This is your Yom Atzmaut!!

Duppy Conqueror

New member
This is your Yom Atzmaut!!

שמעו חבר'ה עם מישהו ברעננה בפארק ביום העצמאות, אז אני ממליץ בחום מטורף לבוא לבמת הנוער ב12 להופעה של שתי להקות נוער אדירות!!! אטלס- אטלסאטלסאטלסאטלססאטלה!!!! להקת רגאיי ומוזיקה שחורה לפנים, עם סקציית כלי נשיפה המעורב- להקת רוק אתני מהמון השפעות, שנה שניה ברציפות בבמת הנוער, ואחרי שתי הופעות בבארבי כפ"ס, שווה לבוא לשמוע!! (אני המתופף של שתי הלהקות) אחרינו יש בית הבובות מוניקה סקס ואינפקציה!!! ולפנינו יש את עידן רייכל! שווה שווה מאוד!

Funky Giraffe

New member
ובכ"ס יש תזמורת נוער...

אח"כ מוניקה סקס ובית הבובות. אני מופיע על הטנור סקס' בתזמורת

Duppy Conqueror

New member
אה וואלה?

אני מנגן בתזמורת של רעננה לפני זה.... מכיר במקרה בחור בשם ש"י? טנוריסט מכפ"ס שלומד ברעננה?

Funky Giraffe

New member
חח איזה צחוקים..

הוא ניגן איתי בתזמורת העירונית ב2003, כשהוא היה באריטון סקס'... ואני הייתי טנור, ורק חלמתי על הכלי הזה היום אפשר לומר שהתחלפנו... שמעתי שהוא עבר ללמוד בסימפונט, הוא למד עם המורה שלי לשעבר עד לא מזמן ויצא לי לדבר איתו פה בפורום ג'אז ובלוז לפני כמה שבועות מסור ד"ש מעידו

Gezunthait

New member
אני מופיע בהרצליה בבמות

עם להקה חדשה שלי בשם Funta. אנחנו נעשה 4 שירים וגם את Come and Join Me וגרסה קצת יותר פאנקית ושמחה ל"רק בישראל". אם אתם רוצים, יהיו עוד הרבה להקות, ב-21:00 בבמה ברחוב בן גוריון בהרצליה.

shiepki

New member
לא.. אבל בוא נראה אותכם מביאים

ביצוע יותר טוב לcome & join me ממה שאנחנו עשינו ביום הראשון של בצפר! מי שר לכם בכלל? ולא יודע אם אני אהיה שם.. ההופעות הגדולות השנה בעיר די גרועות

Gezunthait

New member
הממ...לנו יש בראס ולכם לא

אור מעוז שר לנו. מסכים איתך בקטע של ההופעות בעיר, בגלל זה אחרי ההופעה שאני נוסע לרעננה :)

Moon Chick

New member
היה ענקקק!!!!

אטלס נתנו הופעה מ-ע-ו-ל-ה! זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותם (ככה זה כשאתה גר בחדרה)... אהבתי! איפה אפשר עוד לשמוע את השירים שלכם??

למעלה