" Today is goona be the day "

JULI4561

New member
" Today is goona be the day "

אני לא יודעת למה אבל ממש נקשרתי לפורום הזה כל כך , אולי בגלל שאני מתה על הסדרה הזאת , אולי בגלל האנשים....................... בדרך כלל שאני עוזבת פורום , אני לא כותבת כלום וזה פשוט קורה עם הזמן , כמו לכולם - רוב האנשים לא מודיעים וגמאני לא רוצה להודיע , אבל בזמן שהיתי בפורום הזה עברתי כל כך הרבה פורומים וזה תמיד היה הפורום הראשון שנכנסתי אליו אפילו שפחות היתי כותבת או שלא היתי מוכרת כל כך .. ועכשיו שאני ממש מרגישה שאני צריכה לעזוב , ואני לא יכולה פשוט לעזוב סתם ככה, בלי לכתוב כלום כי באמת הפורום הזה הפך לחלק מהחיים שלי [אם כמה שזה נשמע סופר קיטשי בטירווווווווווף וזה הכי לא אני
] זאת האמת ! אתם לא מבינים כמה שמחתי שהפכתי להיות אדומה כאן בשבילי זה היה פשוטטט חלומי [ וזה קרה בדיוק לפני שנה] ואני רוצה לזכור אותו בתור מקום שהיה לי כיף לקרוא ולהגיב , ובזמן האחרון זה כבר לא ככה, אני לא רוצה סתם למרוח ת'עצמי - להגיב כי צריך או משהו כזה, כל אחד עובר תקופה כזאת והנה הגיע הזמן שלי , ובאמת שהחיים שלי השתנו המווווון מאז שנכנסתי לפורום ועד היום , וכן אפשר לומר שאם תסתכלו על ההודעות הראשונות שלי כאן תראו את ההבדל :] ואני עוד הולכת לעבור כל כך הרבה שינויים שנה הבאה ושינויים טובים , וכנראה שזה אחד מהשינויים , ואפילו שזה נראה שינוי קטן בשבילי זה גדול ! [ואו רמת הקיטש פה שוברת שיאים
] אז זהו , כנראה שאני לא אהיה פה יותר בזמן האחרון - ולדעתי אפשר להוריד אותי מהאדימות , כי אם אני אפסיק להגיב ולהשקיע אין סיבה שאני אהיה אדומה , צריך להביא את זה למי שבאמת משקיע כאן בפורום .
תודה ענקית למנהלות [של היום ולשעבר] - עברתי כאן כמה
במיוחד לדר והילית ה מ ד ה י מ ו ת שאין עליהןן בכל תפוז!!!!!!!!!
וגם לאביטל - שלא הספיקה להכיר אותי כל כך .. לרני ודריייינה ,למונטי החתיייך ,למיכל , לסהר,לדנה, לשיר ולאפרת - אני מתה עליכםם ואני מזה אתגעגע !
ואני כל כך גרועה תמיד בלזכור את כולם אז עם שכחתי מישהו אני מזה מצטערת וכמובן לחדשים גם , לא מכירה את כולם אז ...
[חוץ מסיוו שאני והיא זה כבר סיפוור ארוך
] אז זהו סליחה על המגילה
ו..להתראות

L U Z I A

New member
היה כיף מותק../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

חבל שאת עוזבת
אתגעגע

הייייו'ש

חמודה למה את עוזבת?? קפצתי להגיד צ'אלוםםם מה נשמע??? מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי כבר העונה השישית מגיעה להוט?????

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא הבנתי למה את עוזבת?;[

זה ממש חבל. בכ"מ שיהיה לך המון בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות
.

JULI4561

New member
כי....

אני רוצה לזכור אותו [את הפורום] בתור מקום שהיה לי כיף לקרוא ולהגיב , ובזמן האחרון זה כבר לא ככה, אני לא רוצה סתם למרוח ת'עצמי - להגיב כי צריך או משהו כזה, כל אחד עובר תקופה כזאת והנה הגיע הזמן שלי - הזמן שלי לעזוב, - הסברתי את עצמי , בהקשר של מה שכתבתי למעלה תודה
סליחה שאני לא מגיבה לכל אחד - כי אני פשוט לא אצא מזה ...........

purple rain2

New member
את מקסימה!

לך ולי יש היסטוריה לא קטנה, גם פה וגם בכוכב נולד, ואני מקווה שהיא לא נגמרת כאן ועכשיו. מעריכה את הכנות שלך ומקווה שבכל זאת תחזרי בכל הכוח עם חזרתה של העונה החדשה. לא טעינו כשהחלטנו להעניק לך את האדום- זה הגיע לך!! תמיד היית פה והשקעת, גם במיוחד בתקופות היובש- עם שאלונים ושרשורי אוף ועוד שאלונים! ההשקעה שלך תמיד שימחה אותי והפתיעה אותי כל פעם מחדש וממש לא הייתה מובנת מאליה! שיהיה לך רק כיף וטוב, ומה אני מספידה אותך, אנחנו נתראה עוד יותר מהר ממה שאת חושבת
נ.ב. איזה כיף שלא שכחת אותי

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אותך!? לשכוח!?

תודהה
ואני בטוחה שעוד נתראה ! את לא מבינה כמה טוב עשית לי עכשיו :]

randu

New member
אימאלה. לחשוב על פורום בלי ג'ול זה מוזר..../images/Emo2.gif

ג'ול מותק, אני לא אשכנע אותך להישאר. גם לי קורה אותו דבר..פעם, זה היה הפורום הראשון שנכנסתי אליו, עכשיו כבר אין בו יותר מדי פעילות. אהמ.
אז מותק, אני מקווה שנשמור על קשר באייסי וזה, ושיהיה לך הכי מדהיייים בעולם. מקווה שלא תחשבי שזה סתם משהו פלצני, כי את יודעת שאני מת עלייך.
.

אני אוהבת אותך ג'וול../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

את ואני זה באמת סיפור ארוך
אני אתגעגע אלייך מאוד
תנסי לשמור על קשר כמה שאת יכולה
בהצלחה בהמשך חייך!!!! תמיד איתך,בלב 3>

shoba

New member
ג'וווווווווול ../images/Emo7.gif (זאת מיכל)

(מהבית של דודים שלי) את רצינית?! הפורום הזה יהיה שומם בלעדייך ילדונת שלי
אין עלייך כל כך אתגעגע... ותזכרי שתמיד כשיש עונה שמשודרת בטלויזיה הפורום מתמלא לחיים, ואנחנו מצפים לך... קשה לי לדמיין שלא תהיי פה
אז אני רק אגיד שאני אוהבת אותך
אוהבת mikmikonet

mikmikonet

New member
ג'וווווווווווווווווליק ../images/Emo7.gif

כתבתי כבר הודעה מהמשתמש של בתדודה שלי, בטח היא עדיין לא התקבלה או משהו אז לא משנה... אוף ג'ולי!
זה יהיה כלכך מוזר אם לא תהיי פה
את מחיית הפורום הרשמית! קשה לי לדמיין את הפורום בלעדייך תזכרי שתמיד כשמתחילה עונה, הפורום מתמלא פעילות, מצפה לראות אותך פה...
אוהבת מאד
מיכל.

JULI4561

New member
חח כנראה שלא הבנת אותי נכון ..

אני לא עוזבת כי יש לפורום תקופת יובש או משהו כזה.. את לא מבינה כמה תקופות כאלה עברתי בפורום , זה לא העניין בכלל
חח מחיית הפורום הרשמית
תודה מותק

mikmikonet

New member
זה בסדר, הבנתי למה את עוזבת ../images/Emo8.gif

אבל כשיש לפורום תקופות מלאות הודעות, אני מקווה שזה יסחף אותך בחזרה

Mayoosh5

New member
../images/Emo24.gif

אני לא ממש מכירה אותך, אבל ממה שראיתי, גם כשהייתי סמויה פה, את היית הכי פעילה , תמיד הפעלת את הפורום, גם בתקופות היותר יבשות שלו, וגם בפחות. אני מקווה שכשהעונה ה-6 תבוא להוט3 [מקווה שזה יהיה מהר. מאוד.
] את תחזרי לפה
אבל האמת שאני מבינה אותך. אם כבר אין במה להשקיע, אין טעם להישאר סתם ולא לעשות כלום. אני מבינה אותך
נתגעגע
מאיה
.

Tinkit16

New member
ג'ולי ! ../images/Emo2.gif

אני לא אחפור לך וזה, (כי אני מסוגלת!
) אבל אני אקבל כל החלטה שלך - ובאמת שחבל לי שלא הספקתי להכיר אותך ממש... באיזה שהוא מקום די חבל לי, כי תרמת המון לפורום - אבל אם את מרגישה שזה כבר לא זה, אני מבטיחה להבין אותך
מצטרפת למיכלי, מקווה שעם העונה הבאה, "תיסחפי" חזרה לפורום :) באהבה, הערכה, וטה טה טה
אביטל.

למעלה