Tomorrow Never Knows

The Mad Hatter

New member
Tomorrow Never Knows

לא ראיתי את הודעת השיר להיום, אבל אם אני טועה, ...אז יהיו שני שירים להיום. :) Tomorrow Never Knows *ג'ון לנון כתב את השיר לאחר שניגן לאחור הקלטה של gmnu קורא מTibetan Book of the Dead בזמן שהיה על LSD. *שם השיר הוא ממשפט שרינגו היה נוהג לומר. *הקולות המוזרים ברקע (איך אני מגדירה אותם? השריקות שנשמעות טיפה כמו ציפורים זייפניות) הם הקלטה של פול מקרטני צוחק מנוגנת לאחור. *ג'ון לנון ביקש מג'ורג' מרטין שהקול שלו בשיר יישמע כמו הדאלי לאמה. ~*~ ציון anyone?

Another Girl

New member
טודע ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את השיר, הוא תמיד גורם לי להרגיש כאילו אני בהזייה,או במימד אחר... הייתי נותנת לו...4.8.
את הפרטים הטכניים בהמשך.

פסיכדליה במיטבה :)

מילים כמו שרק ג'ון יודע לכתוב, ולחן מצויין. מיותר לציין שחיבבתי גם את הגירסת כיסוי של ברי סחרוף מאותה הופעה בפארק הירקון. 4.5.

גרמה

New member
5....הגאונות!!!

שיר ענק..מדהים... חדשני נשמע מקורי וחדש עד היום.. שיר של אקורד אחד. פשוט גדול. מת עליו. שיעשה לי ילד..:) האמת היא הוא לא משו.. 5 + + + !

Another Girl

New member
הפרטים הטכניים

ראה אור באלבום Revolver ב-5 (UK) וב-8 (US) לאוגוסט, 1966.(וגם באנתולוגיה 2.(CD))
הוקלט בתאריכים: ה-6,7 וה-22 באפריל, 1966.הטייק הנבחר:3. אורך השיר: 2:55 דקות.
על אף שזה השיר האחרון ב-Revolver, הוא היה הראשון שהוקלט מבין השירים באלבום.
שמו הראשון היה Mark 1, ואז The Void, החלל.
המשפט הראשון בשיר "Turn off your mind, relax and float downstream" נלקח מה"חווייה הפסיכדלית" של דר. טימותי לירי, אבי ה-LSD שנלקחה, כאמור, מספר המתים הטיבטי. טוענים,כצפוי,שכל השיר מושפע מחוויה של ג'ון ג'ון בעקבות שימוש בסם.
ה"לופים" שנשמעים ברקע הם 5 מכשירים חשמליים שפול הביא...בשקית. פול החל להתעניין באותה תקופה באפקטים אלקטרוניים ומיקסים משונים,וזו התוצאה.
התכנון האורגינלי היה ליצור אפקטים של 1000 נזירים במדיטציה שרים ברקע, אבל לדעתי בסוף זה לא יצא לפועל...
והמילים...

The Mad Hatter

New member
5

(מן הסתם) האמת היא שלא ממש אהבתי אותו בהתחלה, אבל אני מאשימה בזה את העובדה ששמעתי אותו רק בצורה שטחית, אבל כשקניתי את "ריבולבר" כבר לא הייתי יכולה להפסיק לשמוע אותו. אחד מהפייבוריטים שלי בזמן האחרון והייתי נותנת לו יותר, אם הייתי יכולה. :)

למעלה