Think Positive

archer girl

New member
Think Positive../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo218.gif

בוקר טוב יקרים
אז איך עבר השבוע
שפכו כל מה שעבר
יאללה
תתחילו לספר^^

archer girl

New member
השבוע שלי-../images/Emo218.gif

עבר בסדר
יום ראשון- מחול ובערב חזרות לתחרות הריקודים
4 שעות של שיעמום
יום שני- בביצפר לא למדנו... סתם באו קצת להפעיל אותנו והיה כיף [וזה לכבוד ט"ו בשבט], אח"כ תאטרון, ובערב עוד חזרות
יום שלישי-המורה שלנו לא באה ולא למדנו כל היום:), עשינו שיחת בנות עם כמה חברות^^ וחוצמזה זה היה יום קצר. בערב תחרות הריקודים הגדולה
לא זכיתי בכלום אבל היה כיף וזה מה שחשוב
יום רביעי-כלום. יום חמישי- יום עם מקצועות קלים
אבל שוב נשארתי עד 17:00 בביצפר
יום שישי- תעודות
הכל בין 90 ל-100 חוץ מערבית שקיבלתי 80
. ובערב משפוחהההה
יום שבת- רק התחיל חחח

השבוע שלי:

יום ראשון: יום רגיל ועבר לאט למזלי. יום שני: נסעתי ב8 וחצי לבית חולים וולפסון, עד 12 חיכיתי שישימו אותי בחדר, ועד שעשו את זה העבירו אותי שני חדרים. היה לי נחמד דווקא אמא שלי השכירה לי טלוויזיה ליד המיטה, וככה לא השתעממתי כשהוריי חזרו הביתה, והצום שלי התחיל רק בחצות, ככה שהספקתי לזלול לפני הניתוח
. יום שלישי: העירו אותי ב6 בבוקר, כשנרדמתי בלחץ ב3 בלילה, להתרחץ לפני ניתוח, הבעיה הייתה שלא היה מגבת רחצה
ועוד ללבוש חלוק דק, קפאתי מקור, לא נורמלים
, ב9 בא סניטר עם כיסא גלגלים, לחדר בדיקות, אולטראסאונד ורנטגן, היה נחמד דווקא
ב12 לקחו אותי לניתוח, נורא פחדתי אפילו בכיתי, עד שהגעתי לחדר עצמו, והעוזר של המנתח ראה שאני ממש לחוצה, הרגיע אותי בבדיחות קרש, ובדגדוגים בכפות הרגליים
עד בעצם לרגע שנרדמתי. הניתוח היה שעה, וישנתי 3 שעות, בחדר התאוששות לא הרגשתי טוב והקאתי, סלחו לי. ישנתי מ4 אחרי הצהריים עד ל2 בלילה, ראיתי כפול, אז העדפתי לישון. ביום רביעי: שחררו אותי הביתה ב2 בצהריים, מהר
וטוב שכך. יום חמישי: ממש לא היה לי כוח למיטה, אז סתם יצאתי מהבית, לבנק, קופ"ח.. יום שישי: נסעתי לדיזינגוף לקנות כרטיס למחזמר "כמו בסרט" עלה לי 249 ש"ח, חח לא נורא.... שבת: ישנתי עד עכשיו... ובערב המחזמר. סליחה על הפירוט הנרחב. שבוע טוב לכולכם

../images/Emo41.gif../images/Emo189.gifהשבוע שלי../images/Emo192.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

טופ בואו נראה אם אני זוכרת: יום ראשון:למדתי בבוקר וחזרתי הבייתה והמשכתי ללמוד
יום שני:חגגנו לאבא יום הולדת בבית
אבל קראו לי לבייביסיטר
ולא רציתי לוותר כי אני צריכה את הכסף.היה סבבה לגמרי.120 שקל
יום שלישי:למדתי כל היום נראה לי..לא זכור לי שעשיתי משהו
יום רביעי:למדתי בבוקר ולמדתי שוב בהמשך היום כי אין ברירה
יום חמישי:גם למדתי במשך היום ועשיתי בייביסיטר בערב גם לאיזה שעתיים ואז חברה שלי באה לשם ונסענו בהתחלה לבית קפה שיש פה אבל היה מפוצץ
היה מקום לשבת בחוץ אבל היה קור אימים
אז הלכנו אלי ודיברנו ואכלנו מהעוגיות הטעימות שאמא עשה וגם לפני זה הכנתי עוגה עם אמא
יום שישי:ניקיתי אצל סבתא את הבית
והרווחתי 100 שקל
והיא אמרה שניקיתי מ-צ-ו-י-י-ן
אני יודעת
וגם סיימתי את כל השיעורים שהיו
וראיתי ארץ נהדרת בערב
וראיתי את הישראלים באולימפיאדה.כמה עצוב שגלית נפלה ככה
יום שבת:קמתי משום מה מאוחר..11 ככה למרות שלא יצאתי יום שישי בערב ועכשיו בא לי ארומה
זהו

שלום!!!

חזרתי אחרי היעדרות... וע"י תיאור השבוע שלי תקבלו את הסיבה... מה אני עשיתי השבוע?? לימודים, הכנות למשלחת לפולין ועוד קצת לימודים לקינוח!!!!! היה עמוסססס אינשאללה יהיה שבוע קל יותר!!! אמןןןן

למעלה