Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
Ticket Outta Loserville

הממ... אז הפעם אני צריכה שכ ו ל ם יגידו אם הם רוצים עונה 2! טוב... תהנו
אני הולכת להכין שיעורים
ביום שישי יומהולדת 14 ^^ ------------------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 13]: דייב מתרגש לקראת הדייט שלו עם מישל, מאט נראה מדוכדך וג'יימס לוקח אותו לשיחה. מאט אומר לו שהוא מפחד לאבד את אמה וג'יימס אומר שזה לא יקרה. דייב מתארגן לקראת הדייט הגדול שלו ויוצא. פרק 14: -במסעדה, אחרי הסרט- -נקודת המבט של דייב- "אז איך היה הסרט?" אמרתי. "הממ... בסדר, אני יודעת.." מישל אמרה בקרירות. אני לא מאמין שזה קורה לי. אני יוצא עם מעודדת!!! מעודדת!!! וכל הכדורסלנים יכולים לקפוץ לי כי אני יוצא עם מעודדת והם לא! "ואתה... אהבת את הסרט?" היא אמרה. "כן הוא היה נחמד דווקא." "כן..." היא אמרה והכניסה עוד חסה לפה. "אז מה.... בנית סוכה השנה?" אמרתי. "חחחחח נראה לך?!" היא אמרה ושנינו צחקנו. "אז רגע, דייב, על מה אתה מנגן בלהקה?" "אני על התופים." "אהה כמו טראוויס מבלינק 182?" "כן, את אוהבת את בלינק?" "לא.. פשוט הייתה לו את התוכנית הזאת עם החברה שלו, הדוגמנית, באמטיוי ואני ממש מעריצה אותה..." "וואלה." אמרתי. "וואלה." לקחתי עוד ביס מההמבורגר אחרי שהוצאתי את המלפפון החמוץ. "זה לא משעמם להיות מתופף?" היא אמרה. לעסתי את הביס מהר ככל שיכולתי וכשנשאר לי ממש מעט בפה אמרתי "לא, ממש לא." וחתיכת עגבניה עפה לכיוון הצלחת שלה. כשהעגבניה נחתה בדיוק באמצע הצלחת הסתכלנו על זה, הסתכלנו אחד על השני והיא אמרה "איככככככככככככככככככככ דייב יא דוחה!!!!!" "מה? אבל למה?" "מה למה?!?!?! תראה את זה!!" היא אמרה, לקחה את התיק שלה והלכה משם. רדפתי אחריה "מישל נו את יודעת שזה לא היה בכוונה..." "תעזוב אותי!!!" היא אמרה ורצה משם. -שעה אחרי- -נקודת המבט של ג'יימס- "רוקסי?" "מה ג'יימס?" "תביאי לי קרמבו באמאשלך" "חחחחחח נראה לך שאני קמה אחרי שמצאתי את הזוית הנכונה" "נו אבל רוקסי!!.." "לא רוצה. נוח לי עליך." "בואי נעשה עסק." "מה?" "אני אנסה לשכנע אותך ואם את תשתכנעי את הולכת ומביאה לי קרמבו." "טוב..." "אני אוהב אותך." אמרתי ונישקתי אותה. "לא שמעתי טוב" היא אמרה. "אני אוהב אותך רוקסי" "גם אני אותך. אז קרמבו מוקה או וניל?" היא אמרה וקמה. "וניל, תודה!" אמרתי. היא חזרה, הביאה לי את הקרמבו והטלפון צלצל. "הלו" רוקסי ענתה. "דייב? מה קרה?" "תביאי לי את ג'יימס." דייב אמר. "ג'יימס קח" "הלו" אמרתי. "איך היה בדייט הגדול שלך?" "חרא, חרא וחרא." הוא אמר. "מה כבר קרה?" "הסרט היה סבבה ובמסעדה היה ממש גרוע." "למה?" אמרתי וחצי מהקרמבו שהיה לי בפה יצא, "גאד ג'יימס איזה אידיוט אתה" רוקסי אמרה ואני והיא קיבלנו התקף צחוק. "ג'יימס אתה מוכן להיות רציני רגע?!" "כן,כן, בט.." אמרתי והמשכתי לצחוק. "אז מה שקרה הוא ש.." -נקודת המבט של דייב- "גאד, ג'יימס אתה מוכן לשניה להפסיק לצחוק עם החברה שלך?!" אמרתי והפכתי לממש עצבני. פאק, מה הבעיה שלהם?! "דייב, תרגע מה אתה כ"כ כבד היום?!" רוקסי אמרה. "רוקסי תני לי את ג'יימס כבר!" "הנה אני פה. תשפוך את ליבך בפניי יקירי." הוא אמר וצחק. "אתה מוכן להקשיב כבר?" "כן, הנה אני מקשיב." סיפרתי לו אתמה שקרה במסעדה לפני ה'תקרית' ואז אמרתי לו: "והיא שאלה אותי איך זה להיות מתופף והעגבניה עפה..." "דייב, ג'יימס לא יכול להקשיב לך כרגע, אני ממש רוצה לנשק אותו ואתה מעכב אותי. ביי." רוקסי אמרה וניתקה. איכשהו, מאז שהם ביחד לג'יימס לא אכפת ממני. התחרפנתי מעצבים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה נקמה.

m i c k e y 15

New member
אווווווו

נקמההההה חחחחחח מה יש לדייב הזה...חח רוקסי: "דייב, ג'יימס לא יכול להקשיב לך כרגע, אני ממש רוצה לנשק אותו ואתה מעכב אותי. ביי."
XDDD

shanibu

New member
../images/Emo215.gif מיקי ../images/Emo24.gif

תודהההההה את רוצה עונה שניה?

לושהה

New member
אווו אני אוהבת תפרק הזה../images/Emo99.gif

רוצים רוצים רוציםD:: מזלטוב דארלינג:)

shanibu

New member
../images/Emo15.gif יובלע ../images/Emo99.gif

אבל אם עושים עונה 2 את חייבת לעזור

michalushK

New member
מה ישלו? ../images/Emo6.gif

נקמה? XD איזה קנאי
אני ממש רוצה עונה שניה

מותק13

New member
../images/Emo12.gifאמאלה,אני במתח!../images/Emo185.gif

די נו,איזה יפע את כותבת
הלוואי עליי ];

shanibu

New member
../images/Emo215.gifפקצה!! ../images/Emo11.gif

תודה פקצה-ששומעת-גייז-בויז. את רוצה עונה 2?

מותק13

New member
XDDD מי פקאצה?!../images/Emo185.gif

ו72!7 שXנ* 7!3ה ל**ק דהההההההה!!!!!!111111111 [איך לעזעזל הצלחתי לכתוב את זה?!]

../images/Emo2.gif הדייב הזהההה

אוייששש והמישל הזאתיי נו באמתתת איזה בכיינית
חחחחחחחחחח ואיזה חמודים רוקסי וג'ימסססססס
אחלה פרק בובהההההה

shanibu

New member
../images/Emo215.gif הג'יימס הזה ../images/Emo3.gif

כ"כ כוסון