Thinking About You

vegetable man

New member
Thinking About You ../images/Emo168.gif

אז מה היה לנו עד עכשיו? שירים על מחשבות אובדניות, פחדים מתאונות דרכים, ואהבה אחת בלתי-אפשרית ואובססיבית. השיר הבא גם הופיע ב-Pablo Honey והוא בין השירים הכי אהובים עלי של רדיוהד באלבום ובכלל, למרות שהוא קצת קיטשי. Been thinking about you, your records are here Your eyes are on my wall, your teeth are over there But I'm still no-one, and you're now a star What do you care? Been thinking about you, and there's no rest Shd I still love you, still see you in bed But I'm playing with myself, and what do you care? When the other men are far, far better All the things you've got All the things you need Who bought you cigarettes? Who bribed the company to come and see you honey? I've been thinking about you, so how can you sleep? These people aren't your friends, they're paid to kiss your feet They don't know what I know and why should you care? When I'm not there Been thinking about you, and there's no rest Should I still love you, still see you in bed? But I'm playing with myself, and what do you care? When I'm not there All the things you've got She'll never need All the things you've got I've bled and I bleed to please you I've been thinking about you חושב עלייך, האלבומים שלך כאן, עינייך על הקיר שלי, השיניים שלך שם. אבל אני עדיין אף-אחד, ואת עכשיו כוכבת, אז מה אכפת לך? חושב עלייך, ואין מנוחה, האם עלי להמשיך לאהוב אותך? לראות אותך במיטה? אבל אני מהתל בעצמי, הרי מה אכפת לך כשהגברים האחרים הרבה, הרבה יותר טובים? כל מה שיש לך, כל מה שאת צריכה, מי קנה לך סיגריות, מי שיחד את החברה שתבוא לראות אותך מותק? חושב עלייך, אז איך את ישנה? האנשים האלה לא חברים, מנשקים את רגלייך לפרנסה. לא יודעים מה שאני יודע, אבל מה אכפת לך כשאני לא שם? חושב עלייך, ואין מנוחה, להמשיך לאהוב אותך? לראות אותך במיטה? אבל אני מהתל בעצמי, הרי מה אכפת לך כשאני לא שם? כל מה שיש לך, כל שתצטרכי לעולם, כל מה שיש לך, דיממתי ואדמם כדי לרָצות אותך. חושב עלייך. ___________________________________________________ אנחנו עדיין מצויים בתקופה שבה הטקסטים של ת'ום די פשוטים, וגם כאן הנושא די ברור: שיר אהבה מתוק על אהבה נכזבת שבמרכזו מערכת יחסים עם בחורה, שנטשה אותו לאחר שהפכה לכוכבת, ולא מעריכה מה שהוא עשה בשבילה, כי עכשיו אכפת לה רק מהצלחה, כסף, וסקס. מישהו יודע אולי אם יש באמת בחורה כזאת? הסיפור נשמע ממש אמיתי. אני אישית אוהב פחות את גירסאות DRILL/ITCH המהירות והרוקיסטיות ומעדיף את גירסת PABLO HONEY האקוסטית. מה אתם חושבים על השיר הזה?

מעדיפה גם את הגרסה האקוסטית.

תמיד אהבתי את השיר הזה, מהרגע ששמעתי אותו; איך אפשר לא לאהוב משהו שמתחברים אליו נורא וגם, אה, הוא נשמע טוב ומרגש. אין לי כל כך מה להתפלסף כאן, אני אוהבת מאוד את השיר מכל הבחינות ואיכשהו תמיד יוצא איזה חיוך סלחני (או סתם מנסה להשלים), ואם הוא נכשל אז אפילו דמעה.

birgerking

New member
אני חייב להוסיף

שאני מסכים עם כך שפבלו הוני מרגש אבל אף אחד לא מוצא את ההבדל המשמעותי בין הדיסקים הראשונים לחדשים לטעמי ארבעת הדיסקים האחרונים הרבה יותר חזקים אבל זה כבר לא משנה. הייתי שמח אם היינו מפסיקים לשרשר שירים לפי סדר כרונולוגי אלא אם משהו רוצה לדבר על שיר שהוא אוהב הוא פשוט היה כותב אותו אין שום טעם לסדר הזה בפעם אחרת אפשר לדבר על ההתפתחות שעברה הלהקה

birgerking

New member
ועוד דבר

אני מרגיש שנותנים קצת יותר מדי כבוד לשירים שנשכשלו בהרבה בכינות ולמרות שרדיוהד הם הלהקה האהובה עליי אני לא מתבייש להגיד על שיר שהוא לא מררגש ושהוא לא מיוחד

דורפל

New member
מה זה "שירים שנכשלו בהרבה בחינות"?

למה נכשלו? כי אתה לא אוהב אותם? כי הם לא מכרו מספיק? כי לא היו מספיק השמעות?

vegetable man

New member
תגובה

לדבר על זה בפעם אחרת? מדוע? אני חושב שמאז שהתחלנו, יש רק יותר עניין, והשתתפות רבה יותר של אנשים, ולראייה, השרשור האחרון. ואמנם, כפי שציינתי בהתחלה, ההשתתפות אינה חובה, אך היא מומלצת. בלי קשר, אם קיים שיר אחר שברצונך לדבר עליו, אתה יכול להעלות שרשור נפרד - אין סתירה בין הדברים, ואני בטוח שיהיה מי שיתייחס. אם אינך מכיר / אוהב את התקופה המוקדמת של רדיוהד, אתה לא חייב להשתתף - אך אל תמנע זאת ממי שכן מעוניין. יתרה מזאת, אני חושב שתוכל לדעת עוד על השירים המוקדמים, עליהם יש ידע מועט לדעתי. בנוסף, אם קיים שיר שאתה לא אוהב, זה המקום והזמן לציין זאת (וכמובן, תסביר ותפרט למה, כי הודעות קצרות לא תורמות לדיון). זה לא שרשור של הבעת אהבה עיוורת - תרגיש חופשי גם לומר מה אתה לא אוהב.

eorion

New member
עם כתיבה כזאת

גם אתה תכשל בהרבה בחינות חביבי איזה שנינויות?! הא?!

birgerking

New member
לא הבנתם אותי נכון

יואב אני מצפה לתמיכה בנושא הזה אז אני לא מתכוון לבקש לא לדון בשירים מסויימים אבל אני רואה פה משהו שאני באמת לא מבין אולי מישהו יסביר לי , אני רואה יותר מדי הערכה לטעמי לשירים שבאמת נכשלים מבחינת הלהקה ואני חושב שמישהו שמכיר את השירים של רדיו הד ומכיר אותם יוכל להסכים איתי על זה ולא בענייין ששל אעם וריח כי על זה אני לא מתכוון להתווכח שנון מה ? קוקו אהאה
וגם
טובה לכולם

דורפל

New member
סליחה

אנא הסבר כיצד השיר Thinking About You או שירים אחרים "באמת נכשלים מבחינת הלהקה". ועוד "לא בענייין ששל אעם וריח כי על זה אני לא מתכוון להתווכח" (השגיאות במקור, כמובן). אם אתה מתכוון לזה ברצינות אני מצפה לקבל תשובה עניינית ממך. חוץ מזה, כדאי שתצא מנקודת הנחה שגולשי הפורום מכירים את הלהקה על שלל יצירותיה לפחות כמוך, אם לא יותר טוב. ודבר אחרון - "רדיוהד", ולא "רדיו הד", שכן השם במקום נכתב גם כן במילה אחת.

birgerking

New member
וואו סליחה על הטעות האיומה

אני לא בא לתקוף אף אחד אז אתה לא צריך להתגונן ולתקוף בחזרה עזוב את עניין הטעם. לא דיברתי על אף שיר ספציפי מה שבטוח לא על thinking about you שתמיד היה אחד האהובים עליי בpablo honey אני בטוח שכולנו מכירים את רדיוהד מאותה נקודה ואני לא חושב שאני אוהב אותם יותר או מככיר אותם יותר אז אל תגיד דברים שלא אמרתי אני אשנה את מה שאני אומר אני אשאל אותכם מה אתם מוצאים בשירים כמוbones,rip cord ועוד שירים שאני לא אצייין כי אני באמת לא מבין (ברור לי שאפשר למצוא בשירים האלו משהו אבל כאנשים ששומעים רדיוהד אני לא חושב שאפשר לגלות כזה כבוד והתענינות בשירים שבכלל לא מזכירים את הלהקה ) כאן סיימתי את הויכוח הטיפשי הזה סליחה אם אתם כועסים עליי אני פשוט לה יכולתי שלא להתייחס לעניין

דורפל

New member
אז אני לא מבין מה אתה רוצה

אני לא מנסה להשתלח בך, ניסיתי להבין את הכוונה שלך. אתה אומר שאלה שירים "לא נחשבים", וזה מושג שבכלל לא ברור לי, וקיוויתי שתוכל להסביר אותו. אני אישית מאוד אוהב את thinking about you, וגם את bones (המלודיה בפיזמון היא מה שעושה לי את זה כבר שנים). כנראה הטעם שלך לא מסתדר עם חלק מהשירים, וזה סבבה. אני פשוט לא מבין למה היית חייב להתרעם על כל השיטה רק משום שאתה לא מחבב חלק מהשירים.

eorion

New member
קשה להבין מה שאתה כותב

זה מבולגן, ולא ברור, מתיש, ומייגע. בכל אופן השירים האלה קיימים, לא צריך להתעלם מהם, אתה לא חייב להתייחס אליהם, תחכה בסבלנות, בסוף יגיעו גם לשירים שאתה אוהב. אני גם לא כל כך מתחבר לשירים האלה ולכן אני לא מתייחס אליהם, ואני לא מקטר כמוך. ביי

birgerking יקר...

אולי במקום לומר שאתה לא מבין למה דנים בשירים שאתה מגדיר כ- "לא טובים" תסביר מדוע לדעתך הם לא טובים. בצורה כזו או אחרת גם אתה פיתחת פה דיון - פשוט תעשה את זה בצורה פחות חד צדדית. אתה זכאי לדעתך כמו כל אחד אחר בפורום, אבל במקום לפקפק בקיום הפינה הזו בפורום (שאם לא הייתה קיימת היינו חוזרים מהר מאוד לשגרה המשעממת) אולי תחווה את דעתך. גם לומר "אני לא אוהב את השיר הזה, לטעמי ההלחנה, המילים ואפילו הביצוע נופלים בהרבה ממה שרדיוהד מסוגלים לעשות" יהיה יותר טוב..... לשיקולך.

birgerking

New member
אני מבין את

מה שאתם אומרים ואני אסביר שוב כמו שהסברתי למעלה אולי לא הייתי מובן אני לא בא ליפסול את השירים אני סתם מתעניין בדעות המוזרות לדעתי של חובבי רדיוהד עליהם ובנוסף עברה אצלי הרגשה שמישהו פה החליט שחייבים לדון בשירים לפי סדר כרונולוגי שלא היה מובן לי יכול ליהיות שקיבלתי רושם לא נכון ו"קטרתי יותר מדי "

דורפל

New member
אני חושב שזה נחמד בסדר כרונולוגי

בעיקר כי אין סדר טוב יותר, וגם ככה אני לומד מה הגיע קודם. בסה"כ זו יוזמה פרטית של מישהו שמוסיפה לא מעט עניין לפורום. אם יש שיר שלא מעניין אותי אני פשוט מדלג עליו. אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר

vegetable man

New member
תודה לך

הכוונה היא ליצור דיון יותר מעמיק, ממה שיש כרגע, ואני משער (ואף בטוח) שזה יגיע. השירים המוקדמים יכולים ללמד הרבה על ת'ום, ויכולים לתת לנו סוג של הסבר לשירים הפחות ברורים שלו, בהמשך. כמובן שהדיון בשיר קשור קודם כל במילים ובמנגינה ובביצוע. אבל תמיד אפשר לפתח את זה למשהו "בגדול יותר" - מה הרקע, התקופה, משהו שקשור בעקיפין לשיר שמלמד עליו, או משהו אישי שלך שקשור לשיר וכו'. עקב חוסר עניין / חוסר במספיק אנשים לדיון בסינגלים נדלג על לא מעט שירים ונמשיך ל-Pablo Honey. נדבר על EP-ים ואלבומים בלבד...

senior dingdong

New member
יש שירים מסוימים

שפשוט שומעים אותם וכל כך קל להזדהות איתם... בשבילי thinking about you הוא כזה.. או לפחות היה כזה בתקופה מסוימת. אחד הטובים.... והאמת שלדעתי הגירסא הרועשת יותר מתאימה לשיר בגלל שאיך שאני רואה את זה... טום שר את זה לאקסית שבא לו להרוג והמקצב די מתאים להרגשה

למעלה