The x factor

E r u

New member
The x factor

UK.
USA?

מישהו? מישהי?
אני לבד במערכה הזאת?

אורישקי

New member
לא רואה אבל

שמעתי שבריטני ביצ'ית ברמות שזה לא ייאמן
אני אולי אראה אם ככה

Uri04

New member
רואה את של USA

ענק, מושקע, מעדיף את דמי ובריטני פי 100000000 מהקודמות-איך-קראו-להן...

שוב, קטעי ה"מאחורי הקלעים" מבוימים לעילא ולעילא, כולל שחקנים בתשלום שאמורים "להלהיט את העניינים" וליצור עניין. כמו הבלונדיניות הטקסניות, הבחור מלהקת הבנים, הבחורה שכאילו מראיינת את ביבר ג'וניור באופן ספונטני וכו'... חוצמזה, חלק מן הנבחנים שעברו הם מגויסים שהגיעו דרך מלהקים וסוכנים. כל כך ברור, לפי ההקדמות המושקעות וההשתפכויות חסרות הפרופורציות של השופטים, ראה: פייג' (היא לא היתה כזאת משהו, אם נאמר את האמת), להקת הבנים (יש להם כמה סינגלים ביוטיוב והם נראו כבר כאילו הם ידעו ש"זה בכיס שלהם"), הבחורה שעברה התעללות וכו'.

קטעי ביזאר - הפדופיל הזקן שאמר שדמי שרה עם אוטו-טיון הרס אותי
אנחנו צריכים אחד כזה גם בגרסאות הישראליות שלנו! הקטע עם זמר-העבר שהכיר את בריטני ועכשיו לא מסוגל להוציא קול מהפה היה כל כך לא נעים לצפייה! רואים שעברו עליו שנים של קריסטל מת' או קראק ועכשיו הוא כבר לא יכול לשיר יותר

הקטע עם כלתו של דרקולה היה מביך ומיותר היה בכלל להעביר אותו.. חבל להלאות את הבחור הזה, הוא לא באמת ייכנס לתכנית...

מה אני חושב מבחינת כישרונות של הפרק הראשון? בתכל'ס לא היה אף אחד ממש ממש מוכשר... אף אחד לא הפיל אותי. ללהקת הבנים היה שיר מקורי חביב וים של ביטחון עצמי. כל השאר היו פושרים. מקווה שהתותחים הכבדים פשוט עוד לא נבחנו, ונראה אותם בפרק הבא.

E r u

New member
ספוילר?

זה ברור שהקטעים מבוימים, זאת עריכה מקצועית לחלוטין.
מוסיף עניין, חייבים לבחור קווים מנחים לתכנית.
תהיה בטוח שגם לפני שהם עולים להיבחן מול השופטים - יש להם אודישן מול אנשים אחרים שבוחרים את הטובים ואת הגרועים שיכולים ליצור טלוויזיה טובה.

כן, לא היה עדיין קטעים שפירקו אותי, אבל שודרו לבנתיים רק 2 פרקים, יש לנו לפחות עוד איזה 8, אני בטוח שימצאו משהו טוב.

אל תשכח שבסוף בנבחרת יש רק 12 מתמודדים, אז הם לא יכולים להראות ישר את כל הטאלנט על התכניות הראשונות.

וללא ספק - הקאסט של השופטים הרבה יותר זורם, בריטני מלכה ונראה שהעונה והתכנית סובבת סביבה, נותנים לה הרבה כבוד - ובצד.

דמי הפתיעה אותי, אחלה אינטרקציה עם סיימון, אחלה ביקורות, מקסימה .

כבר לא יכול לחכות להופעות החיות, מעניין יהיה לראות את האינטרקציה של בריטני עם הנבחרת שלה.

Uri04

New member
לא היה לי מושג מי זאת דמי לובאטו

עד שהעונה הזאת התחילה. אבל הבנתי שהיא מאוד פופולארית היום בקרב הילדודס באמריקה

בריטני באמת מצטיירת כביץ', אבל אפשר להבין אותה. עם כל מה שהיא עברה בתעשייה הזאת - אי אפשר למכור לה בולשיט. רק מצחיק אותי שהיא זאת שנותנת ביקורת על שירה של זמרים שחלקם יודעים לשיר פי מיליון ממנה

עכשיו קצת ספוילרים להמשך:

לפי מה שהבנתי, הקאסט השנה יהיה צעיר יותר מאשר בשנה שעברה. ז"א - הרבה יותר ילדים מתמודדים, וכמעט אין הרבה בני 30+, וקצת חבל, כי זה מה שאני אוהב בקונספט של התכנית הזאת בניגוד לאיידול ול'כוכבים נולדים' למיניהם - פחות ילדים בוסריים וחסרי ניסיון, ויותר זמרים מנוסים ובשלים.

הקבוצות יתחלקו לפי: דמי תנחה את בני 12-17, בריטני את בני 18-24, ל"א את בני 25+ וסיימון את הקבוצות. העונה יהיו הרבה ילדונים צעירים שעושים ראפ (למי שאהב את 'אסטרו' מהעונה הקודמת.. לדעתי זה כאב אוזניים שלא מהעולם הזה) וכמה דיוות שלא ממש יודעות לשיר. ככה שאולי לא כדאי לבנות על העונה הזאת בכל זאת....

M o n t i

New member
רואה את שניהם

USA היה חרא בעונה הקודמת.
כולל הפרק הראשון של העונה הנוכחית.
UK כבר מהעונה השלישית לא מצליח לאכזב אותי.פשוט אוהב הכל שם.
חבל לי רק שניקול מגיעה העונה להיות שופטת,כי אני פשוט לא אוהב אותה.

למעלה