Think Positive

archer girl

New member
Think Positive../images/Emo124.gif../images/Emo9.gif

שבת
נו... איך חלף לכם השבוע? יאלללה.... הגיע הזמן לספר לנו! שפכו הכל

archer girl

New member
היה לי שבוע נהדר../images/Emo9.gif

זהירות, חפירה לפניך
יום ראשון-
מחול
נזכרתי בשגעונה של המורה שלי
עשו לי כבלים
[כן כן, לא היו לי כבלים לתקופה קצרה].
יום שני-
תאטרון
קיבלנו את הטקסט להצגה
יום שלישי-
היה יום עם מקצועות קליםםםם
המורה שלי לקחה אותי להקליד משהו... לחצי שעה... אבל אני
, הספקתי להיות בפורום ולהעלם לשלוש שעות, ואף אחד לא חשד בכלום
חיחיחיחי...
עשו לי אינטרנט
יאיייי!
יום רביעי-
אבא שלי התחיל לארגן את הטיול שלי לקנדה בחופש הגדול!!!
יום חמישי-
יומולדת לחברה
יום שישי-
לא הלכתי לביצפר, כי לא היה לי כח
קרובי משפחה וכאלההההה
יום שבת-
קמתי ב-10:30! זה השיא שליייי
הספקתי להתגעגע להלני וצליל
ועדיין קרובי משפחה
נו באמת... קראתם הכל

פששש איזה יופי!!

שבוע מלא פעילות!!! טיול לקנדה- וואוווו גם אני רוצה!!!!!! אינשאללה יהיו לך עוד הרבה שבועות כאלה!!!!

מממ השבוע שלי!

הייתי חולה ברובו עם הקאות וסמחרחורות, שזה לא נחמד! יום רביעי חזרתי לבית ספר למרות שלא הייתי במיטבי, אבל מתכונת במתמטיקה זו מתכונת... ואז אחרי זה עוד הלכתי לאיזשהו פרוייקט שבונה תכנית חינוך בעיר ל-2015.. אז אני מייצגת שם את ביה"ס! עד 7 בערב הייתי שם (נא לזכור שעדיין הייתי חולה) ומשם ישר הלכתי לידיד שלי לעשות חזרות כי הופענו בפרוייקט שאני משתתפת... ככה שהייתי צריכה ללמוד מחרוזת שירי שלמה ארצי מהיום למחר כשאני כולי מסוחררת... אין לי מושג איך הצלחתי!! יום חמישי הלכתי לבית הספר, משם לפרוייקט, הייתה הופעה מוצלחתתת!!! איזה כיף!!! שרתי ולא טעיתי והיה פשוט נהדר! שם הייתי עד 19:30 ואז רצתי הבייתה להתארגן והלכתי להופעה של אוהד חיטמן- היה מ-ד-ה-י-ם!!! ואני שמחה כי קיבלתי 135 במתכונת במתמטיקה ויש לי ציון הגשה 100! הבגרות יום שני ואני מקווה שיהיה טוב!!! באופן כללי היה שבוע טוב מאוד... חוץ מהמחלה שלי!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

קודם כל תרגישי טוב
הכי חשוב
ודבר שני שיהיה לך המוני הצלחה מחר בבגרות
וכל הכבוד על הציונים המעולים שלך
זה ממש ממש טוב

השבוע שלי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

טוב אני בקושי זוכרת חחחח אבל אני כן זוכרת שהוא עבר לי די מהר
פתאום מצאתי את העצמי ביום שישי
מגניב לא
אתמול הלכתי לחברה ועוד חברה באה אז הכנו סלט סוף הדרך
וסחטנו מיץ תפוזים
בכלל,בזמן האחרון אני אוכלת הרבה סלט.אולי אני ארד קצת במשקל סוףסוף
היום הסתפרתי ויצא ממש ממש יפה
המממ...לא זוכרת שעשיתי עוד משהו מיוחד השבוע!

השבוע שלי-מה שאני זוכרת ממנו

יום ראשון, שני ושלישי לא היו מיוחדים, היו סתם ימים שעברו. ביום רביעי עבודה, נהניתי בחברת שאר הדיילות בסופר מרקט ועבר לי יום קל. יום חמישי-הופעה של אוהד חיטמן, ההופעה האחרונה לתקופה זו. ואני אתגעגע
יום שישי, קמתי ב6 בבוקר אחרי שישנתי רק 4 שעות בלילה. לרופא עור שנתן לי אישור לניתוח, זה עשה לי את היום עד שהגעתי לעבודה, ששם טרטרו אותי בחצי היום לעבור לסופר מרקט אחר, לסחוב תיק כבד ממני באיזה 100 קילו. ולחכות חצי שעה לאוטובוס כשהיה לי קוצר נשימה. שבת עברה בקלילות. והנה עוד שבוע התחיל. (סליחה על התלונות) שבוע מקסים

yonco

New member
../images/Emo221.gif השבוע שלי

האמת היא שאני לא זוכר בכלל... אבל לא היה משו מיוחד! סתם שבוע נחמד ורגיל.

Crazzzzzy Girl

New member
השבוע שלי

(קלטו כבר שנים שלא כתבתי הודעה וישר שלחתי, כנראה שכחתי איך ) איזה סתומה אני
אז ככה היה לי שבוע די מעניין קצת שינוי מעבודה עבודה ועבודה . יום ראשון היה לי אודישן לתוכנית ריאלטי. (משהו בסגגנון יורים בגדול) אני עדיין ממתינה לתשובות. יום שני הייתי בעבודה ואזז כל חברה מהעבודה יצאנו לבלות יום שלישי היתה חתונה של בת דודה שלי ... השתכרתי בטירוף. יום רביעי לחברה הכי טובה שלי היתה יום הולדת אז שוב חגגתי . יום חמישי עבודה ואז ישיבת צוות יום שישי עבדתי כרגיל יום שבת דפקתי שינה ערבה כל השבת בגלל השבוע העמוס זהו השבוע הולך להיות בעיקר עבודה (כדי לחסוך לטיסה ) האא ודרך אגב בשעב הזאת בשבוע הבא אני כבר אהיה בדרכי לאמסטרדם
אוף אני מתה שיעבור השבוע כבר מהרר זהו מקווה להכנס יותר השבוע מתה על כולכם
ושבוע מקסים

למעלה