Think Positive

archer girl

New member
Think Positive../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif../images/Emo218.gif

אוקי... אז סופשבוע חדש הגיע, ואתם מוזמנים לספר על השבוע שלכם[= [ובא לי לפתוח מוקדם
]. קדימה
אני מצפה גם מאנשים שלא עונים בדרך כלל
. תחשבו חיובי

השבוע שלי:

אני ממש מצטערת מראש כי השבוע שלי היה משעמם.. נחתי בלי ברירה בהוראת רופא. אבל יצאתי קצת כי אחרת הייתי משתגעת.. בשבת הייתי במחזמר "כמו בסרט" היה מעולה
אחר כך כל משך הימים מראשון עד עכשיו היה משעמם ולא ממש צריכה לספר כי לי היו בהם שומדבר מיוחד. ביום חמישי הוציאו לי את הסיכות, וזה היה כואב
ואתמול איבדתי את חברת הילדות שלי סופית, בגלל מחלוקת טיפשית היא לא רוצה לדבר איתי.. קצת עצוב לי אבל אני אתגבר. היום היה רע, כי פשוט רבתי עם ההורים, והיה ריב קולני והשכנים הזמינו משטרה נשבעת לכם וזה היה מפחיד.. לא אני לא פושעת ועניתי להם שלא קרה כלום, סתם ריב שגרתי
... הרס לי את כל השבת. שבת שלום יקיריי

אני אספר בקצרההה

השבוע מתחיל מאוחר כרגיל.. אין לי כוח לקום.. אין לי כוח לכלום.. יום ראשון שיגעון: בצפר.. עיניינים.. שיעור נהיגה... דברים שקשורים לשומר הצעיר וצלצול למישהו מיוחד =] יום שני עצבני: עוד פעם צלצול למיוחד... בצפר, פעולה שלי, ליווי (דברי השומר צהעיר) יום שלישי לא נגמר: ישר אחרי הבצפר לקן של השומר הצעיר... בערב פעולה שאני מעבירה... והמישהו המיוחד הבריז ולא בא = \ רביעי מיותר: בצפר עד מאוחר.. כוסעומו... ואז ערב ילדות ענקי וכייפי מממש... טלפון למיוחד אבל הוא לא ענה.. כנרהא הייה מאוחר.. וביום חמישי... מצב רוח חופשי: מיונים לדוברות צהל!!! זה כרב סוף השבוע ומחר יום שישי: בצפר.. מופע מחול מהמם של בית הספר.. חלוקת פליירים של מרצ =] ויציאה עם חברים

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

יום ראשון-למדתי ולמדתי עוד בערב וזהו
יום שני לא זוכרת..בטח סתם למדתי
יום שלישי גם לא זוכרת.חחח אני אתחיל לרשום את הדברים
יום רביעי למדתי בבוקר-ובערב הלכתי לחברה ישבתי אצלה עד איזה אחת בלילה והיה ממש נחמדצ'יק ובבוקר כמובן סיפור בפלאפון
יום חמישי נסעתי לסלקום וקניתי חולצה חדשה ממש יפה
ונפגשתי בערב עוד פעם עם החברה-אכלנו שקשוקה
יום שישי די התבטלתי....הכנתי עוגה לשבת יצא טעים.וסיימתי את הרבה מהשיעורי בית
יום שבת-נסעתי עם אחותי הקטנה לאיזה חנות פה לידנו שהיו שם הנחות וקנינו ספרים יד שניה במצב מעולה באיזה 10 שקל לספר.ועזרתי לה לעשות סדר די יסודי בחדר וסיימתי את כל השיעורים(גם אלה שליום רביעי) ואני פשוט מתעלצת ללמוד את המילים באנגלית כי אני כל כך גרועה באנגלית
שונאת את זה
ושונאת את הפסיכומטרי המגעיל הזה
ועוד מעט אני שוב פעם נפגשת עם החברה ניסע קצת להסתובב.. זהו בסך הכל עבר די מהר השבוע אני מקווה שהשבוע יהיה לי מכשיר סלולרי חדש
שיהיה לכולנו שבוע מצויין

שלי

שבוע ממש כיפי!(כי היה לי מומולדת!) אבל היה באסה כי הייתי חולה מיום שלישי..... פעולה משוגעת עם חניכים שלי....2 מבחנים מעצבנים.... ונראה לי שזהו! שבוע חדש ומדהים לכוללם!!!

למעלה