ואיך בדיוק אם כך אני מצליח לשאב מהירות 106 מביט/ש מהאינטרנט
(מחובר לגשר הוטבוקס) על ה-1043ND ב-ethernet וכן, ה-V1 ? (ההבדל היחיד אצלי זה שיש קושחה צד ג, אבל זה החזיק 100 מ גם במקורית)
כמובן שאם שרת משאב המקור תומך בהעלאת מהירות כזו, לכן מהירות כזו לרוב יוצאת בטורנט ולא בדפדפן והורדות קבצים רגילה

1G על כל 5 הפורטים זה "לא מתאים"?

ה-"לא מתאים" שאמרו לך - זה נושא של להפשיט לקוח על כסף נוסף

לא אמורה להיות בעיה לחבר את ה-1043 לנתב ה-VDSL ולהגדיר את ה-VDSL רק כמודם גשר נטו

rafid1 , אני כרגע לא הולך לשנות את התשתית אצלי, 1043 כרגע עדיין מספק אותי, כי רוב הדברים בבית מחוברים קווית, ובקשר של האלחוט - מהירויות ג'יגה באלחוט רלוונטיות בעידן זה רק ברשת פנימית ועד לפני שהספקים יציעו ג'יגה לבחוץ , כי ככל הנראה זה לא יקרה בעשורים הקרובים. להעביר בסלולר מהירויות כאלה - נשאלת השאלה של נחיצות של זה כאשר המהירות הסלולרית עדיין רחוקה מלהיות קרובה לכך ממילא - כלומר למה בכלל להעביר ג'יגות באלחוט לסלולרי (רק להזרמת מדיה ותוכן למכשיר אחר באותה רשת בבית) אם בדרכים אתה בכל מקרה מוגבל לדבר הזה של "כאילו" LTE שמציעים חברות הסלולר? כלומר עד שמשרד התקשורת לא יתן לספקים אפשרות לתת אינטרנט נורמלי ללקוחות פרטיים בשני הכיוונים (מה הצחוק הזה של ההעלאה עד 2 מגה?) לא צריך לרדת מ-1G קווי ו-N באלחוט
את השאלה הקודמת שאלתי רק מתוך סקרנות של לדעת מה יש בכלל, לא כדי להחליף את הנתב הנוכחי