This is a call for help

צהובון1

New member
This is a call for help

המצב כ"כ קשה. מאיפה אפשר להתחיל? טוב נו, אציג את עצמי. אני צהובון1...עוד חודשיים בן 18. וקשה לי. יש לי הרבה בעיות,ואני לא מתכוון לפרט את הרציניות והעיקריות כאן,כי אני יודע שלא תוכלו לעזור, אז אספר בעיות משניות שמפריעות לי, אולם מדובר בבעיות גדולות נוספות. אני כ"כ לבד,בודד. אין לי עם מי להיות, למי לפנות, אין לי איפה להכיר אנשים. אני רק בבית, מסתובב כמו תמהוני.וזה קשה. וגם בגלל הרבה דברים אני לא בטוח בזהות המינית שלי- מה אני. ממש אין לי מושג. אני יודע שזה בסדר לבדוק ולנסות הכל, אבל בינתיים זה כ"כ קשה. חוצמזה שיש בנים שהם הומואים-נשיים כאלה וזה מגעיל אותי מאוד.(ובבקשה מי שכזה שלא ייעלב). אין לי בשביל מה לקום בבוקר. אין לי בשביל מה לחיות.

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifהיי! צא מזה! יהיה טוב../images/Emo57.gif

תשאר בפורום הזה, ואני בטוח שכבר תרגיש יותר טוב. יש פה אנשים...שחבל על הזמן... ומה זה הדיבורים על "אין בשביל מה לקום בבוקר, אין בשביל מה לחיות"?!?!? בטח שיש!!! חמוד, מה נראה לך, שאתה היחיד בעולם עם בעיות? אין לך מושג עם מה *אני* צריך להתמודד...וכולם. לכולנו יש פחדים וכולנו התחלנו לבד (חלק עדיין לבד...) אבל אני בטוח שבסוף יהיה טוב...יש למה לחכות! איפה אתה גר? הומואים לא נמצאים רק בגני חיות, יש בכל מקום...אתה רק צריך להתאמץ ולחפש טוב. בקיצור, צהובון חביבי, אתה בסדר גמור, כל מה שאתה מרגיש זה נורמלי לחלוטין - ואתה בהחלט לא לבד! אתה מוזמן להשאר כאן ולקרוא תגובות של אנשים...ואז תראה כמה הבעיות שלך מוכרות, והן בעצם משותפות להרבה אנשים. וכמו שאומרים: "צרת רבים - חצי נחמה" תתעודד. ואם יש לך שאלות או סתם דברים לחלוק עם החברים פה, תעלה אותם כאן. כל טוב

צהובון1

New member
הלוואי......

אבל מה שחשפתי כאן זה רק חצי מהבעיות. את הדברים הנוראיים באמת אני לא מספר- ותאמין לי שזה משהו שאף אחד כאן לא עבר. אני בטוח.

לירוי25

New member
never say never!!

שלום. קודם כל תנשום! קראתי את מה שכתבת ונגמר לי האויר באמצע אז קח אויר ותרגע קצת. כפי שאמר קודמי ואמר נכון - אתה לא הבן אדם היחידי עם בעיות בחיים, לא היחיד שקשה, ולא היחיד שמבולבל. אי לכך: א. חאלס לרחם על עצמך! לא משפיע על אף אחד אלא רק מעיק! ב. אם אתה צריך עזרה לא חסרים גורמים מוסמכים שיוכלו לעזור לך (הקו הלבן למשל?) יום טוב,

טל קר

New member
אין כמעט דבר כזה סוג חוויה שרק אתה

עברת. אם לא בפורום הזה, תמצא אנשים עם חוויה דומה בפורום אחר. גם אם אתה על כסא גלגלים, גם אם הותקפת מינית על ידי בן או בת משפחה, גם אם איבדת בן אדם קרוב, גם אם אתה סובל מסרטן, גם אם אתה סובל מדכאון (מה שנראה לי אגב שאתה סובל ממנו על פי הסימפטום של אין בשביל מה לקום בבוקר), גם אם אתה סובל מהפרעות אכילה, גם אם אתה סובל מהפרעות כפייתיות, גם אם יש לך בעיות קשב או ריכוז, גם אם אתה מכור לסמים. כל הפורומים האלה קיימים בתפוז. יש נפגעי תקיפה מינית, ויש פורום הפרעות אכילה, ויש פורום OCD, ויש פורומים לתמיכה נפשית, ויש פורום שכול ואובדן, פורום הפרעות קשב וריכוז, פורום התמכרויות, פורום תמיכה לחולי סרטן. בנענע יש גם פורום לנפגעי גילוי עריות. בקיצור, בעידן האינטרנט, כל מי שיש לו גישה לאינטרנט יכול למצוא, ובעברית, אנשים עם בעיות ודברים נוראיים ואיומים שדומים לשלו. בכל אופן, אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתמודד לבד, אתה לא צריך להתמודד לבד. אתה צריך לקבל עזרה חיצונית. אפשר להתיעץ בפורומים, או אצל פסיכולוג, או אצל רופא, או אצל עובדת רווחה, תלוי מה סוג הבעיה. תרגיש טוב! טל

MARMELAD

New member
ואחרי שאמרו לך שלום שלושה גורמים

מוסמכים, לי נותר רק לברך אותך בברוך הבא - ושאם תלך צעד צעד... אז לא יהיה לך קשה להתגבר - על כל דבר.
גיא

למעלה