Thunderbirds THE MOVIE!

13 u S t 3 D

New member
Thunderbirds THE MOVIE! ../images/Emo124.gif

טוב .. אוליי ידעתם אוליי לא אבל באסטד עושים פסקול לסרט Thunderbirds שהאמת אף פעם לא שמעתי עליו בטח אוליי בגלל שישראל מעוותים שמות!.. קיצר יש סירטון קצרררררר מהקליפ שהם עשו לסרט!! אבל עדיף על כלוםם! http://www.rosh1.co.il/seeu_forums/MsgFiles/13_6_2004_15_38_busted_thunderbirds.ram

DesertRose7

New member
בקשר ל- 'Thunderbirds

זה השם של הסרט.. לשיר עצמו קוראים 'Thunderbirds Are Go' הוא ישוחרר עם 3AM כ A-SIDE כפול.. (אני לא ממש בטוחה מה זה אומר) החרא פה זה שהקליפ ישודר בבכורה בטופ אוף דה פופ.. אבל לא מה שמשודר בארץ אלאה טופ אוף דה פופ סאטרדיי.. השיר עצמו: בהתחלה יש את המוזיקה של השיר של הסידרה המקורית (הסרט נעשה ע"פ סדרה ששודרה בשנות ה-60) שבאסטד ינגנו חלק מהמילים: Kids are learning fast, they know the T-Birds kick some ass. It always looks so cool when spaceships come out of the pool. Now the boys are back in town, no strings to hold them down. זה לא בהכרח לפי הסדר של השורות

13usted

New member
נצל"ש!!!!../images/Emo135.gif

מישהי יכולה לשלוח לי את החידוש של באסטד כי אתםםםםםםםםםםםםםם מחרפנות אוווווווווותי שאתם כל היוםםםםםםםםםם מדברות על זה ועוד לא שמממממממממממממעתי!!!!!!!! פליזזזזזזזזזז!!!! אייסיקיו-298230904

DesertRose7

New member
זה לא מקפיץ לי!!

==================================================================================================================================================================================================================================================================================== אולי עכשיו כן?

DesertRose7

New member
אני מקווה שזה יקפיץ!

תסתכלו על ההודעה הקודמת שלי באשכול הזה.. יש שם את כל הפרטים על השיר ועל הסרט!

למעלה