאנדריאה? עכשיו הוא היה חולה? בכל מקרה לי נשמע שהביצוע היה מלא ביותר מדי תווים צורמים ולא מעט זיופים. אולי הגיע הזמן שמישהו יסביר לו שהמקום שלו הוא לא במוזיקת הפופ, אלה בתיאטרון? ציון: 4.
פלר איסט – ההופעה הייתה שיפור משבוע שעבר, אבל לדעתי עדיין לקתה בחסר. בעיקר בצד הקולי שלה, אבל ידוע שהקול של פלר זה לא הצד החזק שלה. מה שכן היא נשמעה טוב בפזמון, אבל אני לא בטוח אם זאת הייתה היא או זמרות הליווי.
ציון: 6.
סטיבי ריצ'י – טוב זה היה פשוט...גרוע. אין לי משהו נוסף להגיד על זה. ציון: 1.
סטריאו קיקס – הסולואים היו מוצלחים ברובם, גם חלק מהפזמונים, אבל הביצוע עצמו היה קצת חיוור ולא ממש המריא לאנשהו, לטעמי. ציון: 7.
מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטיבי. ברור. לצערי לא נראה לי שהולך להיות לנו פה את מקרה ג'יי משבוע שעבר. טוב אולי בערב ההדחה השני, אבל בטוח לא כאן.
מי הלך הביתה? "רק הצעירים", לצערי. חבל.
עכשיו מי צריך ללכת מאלה שנותרו אחרי ההדחה? סטיבי...כמובן. אליו אני חושב שבן צריך להצטרף, אבל אני חייב להגיד שאני דווקא יותר חושש לגורלה של לורן, למרות שאחרי ההופעה הערב זה ממש לא מגיע לה.
תוצאות:
מה ההיגיון לארח את "Take That" לבכורה של שיר חדש כשרק 3 מהם שם? אלא אם הם הפכו מחמישייה לשלישייה בקאמבק שלהם...
בכל מקרה התוצאות- כשלורן, אנדריאה וסטיבי נשארו להיות ה- 3 האחרונים הייתי בטוח שלורן הולכת להיות בבוטום. אפילו כבר הכנתי את עצמי משבוע שעבר לזה, אבל כשהתברר שהבוטום2 היה מורכב מסטיבי ואנדריאה... חשתי הקלה גדולה ולא ממש הייתי מופתע, האמת. כמה זמן אני חוזר וטוען שאני לא חושב שאנדריאה יגיע לגמר?
הופעות ההצלה של שניהם היו מוצלחות. את של סטיבי אולי אהבתי קצת יותר, אבל תשכחו מזה – שסטיבי ילך הביתה כבר. די, מספיק! סטיבי אכן הודח, אבל אני חייב להגיד שתהיתי האם הוא אכן היה האקט שצבר את הכי מעט הקולות או לא מהשניים. נו, נגלה את זה אחרי .הגמר כשיפרסמו את התוצאות המלאות.