this rig is killing me!

voguemaster

New member
אמממ אתה טועה

בעיקרון חרב אור זה מקור אור כמו כל מקור אור אחר ולכן לא אמור לעשות צל בגלל שאור יוצא ממנו. מצד שני, חרבות האור האלה הן מקור אור שאטום בנפח מסוים שחוסם מעבר של קרני אור לצד השני. אם אור היה עובר דרך הלהב אל הצד השני הוא היה שקוף. בגלל שהוא אטום למעבר של קרני אור הוא גם יטיל צל
. אגב גם דברים שקופים מטילים צל, אבל פחות. הדבר היחיד שלא מטיל צל זה אוויר

מיכאל ג

New member
למה שיהיו אטומות?

הן עשויות מאור, אתה שמעת על קרן אור שמונעת מעהר של אור דרכה? הייתי מוריד להן את הצל ואף הופך אותן למקור אור בעצמן (דהה!) חוצמזה מודל יפה.

voguemaster

New member
אתה לא מקשיב ידידי

זה שהן אמורות להיות מקור אור בעצמן - אין ויכוח. למה הן אטומות ? בוא נחשוב... המממ... אתה מסוגל לראות דרך הלהב של חרב אור ? לא, לא חשבתי. אם אתה לא יכול לראות דרכה היא אטומה לאור, כלומר לא מעבירה אור. יש ? נכון, זה לא *הגיוני*. אולי זה הסימן הראשון שחרב אור זה לא דבר *הגיוני*

מיכאל ג

New member
אני לא בטוח...

נראה לי שאי אפשר לראות דרכה בעיקר כיוון שהיא מסנוורת וכמות האור שעוברת דרכה זניחה יחסית לכמות האור שהיא בעצמה מוציאה. בכל מקרה סתם מבחינה ויזואלית נראה לי שאם משהו כזה מטיל צל זה יהיה מין CAUSTIC כזה, כמו אור שעובר דרך זכוכית כהה. משהו בצל האטום פשוט *מרגיש* לא נכון...

d o g b i t e

New member
lets not discuss the improbability

of a "lightsabre. when they shot for real in star wars(as seldomly as they do that) they have a stick coming from that. so that stick casts a shadow.

מיכאל ג

New member
and the shadow was cast

on the green floor and green walls which were removed in post processing anyway let's start a new more important discussion how many angels can dance on the head of a pin?

למעלה