There There

Major Thom

New member
There There

אוקיי, אני כל פעם אוספת עוד דברים חדשים, אז פתחתי לזה הודעה (את יכולה לשרשר את את רוצה, שרית). אז ככה. שיר חדש. שיר טוב. תורידו בהמוניכם (מהאתר שעמית 909 נתן). הליריקה שלו - פרי עבודתו של מישהו מהmb:
Make it stop. (or "I can´t stop") I´m not wanted (?) in this shell Broken rashes should be yours as well Just ´cause you feel it doesn´t mean it´s there Just ´cause you feel it doesn´t mean it´s there There´s always silent singing we should mind (it don´t mean that, it don´t mean that; it don´t mean that, it don´t mean that) Stay away from these marks if you walk in the dark side (it don´t mean that, it don´t mean that; it don´t mean that, it don´t mean that) Just ´cause you feel it doesn´t mean it´s there (some unkown soldier, some unknown soldier) Just ´cause you feel it doesn´t mean it´s there (some unknown soldier, some unknown solider) There, there. Why so freely only the lonely, the lonely Heaven sent you to me, to me, to me? We are accidents waiting, waiting to happen. We are accidents waiting, waiting to happen.​
זה נשמע די מדוייק. אם למישהו יש מושג איפה להשיג עוד שירים (למרות שעד כמה שידוע לי פשוט אין), תגידו! זה חשוב! *בהיסטריה
*
there there, בפעם המליון אולי

Major Thom

New member
הממ. כמות הדברים שלומדים ביום אחד..

יכולה להיות מאד גדולה. הידעתם שיש ליריקות של שירים חדשים באתר המאד בלתי אפשרי להבנה של רדיוהד? אחרי שהגעתם לתפריט הראשי, תכנסו לimaginary prosins. שם תמצאו קטע ארוך של הרמן הסה או משהו כזה. תסמנו אותו עד למטה, ואז המסך ירד טיפה ותראו סימן ירוק זוהר מהבהב כזה, שמתחלפים בו מספרים כל הזמן (6-0-1, לדעתי). תלחצו עליו. בכל לחיצה תראו טקסט חדש. חלק מהטקסטים הם ליריקות של שירים חדשים חדשים (up on the ledder, i will וכו´) חלקם ציטוטיםמספרים וכאלה. תהנו
there there, לאחר שהכרזתי על היום הזה כיום "there there" רשמי

polyethylene

New member
זה הולך להיות ההמנון הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתחננת בפני מישהו שיושב לידי ויש לו רמקולים שיתחבר למחשב שלי ויתן לי לשמוע, שמה אוזניות ומתחילה לבהות בקיר. הוא אומר לי "זה שש דקות", במין כעס כזה
, ואני עם חיוך אווילי עונה "נכון, 6 דקות, תתחיל לנגן..." וואו
וזה עוד באיכות של הופעה חיה, עכשיו המתח הורג אותי...
שיר כל כך יפה, לא כמו ב- kid a ולא כמו ב- amnesiac, כל הסקרים שעשינו לגבי הסגנון הבא ירדו בזה הרגע לאסלה. יש פה משהו אחר לגמרי, משהו טוב, משהו שיפתיע את כולנו. the new and even more improved radiohead... לא יכולה לחכות. נסחפתי קצת, אבל ככה זה, עונת ההופעות הגיעה, ואיתה השירים החדשים והציפיה לאלבום חדש.
there there

למעלה