TIME IS NOT MONEY

צופיתי 2

New member
TIME IS NOT MONEY

לפני כמה ימים עלו בי המילים האלה, התחלתי לכתוב על זה והחלטתי שאין טעם להכביר מילים. זה עלה לי באנגלית בגלל הביטוי הידוע, כמובן. אז כל מה שאני כותבת כרגע זה: TIME IS NOT MONEY TIME IS FREE TAKE YOUR TIME מה דעתכם?

בנועם

New member
אני אהבתי :)

לוקחת לעצמי המון זמן :) תודה צופיתי אוהבים אותך

הייתי מוסיפה עוד אחד, או כמה../images/Emo8.gif

THERE IS NO TIME כאילו.. זה לא שאין לי זמן כמו לדודו טופז
, אלא שבאמת אין זמן, זו רק המצאה שלנו בני האדם שמחייבת אותנו לכל מיני דברים. אלא שכמכורים, מה לעשות אנחנו חייבים להתייחס לזה שהמציאו את הזמן ולעשות, פשוט לעשות כי זה אוטוטו מסתיים, הזמן שלנו פה. הזמן לא חופשי... זה אנחנו שחופשיים - כשאנו לא מכורים כמובן
אז אני מתחברת הכי הרבה - כמכורה - ל - "קח את הזמן" ובתנאי שאעשה בו משהו עבורי. אגב, קוראת את הבלוג שלך ואפילו את הקומונה המקסימה
ומאד אוהבת את מה שאני קוראת שם
אוהבים

שטול1

New member
דווקא בשבילי

השעון מאוד עוזר לשמור על הנקיון. במגרש ההוא לזמן לא היתה חשיבות או ערך בעיני הייתי קובע עם אנשים שעה לפגישה ומופיע (לפעמים) אחרי שלושה שבועות. לכן דווקא היום אני מקפיד לענוד שעון שממהר בחמש דקות וכך אני תמיד מופיע בזמן לפגישות ,היום שלי מנוהל ותודה לשעון ולכוח העליון. אז נכון זמן לא ממש שווה כסף בשבילי ,אבל כסף לא ממש מעניין אותי מבחינתי זה סוג של רע הכרחי אבל בנקיון למדתי לחיות עם זה. ובכל זאת לזמן יש חשיבות גדולה בכל הקשור לשמירה על הבסיס של הנקיון שלי והוא היום המנוהל . תודב שהקשבתם אוהבים שטול

למעלה