TNG, העונה הראשונה, סיימתי את המרתו

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
TNG, העונה הראשונה, סיימתי את המרתו

הפרק CONSPIRACY - משהו קרה עם זה בעתיד של הסדרה? אני לא זוכר, ודווקא זה נראה כמו משהו נחמד/מעניין/דבילי שאפשר להמשיך איתו. האם המוות של טאשה תוכנן מראש? איך רייקר השמין כ"כ בין העונה הראשונה לשנייה? איך הספינה מתפקדת כשכל פרק יש מהנדס ראשי אחר? לאן בוורלי קראשר נעלמה?

subatoi

New member
תשובות?

הפרק CONSPIRACY - משהו קרה עם זה בעתיד של הסדרה? אני לא זוכר, ודווקא זה נראה כמו משהו נחמד/מעניין/דבילי שאפשר להמשיך איתו. לא, וחבל שכך. באמת היה יכול להיות נחמד/מעניין/דבילי. האם המוות של טאשה תוכנן מראש? לא, כמו בכל פעם שבו שחקן/ית רוצה לעזוב. ממציאים משהו. איך רייקר השמין כ"כ בין העונה הראשונה לשנייה? התאמץ והשקיע
איך הספינה מתפקדת כשכל פרק יש מהנדס ראשי אחר? שאלה טובה
אולי קרה משהו לכל אחד מהם (בכל זאת, תפקיד מסוכן, בערך), אולי פיקארד לא הסתדר איתם וזרק אותם, אולי...
לאן בוורלי קראשר נעלמה? להיות ראש ענף רפואה, או המקבילה של זה, לא? מזכירים את זה בטח בפרק ראשון של עונה 2...

Head of starfleet medical

ולגבי המהנדסים: אני לא זוכר, אבל מאוד יכול להיות שהיה מהנדס ראשי (מהנדסת אאל"ט), ופשוט במספר מקרים רואים אנשים אחרים שעונים לקריאה בקשר. אולי בשעות שהיא לא בתורנות או משהו. כל הפונקציה של מהנדס ראשי לא היתה ממש מוגדרת, ויכול להיות שעד ג'ורדי ה"תקן" הזה פשוט לא אויש באופן מלא.

למעלה