There will not be a full series in 2012

MIDNIGHT SKY

New member
There will not be a full series in 2012

מהטוויטר של lizo_mzimba There will not be a full series of Dr Who in 2012! BBC confirms that BBC One Controller said this earlier today. #drwho BBC also says Danny Cohen's remark that short series was because Steven Moffat needed time to write Sherlock was meant to be light hearted.

מה?! לא הבנתי כלום!

אם אין סדרה מלאה אז מה כן יש? חוץ מזה ה-BBC אישר שמאט יהיה לעוד 14 פרקים לפחות ותהיה עונה 7.

מוגלי7

New member
הסדרה זקוקה לרענון דחוף

לאו דווקא מבחינת הדוקטור, אלא מבחינת המלווים. אולי חלקנו היינו שמחים לראות את רורי בלי איימי, אבל בואו נודה בזה- אין רורי בלי איימי. כך שצריך להחליף את שניהם, וכמה שיותר מהר לטעמי. קו העלילה שלהם מיצה את עצמו מבחינתי ואני כבר מוכן למלווה חדשה.

גם לדעתי.

אפשר להעיף אותם כבר די נמאס מהם... אבל אסור להעיף את ריבר לעולם! אין כל פרק איתה נכנס לרשימת האהובים עלי או עם העלילה לא משהו הקטעים שלה הכי אהובים עלי . הייתי רוצה שהיא תהיה מלווה קבועה אבל זה קצת יהרוס אותה וזה גם לא מתאים לסיפור שלהם חחח

גם את הדוקטור אפשר להעיף

אבל בעיקר את מופאט. הוא חד וחלק הרס את הסדרה בגלל הטיפול הצולע והילדותי שלו בפרדוקסים.

מוגלי7

New member
אני מצטער

אתה כבר ממש מתחיל להציק לי. אין לי שום בעיה עם הדעות שלך, אבל כל התגובות שלך הן אותן תגובות שליליות ומבאסות על מופאט, והפרדוקסים וכל הדברים האלה. כל מה שאתה מדבר עליו זה על כמה שאתה כבר לא אוהב את הסדרה, אז אולי תפסיק כבר לצפות בה? תעשה טובה.

צודק. אני אפסיק עם זה.

אני כן אוהב את הסדרה. אני לא אוהב את 2 העונות האחרונות ומקווה לשיפור. בכל אופן ההערה שלך נלקחה לתשומת ליבי.

jacobyd

New member
לא לגעת במופאט!!!!!

לדעתי הוא עושה עבודה טובה יותר מראסל טי דיוויס... אבל אני כנראה בעמדת מיעוט בנושא :)

לדעתי לא

אני אישית מאוד נהנית מאיימי ורורי ביחד. זה גם ככה הולך להיגמר, אז במקום להתלונן תמצו את הטוב. הרי הם לא ישארו על הטארדיס יחד עם מלודי, אין משפחות בטארדיס. למרות שמבחינתי הם יכולים להשאר לנצח XD

Apple Scruff

New member
../images/Emo45.gif

הגיע הזמן למלווה זכר, משהו טיפה יותר דוממינטי מרורי. או זה, או סאלי ספארו

jacobyd

New member
או סאלי...

אבל איכשהו אני בספק שהיא תחזור- הולך לה עכשיו יותר מדי טוב בהוליווד

מוגלי7

New member
סאלי ספארו חייבת לחזור.

כולם מתים שג'ני תחזור, עזבו אותה! היא תסתדר לבד, העולם דורש סאלי ספארו!!

מוגלי7

New member
תהיה עוד עונה

היא פשוט לא תהיה מלאה. הקטע הוא שישודרו כמה פרקים ב2012, וכמה ב2013. עוד סוג של פיצול כמו השנה, רק הרבה יותר ארוך ובלתי מובן בעליל. ב2013 זה 50 שנה לדוקטור הו, אז אולי הם מתכננים משהו.

Blade Of Fire

New member
כן מקריאה בעוד מקורות הבנתי

מה הם רוצים... נו, בסדר... האמת שזה די הגיוני.. אין מה לעשות-סידרה שמשודרת כל כך הרבה זמן, מאבדת מקרנה בשלב מסוים...

למעלה