There was a time...

LimiMimi

New member
There was a time... ../images/Emo79.gif

ברוכים הבאים לפינתנו החדשה. בפינה הזאת, יפורסם כל שבוע מה עבר על הלהקה שלנו באותו השבוע, שנים קודם. ולפני שאני מפרסמת, יש לי מספר הודעות:
הפינה הזאת לא קבועה שלי, כל אחד יכול לקחת חלק ולתרגם מכל מיני אתרים בנט. אבל רק תודיעו לי במסר לפני, בשביל שלא יתנגש שכמה עושים באותו היום.
התרגום שלי חרא.
לא תרגמתי שמות של שירים או מקומות, אבל אתם מוזמנים.
יש שני קטעים שסלאש מדבר שאני אצרף לכם אח"כ.
כי התרגום שלי חרא. אה והתרגום שלי חרא. תהנו!
ה11 ביוני.
1993 - תוך כדי סיבוב ההופעות בנורבגיה, מאט ביקר בבית ילדותו בעיר בורום. גילבי ודאף הלכו ביחד להקרנה פרטית של סרטו החדש של סילבסטר סטלון, קליפהנגר. באותו הערב, הלכו סלאש ומאט לצפות באגדת הבלוז - ג'ון מייל במועדון. לאחר מכן מייל הזמין את סלאש לבמה שיג'מג'מו ביחד.
ה12 ביוני.
1993- התקיימה הופעה מול 31,000 אנשים באצטדיון האולימפי בסטוקהולם, שוודיה. ברגע שהלהקה ירדה מהבמה, סלאש הודיע לקהל שתהיה אפטרשואו-פארטי בחדר של דיזי במלון שרטון. למזלם, רק חלק מהעריצים הבינו על מה מדובר. 884 מעריצים עלו מעל המחסומים בזמן ההופעה, מדובר על שבירת שיא! הממוצע עד אז היה 300. 43 קיבלו טיפול רפואי בעקבות כאבי ראש.
ה13 ביוני.
1992- בריאן מאי מצטרף לגאנס באיצטדיון לומבלי מול 72,000 צופים ושר ביחד עם הלהקה את הלהיטים של קווין: Tie your mother down וWe will rock you. ההופעה הזו נחשבה לטובה ביותר בסיבוב ההופעות הנ"ל. בזמן ההופעה היה לאקסל מעריץ שתוי שעשה בעיות, והוא פונה מהקהל. בהמשך, עצר אקסל את ההופעה בשביל שהאבטחה תעזור לילדה מהשורות (שהצביע עליה) שנמצאה במצוקה. 1993- סטוקהולם. דאף, גילבי ומאט הלכו לבראנץ' בהארד-רוק קפה. בערב, גילבי ודאף היו בארוחה במסעדה איטלקית. ובלילה - הלכו לקפה-אופרה.
ה14 ביוני.
1992- טסים למנצ'סטר להופעה שתאריכה השתנה, ומשם בחזרה ללונדון.
ה15 ביוני.
1987 - בהוצאת גפן, משחררים הלקה את שני הסינגלים It's so easy וMr.Brownstone [ואנחנו העפנו אותם לעזאזל. אוחח.
]. 1992 - דאף וגילבי הולכים לסטודיו בשם טאוןהאוס בשדרות שטרפד, על מנת לעבור על טארק לאלבום הסולו של דאף. מאוחר יותר, אקסל ודיזי עבדו על שיר אחר בסטודיו נפרד. 2001 -סיבוב ההופעות של סלאש מתחיל בהופעה בפארק קליפטון, ניו יורק. ה16 ביוני. 1992- 25,000 אנשים הגיעו לראות את הלהקה באצדטיון גייטסהד אינרנשיונל בניוקסטל, אנגליה. לדאף היה ריב (מילולי) עם המעריץ. לאחר שאקסל אמר את מילות האזהרה הבאות: "אני לא הייתי מתעסק איתו, הוא לא שתה כבר שבועיים" המעריץ השתתק. אחרי המופע הלהקה טסה בחזרה ללונדון להמשיך את השהות במלון קונרד, בזמן ששהו שם גם פרינס וINXS.
ה17 ביוני.
1991 - במהלך הופעה ביוניאנדל, ניו יורק, אקסל התנצל על איחורו. ואלו דבריו: "כן, אני יודע שזה חרא, אם יש לכם תלונות - אתם יכולים לעשות לי טובה. תכתבו מכתב קטן על כמה זה מחורבן ותשלחו לגפן רקורדס, ותגידו לאנשים האלה to get the fuck out of my ass!". (אתם מוזמנים לתרגם, אני חושבת שהכי יפה להשאיר את מילות החיבה שלו בשפת המקור.
) מאוחר יותר דיבר על הדיסק שהתקרב לצאת, use your illusion. "התקליט החדש יתעכב שוב. גפן רקורדס החליטו לשנות את החוזה ואני החלטתי - לכו להזדיין. אבל מאחר שאין לי זמן לעשות את שני הדברים - גם להיות בסיבוב ההופעות וגם להתווכח איתם - אני מניח שאני פשוט אהיה בהופעות ואהנה.. ושהם ילכו להזדיין. [?] זו מביש אבל, אנחנו ננגן המון חרא חדש הערב וזה באמת לא משנה.. נכון?" בזמן השיר Patience אקסל אומר לקהל שיכסחו את מי שיעז לזרוק משהו לעבר הבמה, והוא גם אומר שאם יעשו את זה, הוא לא יחזיר להם - אלא פשוט יעזוב. 1993- בערב דאף, סלאש גילבי ומאט הולכים לראות סרטים. דיזי הולך למקעקע ואקסל לוקח סאונה ארוכה.

LimiMimi

New member
*אקסל מדבר. והנה הם:

הוספתי אותם, אבל אני חושבת שהתרגום יצא עילג.
Yeah, I know it sucks...If you got any real complaints, you could do |me a favor though. You could write a little letter on how much that sucked and send it to Geffen Records..... Tell those people to get the fuck out of my ass." Later on he commented on the forthcoming Use Your Illusion record "The new record will be delayed again. Geffen Records decided they wanted to change the contract and I'm deciding fuck you. And since I don't have time to do both go back there and argue and bitch with them or be on tour, I guess we'll just be on tour and have a good time and fuck them. It's a shame but... So we'll play a lot of the new shit tonight and it really doesn't matter does it?".​

../images/Emo47.gif!

כל הכבוד על היוזמה, זו פינה ממש ממש מגניבה. אבל אני בעד שכן יהיה מישהו שאחראי על זה, כי זה בכל זאת ייצור קצת בלאגן אם כולם יעשו את זה. אני מוכנה גם להתנדב. בכל מקרה, "בהמשך, עצר אקסל את ההופעה בשביל שהאבטחה תעזור לילדה מהשורות (שהצביע עליה) שנמצאה במצוקה."
זהו.

eran377

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט בהחלט!

פינה גאונית. ממש כיף לקרוא את זה. הבעיה היא שלהכין כזו פינה מידי שבוע זה לא פשוט... אני גם אנסה לעזור עד כמה שאפשר

LimiMimi

New member
תכלס,

אני חושבת שכדאי שכל אחד יקח יוזמה, וכאן אפשר לעשות את זה. לי אין בעיה להיות אחראית עליה, ולדעת שאם מישהו מסוים לא עושה אני עושה, אבל אני יודעת שיש אנשים שלא אחראים על פינות ועושים את זה מידי פעם, זה די מספק.מה גם שזה ממש טרחה לתרגם את הכל, לסדר והכל. זה לא בא ככה ישר ורק צריך לתרגם.. אבל! אם יש התעקשות על מישהו שיארגן יחיד.. אני מעדיפה שזאת תהיה אני. ושמישהו אחר יהיה אחראי על הסקר. בינינו זה הרבה יותר מגניב

אהבתי תרעיון האחרון שלך.

קחי תפינה הזאתי, ומישהו אחר יהיה אחראי על הסקר....

וואו תודה!פינה מצויינת

עשית אותה מעולה,כדאי שאת תיקחי עליה אחריות ובנוגע ל13 ביוני אם אני לא טועה,אני לא יודעת מי זו הילדה הזאת או מה הייתה המצוקה שלה אני פשוט יודעת שהייתי רוצה להיות במקומה.

למעלה