THIS IS WAR 30 SECONDES TO MARS

lucky1234

New member
THIS IS WAR 30 SECONDES TO MARS

לפי דעתי צריך לעשות עצומה להביא אותם לארץ מה אתם אומרים ודרך אגב מה אתם חושבים על האלבום החדש שלהם האלבום שלהם THIS IS WAR הוא בסדר אבל לפי דעתי פחות טוב מהאלבום הקודם, מה אתם חושבים על זה

א', יש עצומה

את יכולה לחתום עליה וגם לפרסם לאחרים.. הנה היא כאן |הלינק"http://www.petitiononline.com/30stmIsr|סלינק| האמתי שאת הראשונה שאני שומעת שאומרת שהיא מעדיפה את השני על פני שTHIS IS WAR. אני חושבת שכל אחד מהם הוא טוב ומיוחד בדרכו, וכל אחד מהם כל כך שונה מהשני.. ממש ממש, שאני אפילו לא כל כך יכולה להשוות. אני כרגע בשוונג THIS IS WAR במיוחד אחרי הטור שהיינו בו - אני, אופק, ואנני.. תמיד שהם מנגנים משהו מהראשון אז את מרגישה נוסטלגיה מטורפת ואת ממש נכנסת לזה, את מרגישה הכי אשלון בעולם כשאת מסתכלת סביבך ורואה שרק מעטים יודעים את המילים (למרות שזה קצת עצוב אם את שואלת אותי..
) וABL הוא דיסק טוב שתמיד אפשר להשתולל כזה כששומעים אותו.. אבל THIS IS WAR... יש בו גם קצת מABL וקצת מS/T וכרגע מבחינתי הוא הדיסק המושלם.. אני כל כך נכנסת למילים של השירים ולשיר עצמו כשאני שומעת משם משהו.. שזה לא קרה לי כל כך חזק ככה בשום דיסק

TyrAnnyA

New member
שושנה, תמחקי את הE במילה SECONDES.בושות

פליז. בשם של הפוסט הראשון

אוי נו אנני.. חשבתי בעצומה

ואני לא יכולה לערוך הודעות של אנשים כי זה הודעה שלה. ותעזבי אותם בשקט. אנגלית זאת לא השפת אם, לא שלך ולא שלי ולא של אף אחד אחר כאן.. נראה לי

TyrAnnyA

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 947 חתימות? ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה אני לא מעודכנת?!?!?! בואו נשיג 1000! זה ממש עוד מעט! יאללה, תזיזו את החברים שלכם, תפרסמו בפייסבוק, בואו נהיה יצירתיים ונמצא דרך לנגרום לעוד 53 אנשים לחתום על העצומה שלנו!!! זה צעד משמעותי בדרך למאדים!
ושני, את העצומה את יכולה לתקן?! יש כבר 3 אלבומים!

BtHeS 94

New member
1000 זאת התחלה טובה,אבל לא נראלי שזה יספיק

כדי להביא אותם להופעה בישראל... אבל עדיין-כל הכבוד!#%$#UY&$

BtHeS 94

New member
מסכימה איתך :p

ABL הרבה יותר טוב מ-TIW לדעתי... זה שהם ניסו סגנון חדש טיפה הרס להם לדעתי, גם זה לא שאין ליריקס לשירים-המילים ממש חזקות ואפשרלהתחבר אליהן,הקטע הוא איך שהם מגישים את השירים-הלחן ואיך שהם שרים אותם... לדעתי כאן הם פספסו וזה הרס להם... ABL עולה על TIW בכמה רמות לדעתי... (חח אולי בגלל שאני מעדיפה אותם אפלים וכבדים יותר XDD) אבל זאת רק דעתי...

יש ליריקס

בערוץ שלהם ביוטיוב. ואם כבר אפלים וכבדים יותר.. אז S/T וTHIS IS WAR הרבה יותר אפלים מABL. ואם כבר אפל אז אולי רק S/T

לדעתי TIW לא כל כך אפל

הוא יותר פתוח ואוהב ומחבק (נשמע כמו פסטיבל גייז אבל לא משנה) הוא יותר מתעמק באלטרנטיב אז השירים מצד אחד הרבה יותר מאוחדים (K&Q, TIW, VOX POPULLI) ומצד שני כאילו מתאגדים נגד משו משותף (night of the hunter, stranger in strange land, alibi) והוא אלבום שממש שונה משני האחרים וזו אהבה חדשה אבל עדיין ישנה לדעתי !! לדעתי S/T יותר קריר.. למרותת שאני אוהבת אותו מ=א=ו=ד !!!! ואני חושבת שABL הוא בעצם הפסגה הרגשית שלהם, כאילו ממשיך אבל מוביל את S/T.. השירים בו זה השירים שנתפסים הכי חזק, אולי זה מבחינת הזמן וההפרשים בין האלבומים (משך השהות של ABL בלי אלבום אחריו הייתה הגדולה ביותר עד עכשיו). חחח קצת חפרתי אבל זה מה שאני מרגישה D:

TyrAnnyA

New member
אני גם יותר אוהבת את האלבום השני

כי הוא נראה לי יותר אישי, יותר מספר על העולם הפנימי של כל אחד מהלהקה, אני מזדהה איתו והכרות שלי עם שלושים התחילה מהאלבום הזה. אבל TIW לדעתי אלבום מדהים, מעורר רגשות וחלומות, הקול של ג'ארד באלבום הזה פשוט מושלם, הטונציות של שירים, הסדר של השירים, הכל כל כך נכון, כל כך מתאים, כל כך במקום! וזה האלבום היחיד של שלושים שאני עדיין לא יכולה לבחור איזה שיר הכי אהוב אליי.

BtHeS 94

New member
חח וולקאם טו דה קלאב ^^

רק שב-TIW אהבתי רק 3 שירים XDDDDDDDDD

TyrAnnyA

New member
מהההההההההההה?

איך?! שיר שאני הכי פחות אוהבת זה Search and destroy. אבל אני עדיין מתה עליו! וכל שאר השירים מדהימים

מה?! *מצטרפת לאנני*

search and destroy הוא אחד השירים האהובים עליי כי הוא היה הראשון שהתנגן ששמעתי את הדיסק בפעם הראשונה. בהתחלה לא אהבתי את 100SUNS וזה.. אבל אחרי שטור התאהבתי בכולם.. ואני שומעת כל יום בערך את כל הדיסק מההתחלה ועד הסוף.. אני לא מאמינה שהרוב פה בדעה שABL יותר טוב.. ><.

TA127

New member
בהלט לא מסכים איתך

TIW מדהים ומיוחד מתחילתו ועד סופו... יש אנשים שנדבקים לקלאסיקות ושום דבר לא ישכנע אותם שגם משהו אחר יכול להיות טוב

TyrAnnyA

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

שלושת האלבומים האלה כל כך שונים שאי אפשר בכלל להשוות ביניהם. זה מצבי רוח שונים, זה סיפורים שונים, זה אנשים שונים.

למעלה