יאללה
-להתגייס,לעבור את הקרוס בהצלחה ואמן שהשירות שלי יתאים לי ואני אהיה מרוצה ממנו
רק חצי שנה בתור חיילת אבל באמת שאני נהנית מהשירות שלי,ואני מאוהבת בתפקיד שלי! והקורס היה מדהים ומצחיק ובכיף היתי חוזרת לזה שוב! -להכיר חברים חדשים,במיוחד בנות מהצבא שאני אהיה איתן הרבה.חשוב לי להיות עם אנשים טובים שאני אתחבר אליהם
הכרתי בקורס מלא בנות,מן הסתם, ו-3 נהיו בין החברות הכי טובות שלי. בבסיס בו אני משרתת יש אנשים מצחיקים,שכיף להיות בחברתם -לסיים את כל הבגרויות בהצלחה (סיימתי כבר,אבל שהציונים יהיו טובים)
אומנם נפלתי בכמה,אבל לא נפילה מטורפת. ממוצע מעל 85 אז אני מרוצה סך הכל -להחליט כבר מה אני רוצה מעצמי ומחיי האהבה שלי
נעע.. עדין לא סגורה על עצמי. זה משתנה כל שני וחמישי -להספיק להנות הרבה לפני הגיוס ולהרגיש מסופקת מהבחינה הזאת
באמת שהספקתי את מה שרציתי ואני לא מרגישה שהתגייסתי 'מוקדם מידי'. -לרדת איזה 3-4 ק"ג במשקל,או לפחות לא לעלות
כשהיתי בקורס הורדתי 5 קילו,ובסדיר החזרתי אותם. אבל החלטתי להתחיל לרוץ שלוש פעמים בשבוע,נקווה שזה יעזור! -להתחיל לקרוא,כי הזנחתי את זה בשנה האחרונה
תירוצים תירוצים אבל הספריה היתה סגורה עד לפני חודש,וכרגע יש לי מלא עבודה אז אני לא רואה את עצמי מתחילה לקרוא בזמן הקרוב -לשמור על קשר עם חברים טובים שלי,ושהצבא לא יזיק לקשרים שלנו
שמרתי על קשר עם כל החברים הטובים,לא ניתקתי קשר עם אף אחד,הכל בדיוק כמו שהיה לפני הגיוס וזה מעולה! 2012
לחגוג את היום הולדת בצורה הכי טובה שיש
להחליט אם לצאת לפיקוד או לא,בתקווה שאם אני אחליט לצאת אז גם לעבור את המבחנים בהצלחה
להנות מהתפקיד עד הסוף,להרגיש שאני ממצה את עצמי
להתחיל לרוץ לפחות פעמיים בשבוע,ולהוריד 3 קילו
להסתדר כלכלית. המינוס שלי מטריף אותי
מבחינת זוגיות-להיסגר כבר.לעשות החלטה ולעמוד מאחוריה.