Thom Yorke - The Eraser

שאיפה360

New member
Thom Yorke - The Eraser

אני חייב לומר,שאני שומע את רדיוהד המון זמן,ומשום מה לא הייתי מעודכן בזה שיצא לטום יורק אלבום סולו,עד לאחרונה שקראתי על האלבום החדש שניתן להוריד בחינם או בתשלום לפי יכולת מהאתר בתור אחד שאהב את היצירה של רדיוהד מאותו אלבום שנקרא "אוקיי קומפיוטר" ולא התחבר לשניים הראשונים אני חייב להגיד שהדיסק סולו הזה מוכיח כמה כישרוני טום יורק,נראה אותכם שומעים את הדיסק הזה בטראק אי שם במזרח דיסק מעולה שגורם לי צמרמורות כל פעם מחדש ואף פעם לא נמאס בנוגע לחדש,אהבתי...פשוט ונקי,בלי לנסות להוכיח משהו....אני חושב שזה האלבום הכי קליל שלהם,שנקלט טוב אחרי כמה שמיעות להבדיל מאלבומים אחרים שצריכים יותר הרבה שמיעות בשביל באמת להתאהב ולהבין את היצירה,אבל אני ממש לא מאוכזב. אני חדש פה,ולא ראיתי נושא על האלבום הזה בפורום,אשמח לשמוע מה דעתכם על The Eraser אגב,מתי יוצא הדיסק בונוס של In Rainbows ?

laker000

New member
לקח לי זמן..

אבל עכשיו אני ממש אוהב את ה-Eraser. אני חושב שעזר שראיתי איזו תכנית על האלבום ביוטיוב, היה שם ראיון עם ת'ום, וזה עוזר להבין את ההקשר של השירים..זה בהחלט אלבום של אווירה כמו שאמרת..ז"א אם אתה לא במצב רוח הנכון למוסיקה הזאת, גם לא תהנה ממנה, אבל כמו שאמרתי ברגע שמתחברים לאלבום ממש נכנסים אליו, כמו שקורה לא מעט עם רדיוהד..

שאיפה360

New member
איך לא? חובה!!!

בסוף הדיסק אני חושב שירדה לי דמעה,זה פשוט אלבום מדהים,גם משמיעה ראשונה.

laker000

New member
אני חושב דווקא..

שמאוא מאוד קשה להתחבר אליו משמיעה ראשונה..אבל זה רק אני..

Roy1232

New member
אותי אישית הוא מאוד שיעמם

מלבד טראק אחד שהוא אחד הגדולים אול טיים, בלאק סוואן. אבל אני פשוט לא הכי אוהב אלקטרוני... הרבה חושבים אחרת

omrimayo

New member
אלבום מדהים, אולי הכי טוב של שנה שעברה,

מדהים מדהים מדהים. רלוונטי גם היום כמובן... לדעתי טוב יותר משלושה אלבומים של רדיוהד ספציפיים כמובן...

on a friday

New member
Thom Yorke - The Eraser

בתור מעריץ של רדיוהד בכלל ויורק בפרט אני יכול רק להצטער שהוא משמיע קולות של פרישה מהלהקה. אבל מקצועית הדיסק סולו השלו הוא יצירה נפלאה לדעתי , איך שהוא יצא קניתי אותו(אני מאחרוני האחרונים שעוד קונים דיסקים בחנויות) , ד"א גם אני שמעתי אותו אגב טרקים בצפון הודו ואפילו גרמתי לבחור שטייל איתי להתאהב בדיסק ובלהקה בכול מקרה דיסק מרשים, מאוד טום יורקי, מאוד מקצועי

למעלה