Thirty Seconds To Mars competition

Why So Serious

New member
Thirty Seconds To Mars competition

תחרות עיצוב ש-30 הוציאו בימים אלה אנחנו צריכים לעצב חולצות (של 30 כמובן )וזה ילך לפי שלבים: Each week for two weeks, 10 semifinalists will be chosen from all those who submit their artwork. All who submit a design will be entered into a contest to win some great prizes. After all submissions have been entered, we will have a total of 20 Semifinalists. We will choose 5 of those designs to be Finalists and finally, we will all be able to vote on the t-shirt that will be created. אפשר להזמין את החולצה המנצחת עכשיו ב 25$ כי אח"כ רשום שזה יעלה יותר..אז תחשבו מה לעשות ידידיי. עוד מידע+העלת העיצוב.

i am777

New member
מה

רוצים עכשיו... שאני אקח חולצה ואעצב אותה?... איך?...

הקדמת אותי, אבל לא הסברת כמו שצריך

לא צריך לתפור חולצה מ-0 ולעצב. צריך פשוט להכין שרטוט של החולצה. לשלוח את הטיוטא/ השרטוט אליהם באי מייל. עד ה24 באוקטובר. ברגע שאת מעלה את השרטוט שלך יש לך אפשרות להזמין מראש את החולצה שלך ב22 דולר. את השרטוטים יש לשלוח לכאן http://places.musictoday.com/30SecondsToMarsTshirt/ לאחר מכן תהיה רשימה של כל מי שעבר את השלב הראשון ואז יהיו את ה10 האחרונים. מי שיזמין את החולצה אחרי שיבחרו עשרת האחרונים היא תעלה לו יותר. 25$ ליתר דיוק. ואז 5 מתוך העשרת יהיו החמישייה הסופית ואז תערך הצבעה לבחירת החולצה הכי יפה.. אלוהיי אני מקווה שאני אתקבל! קדימה לעבודה כמו שאומרים. ואני לא מאמינה שעכשיו בדיוק אין לי מחשב.. אני אצטרך לחשוב על עיצובים ורעיונות. אבל אין סיכוי שאזכה. יותר מובן עכשיו חבריי?

yaaruka

New member
וואי שווה חח

לא יודעת למה.. נתפסתי חזר על הקטע עם החץ.. ואין לי מושג מה לעשות איתו כי כבר יש להם הרבה חולצות עם החץ.. אל אני אחשוב על משהו ^^ בהצלחה לכל מי שרוצה להשתתף D= [גם ככה אני בטוחה שאני לא אכנס לעשירייה.. וגם אם כן אני לא אגיע לחמישייה.. ואם זה ייקרה אני לא אנצח. אבל אין לי מה לחשוב מה יקרה כי גם ככה אני לא אתקבל חח]

עדכון חשוב

אנחנו לא יוכלים להשתתף. לפי התנאי השתתופת כל משתתף חייב להיות אזרח ארה"ב ומעל גיל 18. אל תנסו להתחכם. הם יעלו עליכם. עד לתגובה והתיקון של הלהקה, אני מקווה. אנחנו לא יכולים לקחת בזה חלק .

i am777

New member
באמת חבל...

חח... לא נורא... איזה באסה שהם עושים את זה..

זה ממש מעצבן!

אני כל כך רציתי להשתתף! מהרגע שקיבלתי את האי מייל הראשון לתחרות לפני שבועיים מה זה חיכיתי. אני חשבתי שזה יהיה או חולצות או העיצוב עטיפה לYearbook. אבל למיטב הבנתי זה קשור לחוקים פדראליים של ארה"ב.. אז כניראה שהלהקה לא יכולה לעשות עם זה כלום, אבל נראה, אולי זה ישתנה.

i am777

New member
אז אי אפשר לעשות משהו?..

בתכלס זה לא פייר. יש להם מעריצים מכל העולם...

yaaruka

New member
../images/Emo10.gif

זה כזה היה חייב לקרות.. טוב, לא נורא. בכל זאת אפשר לעשות חולצות לפורום

30stm boo

New member
אפשר במקום..

בגלל שאנחנו לא יכולים אז כל אחת תשלח את העיצוב שלה כהודעה(פה בפורום) נבחר אחת ונדפיס אותה לכולם-זאת תיהיה החולצה המשותפת שלנו
מה אתם אומרים?!

30stm boo

New member
למה זה כמו להדפיס חולצות למפגשי קידום שעושים!

כל אחד משלם על עצמו!! הקטע זה התחרות שמתקיימת פה בפורום!! תחשבו על זה..

ShAhArnavonXD

New member
אני חושבת שזה אחלה רעיון!

יש פה הרבה מוחות יצירתיים... אני ממש חושבת שכדי לעשות את התחרות הזאת.. זה יכול להיות ממש מגניב! החולצות יוכלו לאחד את הפורום-לפי דעתי. תחשבו על זה....זה באמת רעיון טוב.

האמתי שיש לי כמה וכמה רעיונות לחולצות

וכבר עשיתי לכמה בנות כאן חולצות וסווטשירטים.. אולי אני אעשה משהו שוב..

אני אעשה חולצות לעצמי

עם קשר או בלי קשר לתחרות. עשיתי את כל החולצות שלי לכל ההופעות של 30. לא הייתה חולצה אחת שהלכתי איתה לאחת מששת ההופעות שהייתי שהייתה קנויה. אני אוהבת לעשות חולצות וג'קטים שלהם.

כן. ב6 הופעות ליתר דיוק

אני חושבת שזה לא שלח לי את ההודעה הראשונה אז אני כותבת שוב. הייתי בהופעה אחת בספטמבר ואז בעוד חמש בפברואר יחד עם מישהי שהייתה פעם בפורום שקוראים לה מורן. וגם פגשתי אותם הם אחלה אנשים
אני פייבוריט של תומו כשאני בשורה הראשונה, וזה ממש נחמד. עשיתי לעצמי כמה בושות לידם ואני מקווה שהם שכחו. חתמתי גם על התופים של שאנון והם באמת באמת באמת אחלה בני אדם, אני אוהבת אותם.אני מקווה שייצגתי אותנו בכבוד יש בטאגליינס את השרשור הופעות מההופעות שאני ומורן היינו. את מוזמנת לקרוא

למעלה