To Do List מנצנץ לשנת 2012!

2012

האחרון היה ב18.7.09.. וואו עבר המון זמן! -להנות עד שכולם מתגייסים/שנת שירות
פחות או יותר.. זאת הייתה תקופה קצת מעצבנת האמת -לקבל תפקיד משמעותי בצבא + הקדמת גיוס
-פאקינג להתגייס!
[איזה מורעלת!] -יומולדת 18 מגניבה כזאת :)
וואו לגמרי.. נראלי לא יקרה יותר.. -מסיבת גיוס מצומצמת..
-לחזק את הקשר איתו :)
עוד מעט 3 שנים
-לסיים את התקופה של הצופים בחיוך
היה.. טוב שהיה.. ונגמר. -לעבוד קצת ולהרויח כסף
-להיות קצת יותר בבית
-לשמור על קשר עם החברות הטובות מהתיכון :(
חלקית.. -להחזיר קשרים שנעלמו
-לעבור טסט
סוף סוף! :) לחצי שנה הבאה.. -ציון פסיכומטרי נורמלי -להיסגר על מה אני רוצה ללמוד -לעבוד קשה ולהרוויח כסף -לשמור על הקשר איתו
-לשמור על קשר עם חברות טובות מהצבא -לחזק קשרים עם חברות מהאזרחות -לנסוע לחו"ל לאיזה חופשה טובה לפני הלימודים :) -3-4 ק"ג פחות לא יזיקו :) -להפסיק לפחד שתיהיה שנה אזרחית מוצלחת

The Blue Fairy

New member
במילה אחת - חה!

להגיע לאמצע השנה השלישית עם ציונים טובים (מתפללת להגיע ל85) חה!ציונים טובים אבל ממש לא 85 :( למצוא עבודה בתחום (?) או לפחות קרוב אליו - חה! עדיין בבי"ח לרדת קצת במשקל - חה! אין לי משקל בבית, אבל אל נראה לי שהזוגיות עם טל תמשיך לפרוח (יא, אנחנו נעבור את ה4 שנים אז) -
בהחלט כן להחליט מה אני רוצה ללמוד בתואר השני (ולקוות להתקבל אליו בכלל) ה-חה! הכי גדול לצערי :( ולחצי שנה הבאה -
לעמוד כמו שצריך בסמינריונים
ובכלליות בלימודים, קורסים קשים השנה
להתחיל לאהוב את עצמי, המצב כרגע בלתי נסבל
ומצד שני, להתחיל להשקיע בעצמי קצת
למצוא עבודה בתחום? הלוואי
ועוד משהו שאני לא רוצה להגיד אבל מקווה שיקרה..

EVE Lights

New member
לא ייאמן איך שהזמן עובר

מיולי האחרון: - למצוא את עצמי באותה עבודה, 9-18 כזה, במשרד מאגניב, לובשת בגדים מגניבים לעבודה ונהנית מהחיים.
אכן 9:00-18:00 בול. המשרד אכן מאגניב, וקרוב הביתה (בהרצליה). בגדים מגניבים - CHECK, נהנית מהחיים - בערך :)) לפחות משהו התגשם! - לרדת במשקל. בתור התחלה 5 קילו.
התעצלתי, עדיין מתעצלת... - להיפרד.
נעשה. זה כזה נוראי שרשמתי את זה ביולי ונפרדתי רק עכשיו בדצמבר. אני יצור מזעזע. - כפועל יוצא מהקודם, להתחיל לחיות כבר. אני בת 25. מתי אחיה אם לא עכשיו?
משתדלת פה ושם... עוד לא התחלתי לחיות במלוא מובן המילה אבל אני בדרך. - לא נעים לי להגיד משהו חדש, אז אני לא אגיד. אבל גם זה צריך לקרות מתישהו...
הצחקתן אותי. אני עדיין בטראומה. יש אופציות וכאלה אבל סתם לא בא לי עדיין. אני צריכה עדיין שקט. - להמשיך להיות בקשר טוב עם החברים מהלימודים.
מתה עליהם!!!!
קיץ 2012: - שהמשכורת תעלה בצורה משמעותית, או לפחות תהיה בדרך לשם - להמשיך להחזיק מעמד עם הפוצית המטומטמת במשרד. אולי היא לא תהיה? אמן ואמן! - להתחיל לשמור קצת, אולי דיאטה ופעילות גופנית - לחזור קצת לעסקי הדייטינג ב- baby steps - להפסיק לעשות טעויות מגעילות ודוחות שאני רק מתחרטת עליהן אחר כך! (MEMO2SELF: קינג ג'ורג' 3:30 בלילה בטאבון - לא יקרה שוב בחיים איכ) - להכיר אנשים חדשים - לבלות יותר יאאלה, מספיק

Mooa-Numi

New member
אוף אני אף פעם לא כותבת בזה

אז מטרות לשנה הבאה (כדי שאני לא אתבאס ביולי) - להרגיש שטוב לי בחיים. קשה לי להגיד אחרי 4 חודשים בקשר אם הייתי רוצה את זה גם ל10. אולי נכוויתי מהחלומות עם תום יותר מידי. בעקרון טוב לי עם מאור, ואני מקווה שעוד חצי שנה יהיה לי טוב איתו יותר (או בלעדיו) (תוהה אם נגור ביחד עד אז או לא) - לראות התקדמות בעבודה שלי. להרגיש שמעריכים אותי ומבטאים את ההערכה הזאת. - לשרוד 2 תקופות מבחנים בהצלחה, לפחות מעל הממוצע שהמלגה מחייבת - להרגיש שבחרתי נכון בלימודים. או יותר נכון: התקדמויות שלי בתחום האנתרופולוגי (כמה ששנה א' מאפשרת) - להיות רזה יותר (מה, קיץ) -שלא יהיה היפוך קטבים -להרגיש שזורם לי יותר בבישול ובאפייה, אני כזאת לפי הספר (יותר נכון: לפי האינטרנט) - שכל הבעיות שיש לי בבטן יפתרו או לפחות יוגדרו תכלס אני מרגישה מאוד חסרת מטרות

the mush

New member
לחלוטין השירשור האהוב עליי בתפוז כולו!

מלפני חצי שנה- - להתשחרר בלב שלם.
לחלוטין נהנת מהאזרחות. - להנות ולהיות משמעותית בתקופה הסופית בתפקיד.
לחלוטין. - למצוא עבודה
- למצוא מקום לצלם/לרקוד
אוף. האומנם יש לי עבודה, אבל אין לי כסף
- לשמור על המשקל הנמוך והחתיך
מדהים. - למצוא אהבה
לחצי שנה הקרובה- - לחסוך כסף. - טיסה לאמסטרדם באפריל, ולהנות ממנה. - לפתח בצורה משמעותית ורצינית תחביב חדשישן [צילום/ריקוד/שחייה] - לשמור על ההתמדה בחדרכושר ובמשקל - להיות עדיין עם הבחור
- להנות מהחיים האלה!!!!!1

Mrs big

New member
אכתוב סוף סוף כדי לא להתאכזב עוד חצי שנה

- להיות מרוצה יותר מהגוף שלי - להיות טבעונית לחלוטין ומרוצה מזה - להתמיד בחד"כ - להצליח בלימודי האנימציה ולהרגיש שזה היה שווה את זה - לחזור לעסוק ביותר דברים יצירתיים - תיאוריה - להיות בזוגיות שאני מרוצה ממנה לפחות כמו עכשיו - לא להיות מדוכאת, פיינלי ועוד ועוד

ThE uVa

New member
טוב אז

מיולי: -לסיים יותר מחצי מהתואר, ולהמשיך לקבל ציונים יותר טובים מבהתחלה.
הכל הולך טוב ויפה להלהלה בעקרון -להסגר סופית על כל הפרטים של התואר ומי ומה ואיפה.
די סגורה בגדול. -לבקר בארץ בחופשת חורף, בתקווה שעם החבר
אני בארץ, החבר לא.. -לחגוג... 10 חודשים בערך עם החבר.
אכן, 9 וחצי כרגע. -לנגן ולכתוב הרבה.
אין לי זמן אין לי. או לא היה. -לא למות מרעב
-להנות מהדירה ולהצליח אשכרה לטפל בהכל ולא להקבר בערמת חשבונות ולכלוך
חוץ מזה ששכחנו לשלם חשבון חשמל במשך כמה חודשים, הכל בסדר. -להתקרב לאנשים יותר ויותר
חלק? לפעמים? כן ולא בגדול. -למצוא עוד דברים מחוץ ללימודים להשקיע בהם את זמני (בעולם דמיוני שבו יהיה לי זמן)
לא מספיק.. חוץ מהחבר בערך. -להשיג אופניים אולי
-למצוא עבודה אמן אמן
-להוציא רישיון נהיגה אמריקאי
-לשמור על קשר עם הצד הישראלי של העולם
בערך -בעקרון פשוט להיות on top of things נראה לי ש
טוב וליולי הבא: -להיות בת 21 להלה -להיות שנה ומשהו עם החבר ולהיות שמחה -להיות באינטרנשיפ שאני רוצה בניו יורק לקיץ -להגיש בקשה לתואר שני -להגיש הצעה לתזה לשנה רביעית -לעשות הכשרה עם המרכז לנפגעות תקיפה מינית בעיר שבה אני גרה ולהתנדב שם -להשאר במצב טוב עם הלימודים -באמת למצוא זמן לעשות דברים חוץ מלימודים!! -לכתוב -לנגן -לשמור על הדירה כמו שצריך -להיות מרוצה מהחיים שלי, לפחות כמו עכשיו.

Fragile rose

New member
לא עשיתי פעם קודמת

להתחתן להצליח בלימודים מספיק כדי לא להקרע בדרך לתואר שני הריון ביתתת

אמ..

ממה שהיה שרשור קודם, סיימתי ללמוד ספרדית. לא מצאתי עבודה, אהבה אין מה לדבר(תפדפו הלאה) להיות יותר בפורום? הצלחתי קצת, לא? בערך.. ניסיתי! אז סיכום- דברים חדשים שצריך לעשות: למצוא עבודה קבועה (לחסוך כסף) (זה הדבר הכי חשוב/דחוף כרגע) נתראה עוד חצי שנה.

nettus

New member
שאיפות שלי

-לסיים את הלימודים שלי -בתקווה להיות באמצע פרוייקט שלפחות יצא לי משהו מהלימודים האלה -שיהיה לי לפחות פלוס בבנק -להכיר מישהו (לא קריטי) -להתחיל לנסות עוד דברים, ולהשתפר מבחינת ההפרעות האכילה שלי -להמשיך לרקוד סלסה - לעבור את האביב בלי כאבים -ובכלל שיעלמו לי הכאבים -שאני המשיך להיות מאושרת -שתהיה לי עבודה נורמלית שבא אני יכולה לעשות משכורת טובה ולחסוך כסף למצלמה טובה -ללמוד לערוך וידאו -לחגוג יום הולדת 25 גדולה עם כל האנשים שאני אוהבת (אני עוד חושבת על בדרך) וזהו נראה לי...

scene queen

New member
יאללה

-להתגייס,לעבור את הקרוס בהצלחה ואמן שהשירות שלי יתאים לי ואני אהיה מרוצה ממנו רק חצי שנה בתור חיילת אבל באמת שאני נהנית מהשירות שלי,ואני מאוהבת בתפקיד שלי! והקורס היה מדהים ומצחיק ובכיף היתי חוזרת לזה שוב! -להכיר חברים חדשים,במיוחד בנות מהצבא שאני אהיה איתן הרבה.חשוב לי להיות עם אנשים טובים שאני אתחבר אליהם הכרתי בקורס מלא בנות,מן הסתם, ו-3 נהיו בין החברות הכי טובות שלי. בבסיס בו אני משרתת יש אנשים מצחיקים,שכיף להיות בחברתם -לסיים את כל הבגרויות בהצלחה (סיימתי כבר,אבל שהציונים יהיו טובים) אומנם נפלתי בכמה,אבל לא נפילה מטורפת. ממוצע מעל 85 אז אני מרוצה סך הכל -להחליט כבר מה אני רוצה מעצמי ומחיי האהבה שלי נעע.. עדין לא סגורה על עצמי. זה משתנה כל שני וחמישי -להספיק להנות הרבה לפני הגיוס ולהרגיש מסופקת מהבחינה הזאת באמת שהספקתי את מה שרציתי ואני לא מרגישה שהתגייסתי 'מוקדם מידי'. -לרדת איזה 3-4 ק"ג במשקל,או לפחות לא לעלות כשהיתי בקורס הורדתי 5 קילו,ובסדיר החזרתי אותם. אבל החלטתי להתחיל לרוץ שלוש פעמים בשבוע,נקווה שזה יעזור! -להתחיל לקרוא,כי הזנחתי את זה בשנה האחרונה תירוצים תירוצים אבל הספריה היתה סגורה עד לפני חודש,וכרגע יש לי מלא עבודה אז אני לא רואה את עצמי מתחילה לקרוא בזמן הקרוב -לשמור על קשר עם חברים טובים שלי,ושהצבא לא יזיק לקשרים שלנו שמרתי על קשר עם כל החברים הטובים,לא ניתקתי קשר עם אף אחד,הכל בדיוק כמו שהיה לפני הגיוס וזה מעולה! 2012
לחגוג את היום הולדת בצורה הכי טובה שיש
להחליט אם לצאת לפיקוד או לא,בתקווה שאם אני אחליט לצאת אז גם לעבור את המבחנים בהצלחה
להנות מהתפקיד עד הסוף,להרגיש שאני ממצה את עצמי
להתחיל לרוץ לפחות פעמיים בשבוע,ולהוריד 3 קילו
להסתדר כלכלית. המינוס שלי מטריף אותי
מבחינת זוגיות-להיסגר כבר.לעשות החלטה ולעמוד מאחוריה.

coolit

New member
אוף, למה תמיד אני לא כותבת בשרשורים האלו?!

אחר כך בא לי לקרוא מה כתבתי.. בכל אופן מה הספקתי בחצי שנה האחרונה- ב5.7, אם זה נחשב לפני השרשור הקודם
, התחתנתי, ואחר כך נכנסתי להריון, סיימתי שנה א' באוניברסיטה, התחלתי שנה ב', וחוץ מזה לא קרה שומדבר מעניין לשנה הקרובה: לעשות קורס הכנה ללידה, ללדת ולהתמודד, אישית וזוגית, עם השינוי שיהיה.. להצליח לגמור את השנה הזאת, להגיש את כל העבודות, להשלים את כל החובות של העבודה מעשית, ולא להיכשל במבחנים... פחד מוות לחסוך כמה שיותר כסף! אנחנו עושים את זה גם עכשיו אבל זאת בהחלט מטרה
וגם לגרום לבעלי להבין כמה חשוב לחסוך.. לפרסם את עצמי יותר בתור מאפרת (אתן מוזמנות לעשות לי לייק בתור התחלה) ו.......זהו, מה יש לומר?!

Loony Moony

New member
יאללה נו

לסגור את סמסטר ב' בכבוד ולשרוד את סמסטר ג'
בינתיים די בכבוד להיסגר סופית עם ההחלטה על מסלול ולהיות שלמה איתה
לרוב כן די שלמה סדרות מוצלחות וכיף עם המחזור
נחמד ביותר צוות טוב וכיפי בבה"ד 1
אבל גדוד אדיר וחדר אדיר טיול בחו"ל ברגילה בסוכות
טיול מדהים בארץ במקום להיות קצת יותר נחמדה בבית
להשלים עם עצמי, פנימית וחיצונית
קצת יותר לאהוב.. במובן הרחב והצר
את כל הסובבים שלי ולפעם הבאה: כמעט לסיים שנה ב' בהצלחה ללמוד לאהוב ולהיות בזוגיות, ולהיות מרוצה מזה כושר וקצת יותר בריאות בכללי פרויקטון עובד ומכונס לקרוא קצת יותר כנס סלסה באילת לנצל את הרגילה של פסח לחייך המון ולהתכוון באמת למצוא איזון קצת יותר טוב בין התחומים בחיים להיות קצת יותר רזה להרגיש קצת יותר טוב עם עצמי

למעלה