Timmy!!

למה טימי?

טימי הוא דמות מעצבנת ... שלא תורמת ממש לסדרה! היא רק יורדת על נכים (עוד אוכלוסיה שסאות´ פארק נפגעת ממנה) (אין לי בעיה שמאט וטריי יורדים על שחורים יהודים נשים אפריקאים מפורסמים קנדים וכו´...) אבל נכים הם עם מגבלה אמתית ולדעתי זה פוגע לרדת עליהם בצורה כזאת ....

IC4

New member
אה מפורסמים כן ונכים לא ?!

סתם אבל מה שאני מנסה להגיד זה נא להשאיר את הרצינות בחוץ. אגב גם על אנשים שנראים שונה הם צחקו, וזה עוד משהו שאני מזדהה איתו בעצמי, אז "טימי"ם לא נפגעים מזה ודי לדבר בשטויות רציניות ! זה פורום סאותפארק!! come on down to southpark gonna have my self good time ! הערות מסוג זה לך לפורום נכות וזכויות מוגבלים או משהו

dansha

New member
אתם ממש מפספסים את הרעיון

מאט וטריי לא צוחקים על יהודים ונכים וכושים, הם צוחקים על הצביעות של החברה האמריקאית שטוענת לשיוויון אבל שקועה בגזענות. סאות´ פארק היא העיירה הדרומית הגזענית הקלאסית, כל היופי הוא שמה שהדמויות אומרות בסדרה זה תמיד ההפך ממה שמאט וטריי חושבים, זה הכל בציניות. אני חושב שלסידרה הזאת יש מסרים נהדרים ומודרניים וחכמים מאוד (כמו גם ל"זה הבוש שלי"). זהו

1מהרהרת

New member
dansha, מסכימה איתך ב100%!!!

אני לא מבינה איך מישהו פה יכול לחשוב שסאות´פארק אשכרה יורדת על כל הקבוצות האלה! זה בדיוק להפך!!!! הם מביאים מסרים ממש חכמים וממש עמוקים אם רק תתאמצו קצת להבין, למשל: הפרק שטימי בלהקה, והקהל מתחיל להתעצבן על סטן וקייל כי הם צוחקים -כביכול- עליו, אבל בעצם הם לא צוחקים עליו, הם צוחקים כי הוא מצחיק. זה בא לרדת על כל אלה שיורדים על סאות´פארק בגלל שהיא כאילו פוגעת בנכים, אבל כל הילדים, ואפילו קארטמן מתייחסים אל טימי ממש יפה, אז אל תביאו את כל הבולשיט הזה על זה שזה פוגע באנשים.... נ.ב: מכירים את הקטע בפרק עם הכליה של קארטמן כשהם באים אליו בשקט לקחת לו את הכליה, ואז טימי צועק: טימייייייי! והם אומרים לו לשתוק אז הוא לוחש "טימייי", זה הדבר הכי קורע בעולם!!!!

Archmage

New member
שתוק כבר

טיממממממממיי זו הדמות כמו קני שמת כל פעם וקרטמן שהולך הביתה screw you guys i´m going home כך גם טיממממייי

semXgamgy

New member
צודק בחלק...

טימי = אחלה דמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה, אתה צודק בחלק על זה שהם יורדים על נכים, אבל הרשימה עוד ארווווווווווווווכה! 8)

קציצון

New member
שמעת פעם מישהו שבאמת נפגע מסאות

פארק? אם הבן אדם ממש רגיש אז אולי אבל אף אחד לא באמת נפגע מזה וטימי פשוט דמות מצחיקה טייימי!!!

אני מכירה הרבה אנשים

שהבדיחות נגד היהודים מפריעות להם... לי אישית לא.... אבל מה שאני ניסיתי לומר היה שלנכים יש בעיה אמיתית בניגוד לשחורים קנדים יהודים סלבריטאים וכו´.... ולכן לצחוק עליהם זה לא מבדר!

IC4

New member
הוקיייינג !

לא נראה לי שנכים נפגעים מזה ממש כי הם יורדים על מוגבלות שכלית של טימי אני לא רואה את הוקינג אומר : סטייבבבבבבה !

semXgamgy

New member
מה אם הוריו של טימי?

הללללללללן!!! ריצ´ארד!!!!!!!!!!!!!!!!! צחוקים....................... מי שממש ממש ממש ממש אוהב את סאות´ פארק שישלח לי אימייל ל: [email protected] ורק אם יש לך כח לקחת קצת אחריות

Ouri_s

New member
שלום..

אני חדש בפורום , וכל מה שיש לי להגיד זה: טימיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ליבולהההההההההההההההההההההההההה(עיוות קל של "ליב און ליי") הוא מלך טימי הזה. איזה עונה משודרת כרגע בארץ? עוד כמה עונות מתוכננות להיות משודרות?

קציצון

New member
דיי נכון שלא יפה לצחוק עליהם אבל

למשל מיסטר גריסון את לא רואה את כל האנשים עם פיצול אישיות יוצאים לרחובות ומתעצבנים אני מת על הדמות הזאת פשוט מצחיק ולדעתי הם יותר צוחקים על החברה האמריקאית ועל איך שהם מתייחסים שם אם זה למיסטר גריסון או לטימי או למשל יש את הפרק של הADD להראות כמה שהחינוך באמריקה מטומטמם וכמה שכל להשיג תרופה כזו

אני לא מדברת על זה...

אני מתה על זה שמאט וטריי יורדים על תופעות אמריקניות... לכן אני אוהבת לראות את סאות´ פארק... אני מניחה שמיסטר גריסון הוא ירידה על מערכת החינוך האמריקאנית ועל סוג המורים שיש בה... (מיסטר גריסון רק מלמד שטויות ומעליב את התלמידים שלו, אפילו בתור מורה בגנון הוא עושה עבודה גרועה...)הפיצול אישיות שלו זאת לא הקטילה הראשית שלו,מיסטר האט -כפי שכבר נאמר במלא פרקים- הוא הרגשות ההומוסקסואלים המודחקים של מיסטר גריסון...אבל טימי -שהוא דמות סבילה- הקטילה הראשית שלו , הרעיון מאחורי הדמות זה ילד מוגבל פיזית ומוחית, לכן אמרתי שלצחוק עליו זה כבר לא בטוב טעם...

למעלה