Tolis Boskopoulos - חדש

shmuel16

New member
סטליוס דאלארס וניקולופולס אצל פרנס

אמש בשידור מחזורי מאפריל 1995 "התארחו" סטליוס קאזנדג'ידיס דאלארס וניקולופולוס בערוץ הראשון "אצל פרנס בטברנה " בהופעות משותפות משנת 1980 וכן והופעת מחווה של דאלארס וניקולופולוס במחרוזת שירים של של סטליוס קזנדג'ידיס

sony121

New member
כמה שטויות-כמה שטויות..במשקל-בטונות

בוקר טוב גם לך שמואל ידידי המקסים.

sony121

New member
שמואל ידידי -אשמח לקבל את ההופעה

ידידי, אשמח לקבל את ההופעההמשותפת של קזנג'ידיס-דלאלארס וניקולופולוס ביחד ועוד משנת 1980!!!! זה צריך להיות דבר....,שעוד לא ראינו בהיסטוריה של יוון!!!!. בטח היו שם גם סטראטוס דיוניסיו-פאנוס גאבלאס-מאנוליס אגלופולוס-מאנוליס כיוטיס - וטאקיס סוקאס וגם יאני פאליאולוגו-ואיך שכחתי את פוליקנדריוטיס. וגם לאזרוס קולקסיזיס...וקוסטאס סטאמאטאקיס. בקיצור נראה לי זו היתה הופעה פיצוץ..כל יוון היתה על הבמה.!!!!
**אני זוכרת את ההופעה הזאת... להופעה הזאת בנו איצטדיון מיוחד...שיוכל להכין מיליון איש מינימום
נ.ב.לקזנג'ידיס ודאלאראס...רק דבר משותף אחד ...ויש לי את זה בוידיאו...שקזנג'ידיס ניקולופולוס ודלאראס מקליטים באולפן את הדיסק איפרכו!!!!וזאת לא הופעה ולא חיה!!!!וזה קטע אחד של השיר Katw Apto Poukamiso Mou שבת שלום שמואל ידידי
אני אתקשר אליך בערב.

shabtai2

New member
ממש לא נהנתי מהאלבום (הכפול)

הוא מזכיר לי את יאניס פאריוס ומבין שניהם אני מעדיף יותר את פאריוס.

shabtai2

New member
זה כבר הרבה יותר רציני קלעת בול....

זבקיקו,טעם החיים היפים תודה שמוליק
שבתאי.

shabtai2

New member
את הראשון כבר הורדתי

אדמנטידיס,אנה ויסי,ואסיליס קאראס וגונידיס עם הקלאמאטה שלו ועוד.... תותחי המוסיקה היוונית במיטבם. תודה שמוליק ושבת שלום לכולם

למעלה