TNF CAR@TB

Little Boize

New member
TNF CAR@TB

זה לא באמת קשור לתוצאת המשחק אבל לא לוקח סיכונים...

מסכן MOOCH, אותי אבל זה הצחיק ממש!

[URL]http://www.nfl.com/videos/nfl-thursday-night-football/0ap2000000269206/Cannon-scares-Mooch[/URL]

ESPN

New member
טוב ששמת כי כן יש שם ספויילר (וגם פה בפנים)

בוידאו רואים את התוצאה...

בכל אופן, למי עוד לא שם לב לקרוליינה, כדאי מאוד לשים לב. נכון שלא חוכמה לנצח את טמפה אבל ההגנה שלהם מפלצתית וניוטון משחק מצויין. אותי הם שכנעו כבר בשבוע 2 כשהם פשוט הרגו את הג'ייאנטס ובמקרה ראיתי חלקים גדולים מהמשחק.

בצד השני, אפשר להתחיל את ההימורים על מתי גרג שיאנו הולך להיות מפוטר...

y63s

New member

שיאנו לא יפוטר לעולם.
לא הייתי מתעסק עם בן אדם כזה מפחיד.

וברצינות, לדעתי דווקא יש סיכוי טוב שלא יפטרו אותו רק בגלל גלנון והעובדה שהוא "מפתח" ק"ב. אלא אם גלנון ייכשל בצורה איומה.

בינתיים הוא אמנם לא נותן הצגות אבל נראה סביר לגמרי (במיוחד ביחס לפרימנים/פונדרים/גברטים למיניהם).
בשלושת המשחקים האחרונים יש לו 5 טד, INT אחד וממוצע של מעל 250 יארד.

eran113

New member
TNF

המשחק נראה כמו קבוצת בוגרים נגד קבוצת מכללות. היה פשוט עצוב לראות את היכולת של טמפה.
בנוגעת לפנתרס אני לא צופה להם יותר מדיי גדולות העונה. הם בינתיים מצליחים לנצח את הקבוצות החלשות של הליגה (ניו יורק (שבוע 3), מינסוטה וטמפה) בהצלחה ובצורה מרשימה אבל זו ממש לא חוכמה להצליח מולם השנה.

יש להם באמת הגנה טובה אבל ההתקפה עדיין חסרה משהו. הרסיברים לא מספיק טובים ולי נראה שניוטון עדיין לא התבגר מספיק.

ESPN

New member

זה נכון שהפנתרים בנתיים טורפים רק קבוצות לא טובות (תוסיף ניצחון על הראמס, גם לא בדיוק מאריות הליגה...) אבל הם עושים את זה בצורה מרשימה.
בכל מקרה, טיבם יתברר ממש בקרוב, בשלושה שבועות הקרובים יש להם את אטלנטה בבית, סן פרנסיסקו בחוץ וניו אינגלנד בבית

למעלה