There will not be a full series in 2012

לא מחייב

מסע בין כוכבים החזיקה המון שנים מעמד וכך גם משימה בלתי אפשרית. בתחום הלא בידיוני חוק וסדר רצה כבר 20 שנה וסדרות הבת רצות 10 שנה. לדעתי צריך להחזיר יותר את הדאלק והסייברמן. אלה האויבים האהובים עלי שתמיד גרמו לעליית מתח בסדרה.

מוגלי7

New member
אני חושב בדיוק הפוך../images/Emo6.gif

להחזיר פחות את הדאלקים והסייברמנים. הם חזרו בתדירות ממש גבוהה בעונות 1-5, כשהדאלקים חזרו בכל אחת מהעונות האלה, והם כבר די מאוסים עליי. במיוחד הדאלקים. לא להחזיר אותם לעונה 6 כבר העלה את העונה מדרגה.

אז לפחות איכשהו להחזיר את המאסטר.

אתה מוכרח להודות שהוא היה חתיכת הברקה וגם השחקן היה בעל כשרון משחק מצוין. מה שכן ממש הייתי רוצה זה שאם הדוקטור יתחדש אז השחקנית שגילמה את דונה תחליף אותו.

רעותוש02

New member
וואי כ"כ לא!

הם כבר נמאסו... כאילו עוד שניה מוסיפים את שמם לשם הסדרה.." עלילות דוקטור הו נגד הדאלקים" לדעתי כדאי שהם ינוחו המון המון זמן D: איזה כמה שנים טובות XD

jacobyd

New member
לדעתי הדאלקים...

חייבים להיות בסדרה- הם חלק בלתי נפרד מהקאנון... אבל אני מסכים עם מופאט שהם טויבים צפויים מדי ושהיומרה שלהם לא הגיונית בהתחשב שהם כל הזמן מפסידים הכי חכם לדעתי זה לאזכר אותם בצורות קטנות פה ושם בעונה הזו והבאה... ספינה אחת שלהם ברקע, עולים על התקשורת שלהם במכשיר קשר ישן... שומעים עליהם שמועות שהם אוגרים כוחות מחוץ לזמן דברים כאלה ולהחזיר אותם למשהוא מטורף עם 3 דוקטורים ב50 שנה לסדרה ב2013. הם חייבים להיות שם זה יהיה אפי!!!

נר2

New member
אחת הסיבות..

ב2012 מתוכננת להיות האולימפיאדה בלונדון וזה ישנה את כל לוח המשדרים של הBBC. חוץ מזה שממה שהבנתי ב2013 הסדרה חוגגת 50 שנה והם רוצים לעשות משהו מיוחד.. בפרק FEAR HER הדוקטור מדליק בסוף את הלפיד באולימפיאדה.. יהיה משעשע אם זה יקרה באמת ודיויד טננט ידליק את הלפיד ב2012.. היו גם שמועות שרוצים לעשות פרק מיוחד עם 3 דוקטורים מתקופות שונות (11, 10 ו-5).. אני לא אתנגד למשהו כזה, התסריט בהחלט מחייב שינוי קיצוני.

מוגלי7

New member
אם יקרה משהו כזה

(פרק עם 5, 10 ו-11), חסר להם שהם לא מחזירים את דונה ביחד עם 10. הם יכולים.

נר2

New member
../images/Emo45.gif

לפי אתר IMDB פרק כזה היה אמור להיות בסוף העונה הנוכחית שהתברר כלא נכון לצערי.

timetraveler900

New member
וואו- כל כך!!

אבל לא כמו הסדרה של שרה ג'יין. למרות שזה יכול להוריד מהאיכות שלה... אבל זו ריבר
...

Oukami Kun

New member
חלום!

אבל בואו נהיה מציאותיים... אלכס קינגסטון היא אחת השחקניות הבריטיות העסוקות בתבל, אין מצב שהיא תעשה את זה... למרות שמי יודע...

למעלה