For Him The Bell Tolls ?
S shanyz New member 4/5/03 #110 ירדן! בקשה!! תעשי משהו שאני אדע! בא לי לשים גם תמונה! !חחה.. משהו קל!! אני בהיכון... נאי רוצה הפעם להצליח!! משהו קל!! שרק אני אדע...חחההההההההה
ירדן! בקשה!! תעשי משהו שאני אדע! בא לי לשים גם תמונה! !חחה.. משהו קל!! אני בהיכון... נאי רוצה הפעם להצליח!! משהו קל!! שרק אני אדע...חחההההההההה
S shanyz New member 4/5/03 #112 אני ידועת!!!! מהפרק עם נג'רה!!!!!!!!!!!!!!1 שהן עבדו עליה כזה.. כאילו גבריאל מעל הצוק אבל בעצם היו לה מתחת לרגליים עצים (עץ.. ) ואז הן היו אמורות לדחוף אותה למטה!!!!
אני ידועת!!!! מהפרק עם נג'רה!!!!!!!!!!!!!!1 שהן עבדו עליה כזה.. כאילו גבריאל מעל הצוק אבל בעצם היו לה מתחת לרגליים עצים (עץ.. ) ואז הן היו אמורות לדחוף אותה למטה!!!!
G gabrielle New member 4/5/03 #113 יפה לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif שימי תמונה ולכי ללמוד כבר!!!!
S shanyz New member 4/5/03 #114 ייש!!! אני שמה תמונה וזזה!!../images/Emo13.gif אני אעשה לכם קשה!!!!!!!!! חחחחח (צחוק רשעי )
S shanyz New member 4/5/03 #115 הללוו...??? מישהו..?? זה לא כ-ז-ה קשה.. טוב, זה כן חחה.. יאלה? אף אחד לא יודע!?
S shanyz New member 5/5/03 #116 טוב אני אתן רמז!!!! אף אחד לא ניסה בכלל!?!? טוב.. רמז.. עונה רביעית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חסר לכם שלא תצליחו עכשיו
טוב אני אתן רמז!!!! אף אחד לא ניסה בכלל!?!? טוב.. רמז.. עונה רביעית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חסר לכם שלא תצליחו עכשיו
S shanyz New member 5/5/03 #123 אוייי זה קל!! זה מהפרק עם סיקרופ.. אממ יש לי בעיה עם שמות של פרקים.. נוו.. זה ששט כבר מאות שנים בים.... וגבריאל לא בכוונה נלקחת לספינה וזינה באה להציל אותה..
אוייי זה קל!! זה מהפרק עם סיקרופ.. אממ יש לי בעיה עם שמות של פרקים.. נוו.. זה ששט כבר מאות שנים בים.... וגבריאל לא בכוונה נלקחת לספינה וזינה באה להציל אותה..