TIME & WAR

Davros

New member
TIME & WAR

שלום אנשי כדור הארץ. לאחרונה התחלתי לצייר קומיקס על מלחמת הזמן (לצייר...? יותר בקטע של לכתוב ולצייר סקיצות לדמויות.) ויש לי טיפה מחסור ברעיונות. השתמשתי בכל דמיוני הפורה ובכל מה שהצלחתי לסחוט מהטיפה שדיברו עליו בסדרה. הקטע הוא שאני זקוק נואשות לרעיונות חדשים, ומהניסיון שלי פה יש כאן אנשים מאוד יצירתיים. אם למישהו יש רעיונות שהוא יכול לתת בשביל שאני אשתמש בהם אני ממש אשמח, תודה 3:
ד"א
אולי אני חי בסרט (מ1996, אלא מה) אבל החלום הרטוב שלי שזה יהפוך לקנוני. זה לא. סתם רציתי לשתף (;

Davros

New member
אין ספציפית.

זה על הכל מתחילת המלחמה, על איך היא התחילה, על הלוחמים וזה עד שהדוקטור ברח וגאליפריי (וסקארו) הושמדה.

ailag

New member
לעונה החדשה

סקארו הושמדה? הייתי בטוחה שהיא היתה בטיים לוק ואז הראו לי שאפילו לזה אין זכר בטארדיס ויקי. והיא הופיעה בAOTD..

אולי תקח סצנה מסוימת, משנית, ותכתוב לה ותראה מה מתפתח משם.. אם אין לך רעיונות ואתה לוקח משהו שאחרים חשבו הכתיבה עלולה לצאת מאולצת. יכול להיות גם שבסוף לא תכתוב איך היא התחילה או על הלוחמים או על הסוף של המלחמה או על החלקים היותר מפורסמים בה, אבל יצא לך סיפור מעניין על אמצע המלחמה.
גם מה שתיארת זה די הרבה, ואתה מסתכן ב"תפסת מרובה - לא תפסת", שבסוף כל חלק יצא מחופף כי רצית להספיק את הכל אבל לצייר בצורה רצינית לוקח המון זמן (מנסיון) אז אתה חותך. או לא מסיים.

למשל משהו על משפחת איכרים פשוטה באיזה כוכב לכת אחר, שפתאום החזית של הצד של הדאלקים מגיעה אליהם. או על מרגל אדון-זמן בתחפושת בחמ"ל של דאלקים. בלי לכוון לדברים גרנדיוזיים.

רעיונות

קודם כל הקדמה : לא מזמן הייתי במילואים באיזה חור ושאני עם עצמי בעמדה 4 שעות הדימיון שלי מתחיל לרוץ.
הדוקטור השמיני חוזר ממלחמת הזמן חולה מהשפעות המלחמה ומתקשה להשתלט על הטרדיס , באותו זמן אחד המלווים של הדוקטור הנוכחי נוגע באחד הכפתורים בטרדיס שמאבדת שליטה ואנו מקבלים התנגשות טרדיסים . אז מסתבר לנו שהשמיני היה בדרך לנקודת ההתחדשות לתשיעי ואם הוא לא יגיע אליה בזמן הנכון העולם אולי לא יהרס אבל הדברים יקרו בסדר ובצורה אחרים ( לדוגמא התשיעי היה נפגש עם איימי ) . אז המטרה היא להביא את השמיני לנקודת ההתחדשות בזמן הקצוב ולתקן את הטרדיסים שנפגעו בהתנגשות .
הבעיה העיקרית שיש חשש שהשמיני החולה לא יגיע בזמן ולכן הסדר ישתנה ולכן במקום הדוקטור הנוכחי ה11 שנעלם מדי פעם ומופיעים
במקומו ה 9 וה10 ואיזה מלווה עבר קופץ להגיד שלום.

נו .... יש עתיד או שסתם חפרתי לכם????

Davros

New member
זה רעיון ממש טוב

ואולי אני אשתמש בו במשהו חיצוני (תקבל קרדיט לול) אבל אחד הרעיונות שהיו די מרכזיים בשבילי הוא שיהיו כמה דוקטורים שאנחנו לא מכירים בין 8 ל-9 (אה... התכוונתי ל12), ככה שזה לא יהיה 8 (של מקגאן) ---> 9 (של אקלסטון), אלא 8 (של מקגאן) ---> 9 ---> 10 ---> 11 ---> 12 (9, של אקלסטון). מישהו הבין אותי? 3:

למעלה