כוסעמק, חם לי. ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? Famous Last Words Disenchated All I want for Christmas is you
שיר השבוע בכללי? Bullet For My Valentine – Alone Pretty On The Outside
The Last Fight Madina Lake – Again & Again
House Of Cards Saosin – Sleepers Saosin – Some Sense Of Security
Blessthefall – God wears Gucci Silverstein – My heroine There for tomorrow – No room to breath The used – Buried myself alive A box full of sharp objects Slit your own throat My pesticide Brand New – The quiet things that no one ever knows
Brand New - The Boy Who Blocked His Own Shot The Boy Who Blocked His Own Shot Linkin park – With you Somewhere I belong HIM – Right here in my arms
HIM – Sweet 666 Mayday Parade – Take this to heart זה היה שאפל אבל איבדתי את הסדרXD
אמן/אלבום השבוע? Bullet for my valentine - Fever 2010
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- עספור, איך פגשתי את אמא. וידאו - הקליפ של ברנד ניו The quiet things that no one ever knows
http://www.youtube.com/watch?v=aMJIc9USE2U
למי שלא ראה, באודישנים של כוכב נולד 8, היה מישהו בשם חזי בובה, היה לו אדישן קורע
ואי, הוא כזה מלך חחחחחח הוא הרג אותי. עזבו את זה שהוא חתיך.
ישר הוספתי אותו בפייסבוק.XD בבקשה:
http://www.trand.co.il/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=64&video_id=1811
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
רבתי עם אחת העובדות בגן. שתינו כעסנו ונפגענו, ולמחרת דיברנו כאילו כלום לא קרה, וזה אמנם נוראי, אבל זה עדיף. אחרת אי אפשר היה לעבוד. אבל זה לא שהדברים יהיו אותם דברים עכשיו.. לפחות לא בשבילי. >< לא נורא, לפחות בסדר.
כמעט ולא הייתי במכון.
עשיתי גבות, סופסוף.
אמנם אני לא צריכה לעשות כל הזמן, אין לי גבות כאלה גרועות, אבל שמחתי לעשות. אני אעשה מדי פעם כשממש רצוי.
חזרתי עכשיו מהופעה של קובי מימון. היה ממש אחלה, ומצחיק.
"אני לחוץ. נחשו למה? יש עוד 2 דקות למשחק, כוסעמק, לא היה בא לי להתחיל"
מתה עליו.
מחר בייביסיטר. מצד אחד- כסף, מצד שני, לא בא לי עד מאוחר.;;
נפגשתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן.. בגלל הצבא והכל. היה נחמד, די חידשתי כמה דברים לעצמי.
נהיה לי רע... אוף.
ציטוטי השבוע? גיסתי מיטל: "רציתי ללכת עם נועם והחברים שלו מהגן ולא היה לי נעים לבטל את התור סתם כי זה אצל רופא חשוב, אז אמרתי לו שסבא של אוהד נפטר [זה קרה לפני שנה
]. ועוד הוא אומר לי שהוא מצטער לשמוע."
~ניוטון שם כובע גרב בלי חורים על הפנים~ ניוטון: "מה זה, כשניסיתי את זה ראו טוב!" קצר: "כי זה היה באור יום, יא מטומטם" טל, גברת השאפל הבינלאומית שלי שסופרת לי ABC כדי שאני אבחר מה לשמוע: "את מנצלת אותי אלפבתית!" קובי מימון בהופעה: "יש לה שמפו לכל אזור בגוף. שמפו אינטימי- שמפות"
"אני מנסה לשמור קצת שבת, אני נוסע בשבת אבל לא מאותת, ככה, לאט לאט" "כשאתה עובר לגור איתה ביחד זה נהיה כאילו אתה ילד בן 12 והיא אמא שלך. 'אני יכול לצאת עם חברים הערב?' 'לא' 'אבל למה, נו, כל החברים יהיו שם! זאתי מרשה לשלומי, וזאתי מרשה לדוד'. נו אבל אני רוצה! לא רוצה להישאר בבית, רוצה לצאת!" חחחחחחחחחחחחחחח ~סוף ההופעה~ "לאן אתם הולכים עכשיו, לטורקיה? לקרייזי טוסט?" חחחחחחחח [מיני מסעדות בעירXD, הוא מנתניה הרי...] "נשים, כשאתן שמות מסכה על השיער באמבטיה, אתן מחכות 2-3 דקות כמו שכתוב? עלק מחכות, רק גברים יודעים איך להעביר את הזמן באמבטיה.. יודעים להמתין. יש פה ילדים קטנים? אתם יודעים להמתין?" חחחחחחחחחחחחחחחח הבנתם?XD ילד: "אני בן 12 וחצי כמעט" קובי: "יש לך אינטרנט בבית?" ילד: "כן" קובי: "וואה וואה, הלך על הילד. כל היום, חדר סגור, אינטרנט פתוח, ממתין כל היום. פתאום דפיקה בדלת, סוגר את המסך. אמא: 'מה אתה עושה?' - ילד: 'לא, סתם, מנמנם' לנו לא היה את האינטרנט הזה, היו לנו קלטות כחולות לוידאו. איפה היה הוידאו? בסלון. ומעלה הטלויזיה תמונה של סבתא. מה את עושה פה?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה, די, אין לי כוח עוד.
תכנונים לשבוע הבא? בייביסיטר, מכון... לא יודעת. אני חייבת לקנות נעליים חדשות~
תמונת השבוע? סתם תמונה...