Thrash Metal Monsters 27.3.07

Thrash Metal Monsters 27.3.07

ביום ג' 27.3.07 בשעה 21.30 יתקיים במועדון בארבי תל-אביב (רח' קיבוץ גלויות 52 ת"א) מופע מחווה ענק בהשתתפות שלוש להקות שיצדיעו לארבע מפלצות הט'ראש מטאל הגדולות. המשתתפים והמבצעים: 1. להקת ברזליקה - BARZELLICA חוזרת לבמה במחווה ללהקת METALLICA ומבצעת את: Creeping Death ,Master Of Puppets, Harvester Of Sorrow ,Sanitarium, כמובן הלהיט One ועוד. תבצע גם מחווה ללהקת TESTAMENT האגדית עם הלהיטים: The Legacy ,Trial By Fire ,The Preacher ,The New Order, Into The Pit ועוד. 2. להקת TALISMAN במחווה לאחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של המטאל MEGADETH עם הלהיטים: Holy Wars ,Peace Sells In My Darkest Hour ,Symphony Of Destruction ,Tornado Of Souls ועוד. 3. להקת DEFACE במחווה ללהקת הט'ראש-דת' מטאל הברזילאית SEPULTURA עם השירים: Territory ,Roots Bloody Roots Troops of Doom ועוד. מחיר כרטיס כניסה: 50 ש"ח בלבד. מצורף עלון המופע. אל תחמיצו שלוש שעות של הפגזה כבדה!! לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים מראש כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". כמו כן, ניתן להזמין כרטיסים בטל' של מועדון בארבי: 035188123 ואצל אביב מלהקת ברזליקה (שם משתמש Octavarium) אין צורך בתשלום מראש בעת ההזמנה, הכרטיסים יישמרו בקופה בערב המופע ויימסרו למזמינים כנגד תשלום בקופה במזומן בלבד. נא להשאיר שם מלא ומספר טלפון לאישור ההזמנה.

Octavarium

New member
נקווה שתהיה הופעה טובה...

מבחינתנו היא תהיה בת זונה
הבטחה שלי

Octavarium

New member
יחס בערך של 1-1

מבחינת אורך... מבחינת כמות שירים זה שונה כי שירים של מטאליקה הרבה יותר ארוכים משל טסטאמנט

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif22.2 - דובונים באלטרנטיב

השבוע באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב ש"ך 12 ת"א) עוד קצת מהמוזיקה המעולה, האלכוהול והאנשים הטובים
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית (Alternative, Rock, Grunge)
רן אביב אורן בן יוסף רחבת ניו מטאל (Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO) גל ודורית דרור טייכר רחבת מטאל (Thrash, Heavy, Power, Doom, Black, Goth, Death) הדס טל ניסן וחן סאדוס רחבה בריטית (BritRock, BritPop, Indie) עומר בכר [106FM] שחר שפירא לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

../images/Emo32.gifפסטיבל קצב הישראלי-צוותא5.4.07

ביום ה' 5.4.07 (חוה"מ פסח) בשעה 21.00 באולם "צוותא" 1 ת"א יתקיים פסטיבל רוק בהשתתפות ארבע להקות שיבצעו מחווה ללהקות הקצב המיתולוגיות משנות השישים בהשתתפות חברים מהלהקות המקוריות אשר יבצעו את האלבומים והלהיטים המקוריים. המשתתפים והמבצעים: "הצ'רצ'ילים" בביצוע דני שושן ו"מכונת הזמן" עם הגיטריסט חיים רומנו בחומרים מהאלבום הראשון ו"ג'ריקו ג'ונס" כולל הלהיטים "Living Loving" ו-"She's A Woman". עוזי והסגנונות בביצוע "שליחי הבלוז" מארחים את עוזי פוקס בלהיטים המקוריים מהאלבום "חברים", "רכבת הבוקר", "יום ולילה" ועוד. להקת "האריות" עם הסולן חיימון אלגרנטי בלהיטים המקוריים ממצעדי הפזמונים "Mary Cries Help" ,"Wheel Of Love", "Our Love's A Growing Thing" ועוד. להקת "הבמה החשמלית" בביצוע אשף הגיטרה החשמלית שלמה מזרחי ולהקתו בחומרים המקוריים של הלהקה עם המתופף המקורי אלי טובול. פסטיבל קצב כמו בימים הגדולים - אל תחמיצו!! מומלץ להכין כרטיסים מראש כי מספר המקומות באולם מוגבל. מחיר כרטיס: 120 ש"ח בגוש המרכזי של האולם ו-110 ש"ח באגפים וביציע. המקומות מסומנים בישיבה. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. לפרטים נוספים כנסו לאתר שלנו. מצורף עלון המופע.

magicblues

New member
../images/Emo32.gifדני שושן בערב 60-70 בכל רביעי

דני שושן והמג'יק בלוז בנד יצדיעו למיטב הקלאסיקות של הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים: אריק קלפטון, "הצלליות", "החיפושיות", "לד זפלין", "הדלתות" ועוד. המסבאה (האנגר 13 נמל ת"א), כל יום רביעי בחודש מרץ (7-14-21-28.3.07) שעה 21.30. כניסה חופשית, טל': 035444250. דני שושן - שירה ובס עדי הלל - גיטרות ושירה עידן גרין - תופים ושירה פרטים נוספים באתר הרשמי של דני שושן: www.dannyshoshan.net

M e n s R e a

New member
תגיד, למה טאליסמן?

בתור אחד שאף אחד כמעט לא מבין את המשמעות של שם הלהקה שלו, יש לי אובססיה ללהבין את המשמעות של שם הלהקה.

StaffordshirE

New member
האמת? גם אני לא מבין..

זה לא שאנחנו להקה קבועה.. 2 החברים שלי כן, הגיטריסט השני והמתופף... זה השם שלהם.. אני סתם מנגן איתם..כנראה שלא היה להם שם מתאים להופעה אז בחרו אותו....ודרך אגב, הפירוש זה קמע

NYMets Man

New member
סתם שאלה

אתה מודע לעובדה שאשכרה צריך להתאמן עם הלהקה לפני ההופעה?

StaffordshirE

New member
מודע בהחלט לעובדה..

אני בספק אם אני אופיע בכל מקרה.. לא יוצא לנו כמעט לנגן ביחד.. ולי אישית לא יוצא הרבה לנגן ואני מרגיש ממש על הפנים.. אבל נראה מה יהיה עם הזמן..

NYMets Man

New member
נשאר חודש

וחודש זה לא הרבה זמן לעבוד על 40 דקות הופעה... בכלל לא אז כדאי שתראו מה קורה כבר... אני מקווה שבנתיים השאר מתאמנים

StaffordshirE

New member
אז הוא מתכוון לזה ../images/Emo13.gif

אלפי מתנחלים לא טועים, מג"ב הובלות

TaliSmaN7

New member
איי איי איזה חפרנים

סמכו על שלומי אם הוא אומר לכם חבל עליכם.... ידיים כאלה ראיתי רק בגן חיות, וגם זה היה רגליים (של שמפנזה אם אני לא טועה) אני לא רואה מה רע בטליסמן אבל אם אתם מתעקשים זה שם ששלפנו מהכיס בשביל ההופעה הזאת כי משום מה ההצעות האחרות שהוצעו לנו כמו "החולרות" או "הפטישים" לא ממש קרצו לנו אז לפי דעתי טאליסמן זה אחלה של שם (משום אני יושן טוב בלילה עם ההחלטה הזאת) ושלומי שקוראים לך שתבוא מתי שאתה חוזר לבית אז אל תסנן בפלאפון ומתי אתה מסיים טירונות? את זה עדיין לא הצלחתי להבין.... ובנוגע לזה שהאחרים מתאמנים? בעז"ה יהיה טוב מקסימום..... תמיד אפשר לעשות שיר אחד של דרים ולכסות את כל ה40 דקות

Octavarium

New member
בינינו?

על שיר אחד של דרים צריך לעבוד יותר מאשר על 40 דקות מגהדת'... במיוחד כלהקה

למעלה